Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Мен всичко ме ядосва - час и половина гледам възрастни хора, които се държат като деца, сарито се запали - гледат и преглъщат, Ананди не се усеща.... Вярно е, филм да става, ама понякога си мисля, че филма е правен като за идиоти.... Такива ли са по селата, така ли живеят... newsm78

# 676
А някой знае ли кога най- после ще се появи Шив, че очите ми изтекоха да гледам...

# 677
  • Варна
А някой знае ли кога най- после ще се появи Шив, че очите ми изтекоха да гледам...
И на мен.

# 678
  bouquet
Пази боже сляпо да прогледа!" - казва българската поговорка и много на място го казва. Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - простак, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие...

Това е мой любим разказ още от ученическите години.

Ресмие, за последен път си позволявам да отговоря на твой постинг, при което най-учтиво те моля да престанеш да говориш от името на другите. Ако аз или Сунитра се засегнем от нещо или от някой, ще си го кажем и без твоята намеса.

Разбери веднъж за винаги, че дори Бандитка да ни беше казала, че не желае да отговаря на подобни въпроси нямаше да и се обидим. Тя не е длъжна нито по задължение да влиза във форума, нито да отговаря на всичко. Интригите ти няма нищо да променят, така че дори Бандитка изобщо да не се появи, никой от нас няма да започне да ти ръкопляска на глупавите коментари. Не разбирам какво точно целиш, но искам да знаеш със сигурност, че мен поне няма по никакъв начин да успееш да настроиш против Бандитка. В такъв случай за теб ще е по добре ако нямаш какво да казваш просто да престанеш да пишеш простотии, защото за напред каквото и да напишеш не смятам по никакъв начин да обръщам внимание, за което призовавам и останалите, та ще се окаже, че си говориш сама. Ако това искаш, продължавай..

Много точно казано. Лорче, разбира се че не бих се засегнала от такова нещо. Да не говорим че това много пасва на отвратителната Гаури, защото тя точно като онова момче в разказа Пази боже сляпо да прогледа излезе от тинята и стана човек благодарение на сватовете си, а сега е неблагодарна и не оценява нищо. Само дето тя все пак не е захвърлила пари в лицето на родителите си, но това е защото в момента не е в такава позиция да го направи. По отношение на Бандитка едва ли би било така както казва Ресмие, не вярвам да не се появява заради нас, но знам само едно, че ужасно ми липсва. Може да прозвучи малко нагло или тъпо, но като не се появява и аз нямам настроение да пиша. Липсват ми нейните разкази и коментари и въобще като цяло тя самата. Много ми се иска пак да се появи и да не се е отказала да пише. Поне нямаше такива намерения като написа последните си коментари.

# 679
  • Prague Czech Republic

След около 35/40 серии!  Peace

# 680
Лори, и на мен ми направи впечатление червеното сари. Wink Много готини серии бяха вчера. И да ви кажа, нищо, че Джагдиш е такова ла*но, много бяха мили сцените, в които с Ананди украсяваха къщата, някак си ми хареса тази хармония помежду им.
За телефоните съм абсолютно съгласна! Чудя се като са толкова уважителни по принцип към ритуалите и молитвите, защо изобщо има телефон там, не без звук, а изобщо трябва да се елиминират тези неща за тези няколко минути, според мен. Съвсем отделен е въпросът за недопустимото поведение на Гаури - ОК, съвсем добре я разбирам, че се дразни, но и тя би трябвало да знае колко се почитат тези ритуали и да е наясно, че точно в този момент няма да ѝ се обърне внимание. Не знам какво си въобразява, че постига. Ще видим днес. Wink

Момичета, приемам идеи и снимки за новата тема. Ако си ви харесва така, може и така да остане, просто нямам много време за творчество. Благодаря предварително. Simple Smile

# 681
  • Варна
Много готини серии бяха вчера. И да ви кажа, нищо, че Джагдиш е такова ла*но, много бяха мили сцените, в които с Ананди украсяваха къщата, някак си ми хареса тази хармония помежду им.
Да,да!  smile3521 И на мен така ... Даже, напоследък, Джагдиш взе да ми се струва бая хубавичък - разкраси се, сякаш, откак взе да се държи така мило с Ананди newsm53  (а и не само с нея) ...  Взех да не забелязвам щръкналите му уши и дебелото му дупе, а само сладката му усмивка и тъжно-влюбения поглед, с който я зяпа ... Нормално! Ананди винаги му е давала възможност (от която обаче,не винаги се е възползвал!) да изглежда като МЪЖ, а не като П*ТЮ маринкин, както винаги (даже и в началото на връзката им) е стоял до оная простакеса  Sneaky

Съвсем отделен е въпросът за недопустимото поведение на Гаури - ОК, съвсем добре я разбирам, че се дразни, но и тя би трябвало да знае колко се почитат тези ритуали и да е наясно, че точно в този момент няма да ѝ се обърне внимание. Не знам какво си въобразява, че постига.
Точно това ме дразни в нея - агресивната и простотия! ... Поведението на Анандито (без да е предумишлено) е точно единственият модел на поведение на една жена, който и дава шанс да задържи/си върне един мъж... Оная, ако имаше малко пипенце в главата, щеше да гледа, какво прави Анандито и да прави същото, че и отгоре! ... да играе роля, па ако ще, отвътре да кърви от яд и от ревност - най-сигурният начин да накараш някого (мъж или жена) да иска да избяга от теб, е като започнеш да му ограничаваш свободата ... Разбира се, може пак да си тръгне ... ама пък ако знаеш само да вървиш с рогите напред и да крещиш - със сигурност ще си тръгне ... даже и физически да остане (заради детето-в случая), акълът му пак ще е при другата - каква ти е файдата?! ... Проста жена! Туй ме дразни най-много в нея, а не, че се е влюбила ... То, даже, от позицията на сегашното и поведение,не съм сигурна, дали  нейното е любов, или жажда за мъст и разчистване на сметки, за която цел, Джагдиш е единственото и оръжие ...

По отношение на Бандитка едва ли би било така както казва Ресмие, не вярвам да не се появява заради нас, но знам само едно, че ужасно ми липсва...Липсват ми нейните разкази и коментари и въобще като цяло тя самата. Много ми се иска пак да се появи и да не се е отказала да пише.
Е, надали има някоя измежду нас, дето да не и липсва това съкровище - Бандитка  Grinning ... Но ние всички влизаме в тази тема за удоволствие, за разтоварване ... Никой не трябва да чувства каквото и да било задължение ... И аз искам Бандитка, но колкото и да ми липсва, искам да пише само когато има настроение и желание за това - иначе няма смисъл ...

# 682

След около 35/40 серии!  Peace
  bouquet

# 683
Впрочем, колкото и да е противна Гаури, чест ѝ прави, че си мълчи и играе играта на всички. Поне засега това ми прави добро впечатление.

# 684
  • Варна
Да ти кажа, хич не съм убедена, че беше проява на някаква човечност или разумност от нейна страна  Thinking Според мен, просто беше прекалено шокирана от факта, че крият от лелята нейното съществуване (патката не разбрала!  smile3544 ) - озова се в "небрано лозе" и не беше съвсем сигурна, как да реагира ... А и не беше провела консултацията за създалото се положение, с умната си и хитра майчица  Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 09:45 от Lora-Di

# 685
Права си Лори. Съвсем скоро ще се представи на лелята и ще я прати в болница, а ако си спомням добре благодарение на Джаго намират подходяща клиника за нея в Америка и след като се посъвзема малко я транспортират до там.
Просто Гурата още асимилира факта, че за лелята е досадната съседка която се бърка в живота на семейството. Хем се знае какви ги е надробила в Джейцар и колко я обичат, хем очаква да се похвалят с нейното присъствие в живота на семейството. Както винаги наглостта й е безгранична. А още повече е потресена, че "съпругът" й, който не й е законен такъв крие съществуването й от лелята която толкова много обича и носи медальонче с лика на законната си съпруга. Като се окопити ще яхне метлата.

# 686
Относно детинското поведение на възрастните както една госпожа тук кажа че какво има лошо в това да се шегуват и забавляват не виждам нищо ненормално в това,а относно запалването ми се струа че са искали да изкарат Джаго герои и въжможно е човек първоначално да не се усети че дрехата му се е запалила или енщо от този софт ако се е отнесъл на нанякъде.Гаури не мога да я понасям просто още в 10 минута на филма и главата ме заболява.Тя знае че леля му има рак лекарка е забога тя като такава трябва да зане че хората в такова състояние не трябва да се вълнуват тъй като би се отразило сериозно на здравето ма не нея како вя инетерсува мисли за себе си изключително е егоистична и има свръх голямо его.Какво е играла с хората какво и го признавате това тя стеше още там да го каже ако сумати хора не я прекъсваха и я възпираха да си отвори устата.изключително противна ми е като почне да гвачи и почне да се тръшка и да си изкривява физиономията.Тя мрази  изключително много Ананди сумати глупости наговори и прочие.Тя мишсли че ананди ще направи така може би защото съди по себе си или защото не иска да си признае якакви работи пред себе си.Това че тя действа така не означава че дургите хора биха действали като нея.Когато търсеше Джагдиш по телефона вместо да изпадне в истерия и да говори на анади тия неща можеше спокойно да и обясни за какво става въпрос и ананди сетше да каже на Дгажо но не.На всяка цена да се обади като разбра че в момента не е зает какво и костваше да се обади някой и дург час по късон но не .Поведението е изключително грозно и естествено все се оплаква на мам и мама какви съвети и дава само не е за чудене че Гаури е такава каквато е погледнете и родителите само.Ситуацията за никой овек не би бил приятна но приятно или не като занеш ситуацията ще преглътенш егото си и ще замълчиш но това е непосилно за нея.Тя не притежава никаква съобразителност такт а се има за възпитан образован човек аз инщо възпитано не в идях в нея.Тя сама отблъсква съпруга си както изпада в такива състояния .Джагдиш като и каза че не се чувства добре в къщата моля ти се мисля че я изъга отчасти видя се кка си прекарва добре в къещата като изключим че на моменти роднините му го попарват и тогава ще се чувства зле .Чудя се като каже на лелята и на жената и стане лошо как и ще риагира сигурно ника княма да и направи впечетление пак за себе си ще мисли и това което си помисли за ананди дето заведе възрастната жена в боницата беше гнусно така ли не се сети че може да няма по близка болница от тяхната но не тя иска да се хване за нещо за да може да сипе помия върху ананди.Отратително същество е злорадства като ананди попаден в ужасно положение .Лошото е че такива боклуци съществуват и в реалноста просто думи няма ненавиждам такива хора не ми допадат и не желая да има нищо общо с тях.Това че ти не се разбираш с роднините не означава че тябва умишлено да разделяш съпурга си или съпругата си с близките му това показва сто за стока си.бя чела тем където едан женичка не е харесвала малката племеница на съпуга си или по точно е завиждала и е настроила съпуга си против детето  и той се дър жи очуждено с нея и е нахоква кажете ми сто за човек е този.Бясна съм може да ме наречете крайна но наистина такива хора не ми харесват по вроятно за тях да няма оправия тъй като те са гнили отвътреДжагдиш не е грозен но поведението му е покъртително предишното му поведение сега не е зле но наиситна има какво да се оправя.

# 687
Багвати и Казан скоро не са се появявали, има ли някакво развитие с тях по-нататък или съвсем отпаднаха? Не са им казали за раздялата или се бъркам?

# 688
  • Варна
...Тя мишсли че ананди ще направи така може би защото съди по себе си ...
Да,наистина човек е устроен така, че винаги проектира себе си върху хората, с които контактува и изпада в заблудата, да си мисли, че те разсъждават като него, и зад постъпките и думите им намира логиката, която би задвижила него самия за същите постъпки и думи - много често наблюдавам това в живота ... и е много издайническо, между другото ...

Ситуацията за никой овек не би бил приятна но приятно или не като занеш ситуацията ще преглътенш егото си и ще замълчиш но това е непосилно за нея.Тя не притежава никаква съобразителност такт а се има за възпитан образован човек аз инщо възпитано не в идях в нея.
Аз затова твърдя, че е много проста жена ... Ако беше хитра (за каквато се има!), бидейки убедена, че Ананди хитрува постоянно, щеше да влезе в играта и и да я "бие" с нейните "оръжия" (с които тя излиза от всяка ситуация като светица) ... Всъщност, тя има по-силната позиция (все още) от Ананди - преди,когато Джагдиш беше налапал въдицата и и сега,носейки детето му, обаче, простият си е прост - освен с рогите напред, друго не знае ... Опитва се, от време на време, да влезе в ролята на дама ... ама селяндурката в нея не трае дълго и бързо-бързо изскача на повърхността  Sly

Ох, пък Анандито, с нейното мълчание, преди ме изнервяше ... ама вече взе да ме забавлява - аджеба,колко време може да издържи, оная да я дърпа за езика, а тя да мълчи и да гледа кЪт една овчица!  Joy Представям си, ако аз бях на нейно място, когато Гаурито и се разкрещя, да не пипала телефона на чуждия мъж, каква уста щях да зейна и какви щях да ги избълвам!! Леле-мале!!  Crazy ... Щях крооотичко да се изхлузя с телефона в някоя от по-отдалечените стаи и там, "на четири уши", такива щях да и ги нанижа - право на кучето в ауспуха щеше да се озове!  newsm48  
Жив стоицизъм си е туй, мълчанието на Анандито! Не жИна, а стомана!!  Mr. Green  

Багвати и Казан скоро не са се появявали, има ли някакво развитие с тях по-нататък или съвсем отпаднаха? Не са им казали за раздялата или се бъркам?
Оооо, много си изтървала!  Mr. Green Сцената, в която Багвати си изля чувствата върху Джагдиш и Гаурито беше величествена!  Twisted Evil Но не са се появявали оттогава ...

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 14:50 от Lora-Di

# 689
Оо, да, сега се сетих.  Joy Май бяха застанали до парапета на стълбите и тя бесня и крещя пред всички.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт