Женени от пръв поглед - 8

• 55 725
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Този Деян Топалски е биткаджия с доказано много висок процент на интелигентност. Чудя се само с Гергана как ще се допълват. Тя имаше моменти в предаването, в които искаше да каже нещо или доста неща, но не знаеше как. Или пък нищо не се получаваше в изказа. Някак си флегматична ми идва и недостатъчно умна. Но пък ми харесва като телосложение. Поддържа се. Дори в фейса е ок.
Дано да им се получат нещата. И най-сетне да е щастлива.

# 721
  • Berlin
И аз го погледнах този,  може и с него да е била онзи ден. Не видях добре, но имаше голяма брада. newsm78

# 722
  • София
Деян е страхотен човек и определено не влиза в определението за ММА мейд ин БГ.  Peace Дано им се получи  Peace

# 723
Симпатяга изглежда.  Grinning
Явно не е и тъпак : Деян Топалски е роден в Плевен през 1983г. Завършил е СОУ „Иван Вазов” в родния си град с профил математика-информатика. Висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт. Любовта му към бойните изкуства започва още в четвърти клас. Започва с киокушин карате, след това изучава тънкостите на таекуон-до, но най-много години посвещава на  кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. В момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци.
Дано наистина им се получи Simple Smile

# 724
То няма мма, дето да не е тъпак или с психични отклонения, той просто не е от най-тъпите. Донякъде разбирам жените, които харесват този тип хора за гадже/забавление, но не мога да си представя жена с две мозъчни клетки да си избере такъв за сериозна връзка. Пари не могат да изкарват, а като направи една контузия на 30-35г и е аут. Явно момичето държи да покаже, че щом георги не я иска тя може да си намери друг. Давам им година максимум, жалко, че тя тогава ще е на 32 и доста врати ще са затворени. Но кой каквото сам си прави...

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 10:52 от johnyenglish

# 725
То няма мма, дето да не е тъпак или с психични отклонения, той просто не е от най-тъпите. Донякъде разбирам жените, които харесват този тип хора за гадже/забавление, но не мога да си представя жена с две мозъчни клетки да си избере такъв за сериозна връзка. Пари не могат да изкарват, а като направи една контузия на 30-35г и е аут. Явно момичето държи да покаже, че щом георги не я иска тя може да си намери друг. Давам им година максимум, жалко, че тя тогава ще е на 32 и доста врати ще са затворени. Но кой каквото сам си прави...
А не ви ли хрумна, че това може би е любов? При нея не се мисли какви пари се изкарват и т.н. Преди време точно Гергана я бяха обвинили в златотърсачество съфорумките, та последно какъв мъж да си търси Гери и какво точно показва, като си продължава живота, без да си посипва главата с пепел че е изпуснала великия Георги?

# 726
Поздравления за Гери за добрия избор! Дано им се получи! Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 727
То няма мма, дето да не е тъпак или с психични отклонения, той просто не е от най-тъпите.
Ти всички ММА бойци ли познаваш? Shocked

# 728
Ти всички ММА бойци ли познаваш? Shocked
да newsm10

А не ви ли хрумна, че това може би е любов?
Да. После се сетихме, че не сме на 18 и любовта не значи успешен брак априори Mr. Green
Каквото точно съм и написал по-горе, защо се налага да се повтарям не разбирам.

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 11:45 от johnyenglish

# 729
Ми за мен успешният брак е този, който е сключен по любов. Ако за теб е друга дефиницията, явно говорим на различни езици и диалогът е безмислен. И за протокола - и аз не съм на 18. Написах предния си пост точно защото Гери беше обвинявана, че е меркантилна. Явно не е обаче. Сега пък не била практична, щото нямало пари гаджето й.......

# 730
Гери беше обвинявана, че е меркантилна
Аз такова нещо не съм казвал никога.
А бе кой разбрал - разбрал. С другите ще си говорим след година или по-малко  Mr. Green

# 731
Джони, въпросът ми беше риторичен.  Laughing
Изказвания от типа всички блондинки са тъпи, всички бойци са тъпи и т.н. са абсурдни.
Изобщо цялото ти мнение е абсурдно и невярно.
А дали Гергана ще е с него след 1 година никой не би могъл да каже.
Абе 32 да не са новите 50? Shocked

# 732
  • Berlin
Направо не знам, почвам да се притеснявам, че наближавам 31 вече. Laughing

# 733
Лесно ти е - аз 32 наближавам  Crazy

# 734
31, 32... кво ви пука, за всяка бг жена има по един мма бияч, ни съ плашете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт