Женени от пръв поглед - 8

• 55 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Еййй, Божеее, хора, как така автоматично си решавате, че като някой се радва на някой от участниците, симпатизира му от видяното по ТВ или споделя нещо, видяно за него извън ТВ, задължително му е рода, поставено лице и т.н На мен също Антония и Атанас са ми приятни, искрени, емоционални хора, търсещи партньор в живота и копнеещи за семейство и супер, че се намериха, пък който колкото иска да си плюе. А Георги си има приятелка съвсем реална и действителна, не съм му адвокат, стринка, леля, братовчедка, сестра, майка, баба, прабаба и прочие... Човекът изобщо не се прикриваше последните 2 месеца, то няма и защо, аз лично случайно поне 3-4 пъти съм го засичала с въпросната дама, предполагам доста други хора също..
но явно от предаването са го скастрили докато вървеше по ТВ и той замазваше с разни постове из фейсбук по задължение.

# 526
  • София
Сестрата на Жорето стара мома ли е?
Тя ще е едната булка в сезон две  Party

# 527
# 528
За мен Гошо си остава гоуемото мрънкало във Експеримента! Ей, Боже, какъв хленч и недомлъвки!
Гергана си е готина, и мисля, че в скоро време ще и се открие любовта на сърцето!

Жал ме е за Светлето, но я намирам мъжко момиче и смятам, че и там ще дойде любовта в скоро време!
Стефата си е дечко, то и майка му каза, че порасналото и дете още не се е наживяло, пък  тръгнало да се жени!  Laughing Лигоч, който ще си остане вечното момче!

Семейство Хаджийски са сладури! Дано пребъде при тях докато смъртта някога ги раздели!  Praynig

# 529
Светлана от днес, май е чела тук, усещам промяна в стила й на обличане...

# 530
Скрит текст:

......

Мисля, че е наясно, че изтърве ли го, няма да има друг...

Като почнете с този глупав рефрен, нямало да има друг, айде, бе, няма да има друг, ще има и още как. Кои сте вие, че да определяте ще има ли, няма ли да има и да пророкувате за човешките съдби. Много знаете какво и е отредено на Антония в живота, че така категорично да се изказвате. Дали ще има или няма да има друг, никой, ама абсолютно никой, както самата тя, така и вие, няма откъде да знаете, освен, ако не ви го говорят звездите. Освен това какво и е на Антония, че така я отписахте от "пазара за булки", нищо и няма, къде, къде по големи киликанзери си имат щастливи семейства, а вие се хванахте за едно обикновено момиче и вече и решихте и съдбата. Ох. ooooh!

И според мен това или е Тоца, или е нещо роднина някаква Grinning
От космоса личи, че каквото и да бяха и дали на сватбата тя щеше да приеме.. Интересното според мен е обаче, че ако и бяха дали някой по-отракан (а не Насето) според мен тя щеше да се нагоди по него и да му играе по свирката, но понеже и изсипаха безволевия добряк и тя му се качи на главата...
И не, че Тоца нямаше да има втори шанс, като я разкара Насето (ако се осмели, горкия).. Но не и с човек, който е гледал предаването и я познава що за стока е! Wink

# 531
  • SF
Добре, че правят предавания, та хората да могат да се опознават.
Без да си участвал в предаване, това е не-въз-мож-но!!! Не става без предаване! Няма как да я опознае никой Антония, ако го нямаше предаването! Тя е толкова загадъчна и потайна. Дрън-дрън та пляс. ooooh!

# 532
Браво на Светла!

За мен, дружбата и с Гери я променя в положителна посока! Дрехите го показват!
Бас ловя, че до месец- два, и двете мацета ще имат готини половинки!

# 533
  • До морето
Харесах им страничката във ФБ - тези двете сериозно са решили да си осребрят участието в този.....хм...Експеримент! Много им се радвам и на двете, дано им се получат нещата!

# 534
Аз пак да си задам въпроса, ако някой знае отговора...

Аз обаче нещо не разбрах - Гошко е член на клуба там на мачмейкърите, но Гергана явно не е, за другите не знам. Тоест доколкото разбирам от 6-те кандидати не всички са от въпросната агенция?

# 535
  • Тра-ла-ла
По Нова ТВ имаше обявен кастинг, а пресятите кандидати чак към края са разбрали, за какъв тип риалити става въпрос. Светлана беше казала, че първоначално се е отказала, но после е размислила. Напълно е възможно мачмейкърите да са пуснали по 1 имейл на всички мъже и жени в базата си с данни и да са ги поканили. Георги сме го виждали в албумите със снимки от партитата на въпросната агенция (после ги премахнаха). Другите не сме ги виждали.

# 536
И аз имам въпрос! Какви са тези задълбочени подробни анализи, които са провели мачмейкърите, и според които върлия чалгаджия и купонджия Стефан си пасва с артистичната и креативна, уморена да бъде мъжа в една връзка Светлана!

# 537
И аз имам въпрос! Какви са тези задълбочени подробни анализи, които са провели мачмейкърите, и според които върлия чалгаджия и купонджия Стефан си пасва с артистичната и креативна, уморена да бъде мъжа в една връзка Светлана!

+1 Най-малкото е било нужно да зададат въпроса какво обичат да правят в свободното си време...

# 538

Не е имало анализи. Направо за сеир са ги събрали. Но те пък бяха стерилни през цялото време и не им се получи на специалистите. Много мъчно ми стана за Светла. То като не им се получава си боли, незамисимо кой кого зарязал . Стефан пък беше като в небрано лозе. ДЕте.

# 539
Там е работата, като бяха в ресторанта в Италия и Георги разказваше "има една агенция, която организираше..." и т.н., тоест разказваше го като нещо, което Гергана изобщо не знае или поне аз останах с това впечатление

Виж тук:
https://www.youtube.com/watch?v=a0lb5k1GqBA
Разговорът започва от 27:05 някъде

Общи условия

Активация на акаунт