Женени от пръв поглед - 8

• 55 866
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • SF
На мен пък ми се стори, че точно Гергана не умее да улавя миговете. Помните ли онова състезание с двуместните велосипеди? Какво мрънкане беше, че са останали на второ място... Вместо да се зарадва, че без да е карала колело останаха на второ място. Другото, което ми направи лошо впечатление беше, когато в Созопол на едно събиране Георги танцуваше, а Гергана не се включи. Случвало ми се е много пъти да ми се танцува, а партньорът ми не - ми сама ли да си танцувам  Crossing Arms

Аз такова мрънкане не си спомням. Той заради това ли се раздели с нея? - че не е била доволна и щастлива от второто място??

За мен проблеми от типа "аз искам да танцувам, пък той не иска и заради това ще се разделим, защото не сме един за друг" са несериозни и в такъв случай хората е по-добре да не се и опитват.
Ако за някой му е важно и значимо дали съм станала да танцувам с него, по-добре да си допиваме пиенето и да си ходим по къщите си.

# 511
 Joy

Скрит текст:

# 512
На мен пък ми се стори, че точно Гергана не умее да улавя миговете. Помните ли онова състезание с двуместните велосипеди? Какво мрънкане беше, че са останали на второ място... Вместо да се зарадва, че без да е карала колело останаха на второ място. Другото, което ми направи лошо впечатление беше, когато в Созопол на едно събиране Георги танцуваше, а Гергана не се включи. Случвало ми се е много пъти да ми се танцува, а партньорът ми не - ми сама ли да си танцувам  Crossing Arms

Аз такова мрънкане не си спомням. Той заради това ли се раздели с нея? - че не е била доволна и щастлива от второто място??

За мен проблеми от типа "аз искам да танцувам, пък той не иска и заради това ще се разделим, защото не сме един за друг" са несериозни и в такъв случай хората е по-добре да не се и опитват.
Ако за някой му е важно и значимо дали съм станала да танцувам с него, по-добре да си допиваме пиенето и да си ходим по къщите си.

Точно, това вторачване в детайлите и незначимите неща е толкова досадно и неприятно, че на човек му се иска да разкара досадника...Човек трябва да е по-широко скроен и да дава някаква приемлива свобода на другия, не е нужно да се тътрим след другия непрекъснато...Важно е сърцата да са близки един за друг, да има страст, да се разбирате и без думи, да можеш да разчиташ на човека до теб за всичко...Но и тези истини си идват сами и с времето, остана ми само спомена от безсмисленото ми цупене... Laughing

# 513
не, каза че не е още, но работели по въпроса  Crazy

Не съм гледала предаването, но в службата коментираха.
Антония е голяма хитрушана. Така ми се струва. И много я устройва Атанас, защото й върви по гайдата.

Ами, как няма да е хитруша ?!...Тя къде ще си намери такъв мъж ?...Атанас е много добро същество, много възпитан млад човек, образован, с добри перспективи за работа, работлив, разбран, обичлив, не пие, не пуши, не хайманосва, не харчи пари по заведения и съмнителни пиянски компании, и най вече много симпатичен като визия, синеок, изобщо е голям сладур той...
В днешно време, сред мъжете на 27 години, Наско си е едно голямо съкровище...че и му подариха място в Банкя, озеленено, приятно...Да е жив и здрав, и много щастлив! Заслужава го! Дано Антония не прегрее от желанието си да го обсеби и командори, и му даде възможност да се почувства и мъж. Мисля, че тя не е никак глупава и се усеща на моменти, но пък е като държана на въже и  липсите ѝ от мъжко внимание направо ескалираха в тотална диктатура, власт и подчинение, и обсебване... Laughing

Мисля, че е наясно, че изтърве ли го, няма да има друг...

# 514

......

Като почнете с този глупав рефрен, нямало да има друг, айде, бе, няма да има друг, ще има и още как. Кои сте вие, че да определяте ще има ли, няма ли да има и да пророкувате за човешките съдби. Много знаете какво и е отредено на Антония в живота, че така категорично да се изказвате. Дали ще има или няма да има друг, никой, ама абсолютно никой, както самата тя, така и вие, няма откъде да знаете, освен, ако не ви го говорят звездите. Освен това какво и е на Антония, че така я отписахте от "пазара за булки", нищо и няма, къде, къде по големи киликанзери си имат щастливи семейства, а вие се хванахте за едно обикновено момиче и вече и решихте и съдбата. Ох. ooooh!

# 515

......

Като почнете с този глупав рефрен, нямало да има друг, айде, бе, няма да има друг, ще има и още как. Кои сте вие, че да определяте ще има ли, няма ли да има и да пророкувате за човешките съдби. Много знаете какво и е отредено на Антония в живота, че така категорично да се изказвате. Дали ще има или няма да има друг, никой, ама абсолютно никой, както самата тя, така и вие, няма откъде да знаете, освен, ако не ви го говорят звездите. Освен това какво и е на Антония, че така я отписахте от "пазара за булки", нищо и няма, къде, къде по големи киликанзери си имат щастливи семейства, а вие се хванахте за едно обикновено момиче и вече и решихте и съдбата. Ох. ooooh!

Тоцо, ти ли си, ма ?

# 516
.......
Тоцо, ти ли си, ма ?

Мили Боже и такъв човек ще дава квалификации за другите. Stop ooooh! Сега започнах да се чудя ти дали си уловила твоя шаран, щото с тоя език едва ли ще имаш шанс. Whistling

# 517
.......
Тоцо, ти ли си, ма ?

Мили Боже и такъв човек ще дава квалификации за другите. Stop ooooh! Сега започнах да се чудя ти дали си уловила твоя шаран, щото с тоя език едва ли ще имаш шанс. Whistling

Значи си ти... Joy

Първо виж собствените си квалификации...Все пак тука обсъждаме героите от предаването, а не коментиращите...Иначе, като гледам Тоца, мисля и аз да се пусна в следващия сезон за шарани... Joy

# 518
.......
Тоцо, ти ли си, ма ?

Мили Боже и такъв човек ще дава квалификации за другите. Stop ooooh!

newsm10 Май, май някой много насериозно се е взел. Е''ати езика  ooooh!
Антония си е едно приятно обикновено момиче. Според мен си се намериха с Наско и ще си живеят дълго и щастливо (дано)  Peace

# 519
.......
Тоцо, ти ли си, ма ?

Мили Боже и такъв човек ще дава квалификации за другите. Stop ooooh!

newsm10 Май, май някой много насериозно се е взел. Е''ати езика  ooooh!

Нали, ...това за ....езика!!!
Малко се плю по водещи, специалисти, готини момичета като Гергана и Светла, търсеше се буквално под вола теле, обсъждаше се чак външния им вид, пък как се обличали, пък колко били не знам си какви,...Но понеже изразих съмнение, че за Антония Атанас е шестица от тотото и втори шанс не се предлага, много се възмутихте...Ами, да, така мисля...И си вижте първо вашият език, обиди, квалификации и дори псувни...Възмущение!!!

# 520
Хахаха в темата е много по-интересно определено  Joy

На 7-8-9 февруари бяха сватбите, на 9 март ги питаха дали остават заедно. На 22 или 23 май е сниман епизодът за финала?
Георги много добре знае, че никой няма да му повярва за новата приятелка с която живеят заедно 2 месеца и половина  Laughing Laughing Laughing
Обадил се е на момичето от партитата за отчаяни дали и се ходи в Италия и готово.
Ако вие сте с гадже в Италия, бихте ли висяли постоянно във фейсбук да си пишете с непознати, а  Joy
Както той си е писал - всяко чудо за 3 дни. При него малко повечко, защото са тръгнали в четвъртък, връщат се във вторник  Laughing

Аз му предлагам направо брак да и предложи и да си я ползва за параван Sunglasses

А - баш. Peace   Тази мацка вероятно им е била нещо като първа резерва от кастингите  и сега Фродо я е предоставил на "консултанта"  за временно ползване,  за да позабърше имиджа. 
Ползване, не в библейския смисъл, естествено ...  като гледам само как вдървено я е прегърнал -  все едно не е момиче, а жив скорпион  Mr. Green

# 521
Фафло, ти да не би да си сестрата на Антония? Simple Smile

# 522
А Karinche сестрата на Атанас ли е?  Mr. Green
Бързо да се яви и сестрата на Георги, ама-ха!

# 523
Сестрата на Жорето стара мома ли е?

# 524
Аз обаче нещо не разбрах - Гошко е член на клуба там на мачмейкърите, но Гергана явно не е, за другите не знам. Тоест доколкото разбирам от 6-те кандидати не всички са от въпросната агенция?

Общи условия

Активация на акаунт