Женени от пръв поглед - 8

• 55 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • по пътя
Еее, ама много сте лоши.Защо човекът да не се е влюбил и да не е щастлив.След това, което преживя може би е научил неща за себе си, за жените.Пожелавам му да е влюбен, щастлив и да опази любовта си, защото човекът истински живее само, когато обича и е обичан. На мен ми стана мъчно, мисля че имаше полза от предаването, много хора да оценят половинките си и да разберат, че любовта не е нещо което се случва на всеки и постоянно и когато сме я намерили трябва всеки ден да благодарим на Бог за това и да я пазим в сърцата си, дано това помогне на много други двойки, които са гледали да ценят и обичат повече човекът до тях. Heart Eyes

# 496
  • SF
Дано предаването да помогне на други двойки, дано е било полезно и интересно.
Въпреки че аз не виждам как чужд опит и чужди преживявания могат да помагат на други. Пожелавам на Георги да е влюбен и да улови мига, първо, защото той не умее да улавя миговете. Включва на режим разсъждение, програмата сработва, проблемите изкачат и после търси troubleshooting. Отново режим на разсъждения и така....
 Пожелавам му да се влюби и да му се получи, въпреки че не го познавам и не знам до колко ме интересува, но да го направи, защото при него определено не е върволица от желаещи. Изключително крив характер и крива външност.  Естествено, за всеки влак си има пътници, но тези, които биха се качили на неговия, той не би харесал. Георги иска онези от летищата със самолетите да се объркат и да хванат влака му. Или може би дори тези, записали се за ракетата за Марс...
Не знам от къде стана ясно, че е в Италия с момиче, но той не разбра ли, че Италия не му е на късмет. Да си се качват на влаковете и да се махат бързо от Ботуша.

# 497
  • София
Esmee, мисля,  че на всички стана ясно, че когато се заблуди пътник за самолет и се окаже на Жоровата гара, последният откача от комплекси и няма очи/уши за нищо.
Изключително елементарно follow-up поведение и от него, и от другарчето на най-желания женен ерген в София - Константин. При Стефан - семпло и неизненадващо, при Георги - преднамерено и злобно.
Не знам кой набеди този агресивен мрънкалник за интелигент. Сигурно хора, които никога не са се сблъсквали с подобно чудо наживо.

# 498
Светлана ми изглежда много прозорлива жена и се чудя как не е усетила Стефан, може би се е надявала да се промени, но той още в началото спомена в какви компании ходи и кого от тези среди познава. Явно наистина е била влюбена. Остава да перифразирам думите й, че Господ я обича, щом я разделя със Стефан навреме.  А на Гергана и е втори развод...Хубавото е, че поне едно приятелство се създаде - това между тях.

# 499
  • София
Това ми хареса:
Цитат на: Rafiqa
Не знам кой набеди този агресивен мрънкалник за интелигент. Сигурно хора, които никога не са се сблъсквали с подобно чудо наживо.
Цитат на: Esmee
Изключително крив характер и крива външност.  Естествено, за всеки влак си има пътници, но тези, които биха се качили на неговия, той не би харесал. Георги иска онези от летищата със самолетите да се объркат и да хванат влака му. Или може би дори тези, записали се за ракетата за Марс...
  newsm52

# 500
Дано предаването да помогне на други двойки, дано е било полезно и интересно.
Въпреки че аз не виждам как чужд опит и чужди преживявания могат да помагат на други. Пожелавам на Георги да е влюбен и да улови мига, първо, защото той не умее да улавя миговете.
На мен пък ми се стори, че точно Гергана не умее да улавя миговете. Помните ли онова състезание с двуместните велосипеди? Какво мрънкане беше, че са останали на второ място... Вместо да се зарадва, че без да е карала колело останаха на второ място. Другото, което ми направи лошо впечатление беше, когато в Созопол на едно събиране Георги танцуваше, а Гергана не се включи. Случвало ми се е много пъти да ми се танцува, а партньорът ми не - ми сама ли да си танцувам  Crossing Arms

# 501
Да се включа и аз с финален коментар по темата, че за пръв път специално за предаването си направих профил все пак, преди това само съм ви чела по други теми, когато ми се е налагало Simple Smile Наистина се отвратих тотално от Стефан, аз от самото начало не му симпатзирах, освен визуално, но пък си мислех, че щом си се разбират със Светлана, това си е само мое вътрешно чувство, ама уви не е..
Него по-добре да спра да го коментирам, за да не се налага да си служа с грозни епитети. Светлана дано намери любовта и щастието. АА са големи симпатяги според мен, намериха се и изглеждат щастливи. Относно Георги според мен си беше абсолютно прав да напада специалистите, за мен не са никакви професионалисти и не оказаха никакво съдействие на двойките, добре че АА просто са си един за друг, иначе не ми се мисли. Че Георги си има приятелка аз подозирах отдавна, още в края на март го виждах в кварталното ни магазинче с една брюнетка, беше ми пределно ясно, че с Гергана няма нищо общо вече, освен евентуално приятелство примерно. Гергана е силна, хубава жена, така че просто не си паснаха двамата, поне не беше изиграна и подведена като Светлана. Та така, това финално от мен по темата Simple Smile

# 502
Сега вече не ми е чудно от де ми е познат Стефан .........ми от някой бар сигурно, той като гледам от там не излиза  Joy Joy Joy

Според мен Георги никаква мадама няма, ей така само за публиката и също така си мисля, че са заедно, а играят само за публиката , че не са  Wink

# 503
Ми не обича да пътува момчето! Ама понеже се определя като контрол фрийк сега е принудил новата да изиграят сценария от "Женени от пръв поглед" за да провери дали ще се напрегне. Изпитателни тестове прави, анализира, сигурно и сгъваема дъска мъкне.
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 504
Много е готино гейското човече  hahaha hahaha

# 505
  • София
Вчера прочетох, че психолозите не хранят големи надежди и за А-та.

# 506
Ми в момента в койо мъжкото А мръдне от фантазиите на женското за мъж и семейство и поведение е аут. То женското А не е влюбено в мъжкото , а във фантазиите си за семейство и хич не и дреме с кой. Мъжкото А иска просто жена и нищо друго, като циганче, което са направили крал........ама все ще се насити и овласти в един момент и ще и тегли м.йните на женското А.

# 507
  • София
Мисля, че в Здравей България, в петък са казали, че Антония е бременна.

# 508
не, каза че не е още, но работели по въпроса  Crazy

# 509
  • София
не, каза че не е още, но работели по въпроса  Crazy

Не съм гледала предаването, но в службата коментираха.
Антония е голяма хитрушана. Така ми се струва. И много я устройва Атанас, защото й върви по гайдата.

Общи условия

Активация на акаунт