Женени от пръв поглед - 8

• 55 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Берлин
В крайна сметка важното е,че Гери и Светла се ориентираха доста добре и сега е моментът да "консумират" позитивите от предаването...че доста негативи хм..изконсумираха /ама че дума/ и двете.

# 586

Относно А А, колкото и да са уникалнУ нелицеприятни, аз също съм на мнението на ФАфла, че биха си намерили партньори и извън формата.
Виждала съм къде по - глупави и грозни хора, които си имат и семейства и деца. За всеки влак си има пътници.
Не става въпрос за глупост и грозота, просто за умение да общуваш. Защото половинката ти ако не се запознаеш с нея няма да ти звънне в къщи така наготово, да те покани да се жените  Simple Smile Около мен има страшно много хора, които не умеят да общуват и нямат никакви приятели за съжаление. Интернет мисля много допринесе за тая ситуация.

Права си, никой няма да ти почука на вратата ако не излизаш и общуваш с хората.
И все пак си мисля, че не им куца чак толкова общуването на АА, макар и да не е на високо ниво. Антония е приказлива, даже много, Наско е позитивен и усмихнат..

По - скоро на ГГ им куца общуването.

# 587
  • Тра-ла-ла
Вчера гледах запис на интервюто на А-тата в "Комбина" по Нова. Направиха ми добро впечатление. Не говореше само Антония. Атанас взе думата няколко пъти и Антония му я даде, де  Laughing Според мен покрай нея той ще си обогати речника и ще се поошлайфа като цяло.

# 588
Вчера гледах запис на интервюто на А-тата в "Комбина" по Нова. Направиха ми добро впечатление. Не говореше само Антония. Атанас взе думата няколко пъти и Антония му я даде, де  Laughing Според мен покрай нея той ще си обогати речника и ще се поошлайфа като цяло.
Ми къде да ходи? Laughing  Ще се шлайфа - кога доброволно, кога не толкова  Mr. Green  
Той изобщо не е по-глупав от нея, но е някак старомодно стеснителен, малко неориентиран, липсва му речник, обща култура, а  от това идва и липсата на самочувствие, но се наваксват тези неща ... но пък ако много напредне може да му дойде друг акъл по отношение на половинката.
Тъй, че е не много добре за нея да го озорва много  Wink  Нейното ниво също не е кой знае колко  над неговото. Е,  с две-три книжки и един два сериала е по-напред ...   Laughing

# 589
Не разбрах кой жеше кумът на Наско, който им подари 1 декар в Банкя. Доколкото схванах, той беше познат на Наско, не на Антония. Мисля, че е доста скъп подарък, а и собственикът на строителната фирма, в която работи Наско, е доста благоразположен към него и вероятно ще им помогне с труд, строителни материали. Със сигурност ще му е много ценна и помощта по придвижване на документацията, издаването на разрешителното за строеж и намаляването на съпътстващите бюрократични спънки.

# 590
Не разбрах кой жеше кумът на Наско, който им подари 1 декар в Банкя. Доколкото схванах, той беше познат на Наско, не на Антония. Мисля, че е доста скъп подарък, а и собственикът на строителната фирма, в която работи Наско, е доста благоразположен към него и вероятно ще им помогне с труд, строителни материали. Със сигурност ще му е много ценна и помощта по придвижване на документацията, издаването на разрешителното за строеж и намаляването на съпътстващите бюрократични спънки.
Да, това е много ценен подарък. Дано хората да успеят да си направят къща такава, каквато искат и в която ще са щастливи.

# 591
Да, това е много ценен подарък. Дано хората да успеят да си направят къща такава, каквато искат и в която ще са щастливи.

Аз бях изненадана от този подарък Shocked Мислех си, че такива подаръци се правят на много, много близки хора.

# 592
Мисля, че собственикът на фирмата, за която работи Атанас  беше кумът на сватбата  -  същият им подари и парцела в Банкя.
Пп. То на подарен кон не се гледат копитата, но зависи къде е парцела  - дали е урегулиран, ток, вода, излаз на улица  -  това поне да има, за да се решиш на строеж, после - виза за проектиране, кадастрални скици, проектиране, узаконяване, договори, становища ... Докато се стигне до разрешение за строеж има доста  ходене по мъките. Та такъв парцел и то в Банкя трудно се подарява с лека ръка Wink, но  и ливада само  пак става за барбекю поне на първо време Laughing

# 593

Мисля, че собственикът на фирмата, за която работи Атанас  беше кумът на сватбата  -  същият им подари и парцела в Банкя.
Пп. То на подарен кон не се гледат копитата, но зависи къде е парцела  - дали е урегулиран, ток, вода, излаз на улица  -  това поне да има, за да се решиш на строеж, после - виза за проектиране, кадастрални скици, проектиране, узаконяване, договори, становища ... Докато се стигне до разрешение за строеж има доста  ходене по мъките. Та такъв парцел и то в Банкя трудно се подарява с лека ръка Wink, но  и ливада само  пак става за барбекю поне

A, това ли е собственикът? Бях останала с впечатлението, че е по-възрастен, защото Наско казваше, че му бил като баща, плащал му образованието и т.н. Доколкото разбрах от финалния епизод, парцелът е съседен на имота, в който е къщата на кума и си говориха, че е предназначен за къща и ще се радват да бъдат съседи. Има доста ходене по мъките, но собственикът на строителната фирма със сигурност има опит в тези неща и може да им помогне.

Ако е УПИ, си е едно 100 хиляди евро парцелът.

# 594
Евелина Павлова ще е водеща и на втория сезон.  Tired

# 595
  • Sofia, Bulgaria
Тази водеща ми падна в очите. Харесвах я от "Обичам “България". Но в "Женени от пръв поглед" е гола вода.

# 596
  • Берлин
Лелеле....Фродо няма ли хора,които да четат тук????

# 597
Евелина Павлова ще е водеща и на втория сезон.  Tired
Никога не съм я харесвала тази, като найлонова торбичка ми е - създава неприятен шум.
Емоцията на гласа й никога не е в синхрон със случващото се и все се прави на по-умна отколкото в действителност е. В "Аз обичам България" беше още по-голям дразнител за мен. А стайлингът, който й спретват (или сама се спретва, не вярвам това нещо стилист да го "подпише") е няколко нива над безумен.

# 598
Дано е друга водещата Tired

Дано изобщо всички са други и само отчето да оставят!
Той ми се видя най-адекватен и даваше добри съвети.

Като се замисля, така наречените специалисти са гола вода:

Мачмейкърите са си просто хора организиращи партита за отчаяни, специалисти по какво точно са?
Както каза и кака Сийка или Бижу, не помня вече- колко успешни са техните бракове?!

Психоложката работи в същата фирма. Явно няма опит момичето...

Бостанджиев писах за него. Преди години ми беше направил добро впечатление от тв изявите си като сексолог, но защо му трябваше да се прави и на психотерапевт.  Rolling Eyes Ужасен е!

# 599
Отчето и той не си е много на мястото, макар че има желание да помогне и искрено се разочарова от финалния резултат.
Ддин добър астролог ще им бъде от полза, както и други коментиращи казаха.
Оксана Хорват според мен ще им свърши супер работа, нали е и психолог, ама тя сигурно не би се навила да си рискува клиентелата в подобен експеримент.

Общи условия

Активация на акаунт