"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря още веднъж на всички момичета за пожеланията!!!  Hug Hug Hug

Кити, сега и ти приеми най- сърдечни пожелания за здраве и щастие на твоя рожденик! nbirthday

# 496
Благодаря още веднъж на всички момичета за пожеланията!!!  Hug Hug Hug

Кити, сега и ти приеми най- сърдечни пожелания за здраве и щастие на твоя рожденик! nbirthday

Hug  love001 Благодаря ти, Розово Пепелче Wink

# 497
Кити,честито и на твоето синче-да ти е живо,здраво и много щастливо. newsm51
С тези вкусни почерпки направо ще се затъркаляме Joy Joy Joy

# 498
Кити,честито и на твоето синче-да ти е живо,здраво и много щастливо. newsm51
С тези вкусни почерпки направо ще се затъркаляме Joy Joy Joy

Благодаря, Вели! Ей сега веднага те успокоявам  hahaha
Скрит текст:
Е, м.... му стара, тая вечер нещо не ми се получават нещата в картинки, затова ще го напиша:"Според последни проучвания жените с леко наднормено тегло живеят много по-дълго от мъжете, които са го споменали!"  Peace

# 499
Кити,да е ти е жив и здрав младежа и да намери своята Елифче Hug

# 500
Кити,да е ти е жив и здрав младежа и да намери своята Елифче Hug

Благодаря ти! Сакън.... вече я е намерил  Joy Joy Joy Joy Joy

п.п.
Скрит текст:
Аз си младея, де  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 501
Кити,и без картинка си много права Joy JoyЕ аз не съм толкова войнствена,де. Peace

# 502
  • В Града на липите
Изчетох ви  Hug

Всичко ми се обърка в главата, ама карай  Joy
Поне да честитя на двете мами. Пепелче   bouquet Кити   bouquet да са ви живи и здрави юнаците и да имат много късмет   ura newsm38

# 503
Изчетох ви  Hug

Всичко ми се обърка в главата, ама карай  Joy
Поне да честитя на двете мами. Пепелче   bouquet Кити   bouquet да са ви живи и здрави юнаците и да имат много късмет   ura newsm38

Благодаря, Хрис! Hug
В моята глава отдавна всичко е объркано, но така пък е по-весело  tooth tooth

# 504
  • В Града на липите
...В моята глава отдавна всичко е объркано, но така пък е по-весело  tooth tooth

Joy права си.
Аз установих, че ми е прекалено лежерно и весело тази вечер, и отложих епизода за утре.

Видях в по-предните страници, че все още сме на етап хвърляне на боб, леща и други варива за броя на сериите. Колкото и да са, все ще са ми малко и ще ми липсва сериала, като свърши.
Може и да помрънках порядъчно  Grinning но определено хич не съм готова да се разделя с Елмерите, Фето, Чичи, девремите... и въобще всички.  Sad

# 505
...В моята глава отдавна всичко е объркано, но така пък е по-весело  tooth tooth

Joy права си.
Аз установих, че ми е прекалено лежерно и весело тази вечер, и отложих епизода за утре.

Видях в по-предните страници, че все още сме на етап хвърляне на боб, леща и други варива за броя на сериите. Колкото и да са, все ще са ми малко и ще ми липсва сериала, като свърши.
Може и да помрънках порядъчно  Grinning но определено хич не съм готова да се разделя с Елмерите, Фето, Чичи, девремите... и въобще всички.  Sad

И аз съм така, но още не си го признавам официално  hahaha hahaha

# 506
Кити Hug
това е за сина ти.
Да е жив и здрав и да му се радваш, още много години. Peace

# 507
Аз пък съвсем официално си признавам,че адски ще ми липсват емоциите и обсъждането в очакване на поредната серия Cry
Аз ви оставям за една семица Hug И да не изпишете орталъка hahaha

# 508
Звезди Hug  love001 Благодаря ти!

# 509
Кити,да ти е живо и здраво момчето и да има успех във всяко начинание.   ura

На мен още от сега ми е мъчно заради предстоящата раздяла. И си го признавам съвсем официално.  Joy Joy Joy

Обаче четох, че покрай разказа на Енгин, го изкарват бунтар и видите ли затова нямал акаунди в социалната мрежа. Който вярва в това  или е голям наивник, или да не казвам какво. Ако беше чак такъв бунтар, нямаше да ходи непрекъснато с телефона на ухото, да не говорим как щтрака по компа. Това не е човек без опит в технологичният свят. И съм сигурна, че има акаунди под други имена навсякъде, защото любопитството не му е чуждо и определено не чака неговата Дюндар да му снася подбрано инфо. Човек, който се стреми към извесността, следи всичко, за да може да прецени своите ходове. Желанието всичко да е по-умерено, това е друго. Много от нас имат същото желание.

Общи условия

Активация на акаунт