"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 798
  • 744
  •   2
Отговори
# 735
Сега пък 54 болюма-имахме 50,51,55,само 54 не беше спрягано,ама нищо-ако са толкова това е добре. Peace

# 736
още 6 епизода и финал на 15 юли ако Ейлем не се шегува...

# 737
Заповядайте в  НОВАТА ТЕМА!  Hug

# 738
Сега пък 54 болюма-имахме 50,51,55,само 54 не беше спрягано,ама нищо-ако са толкова това е добре. Peace

Истината е някъде там, а hahaha
На мен ми се ще да са повече от 50, защото честно казано, не виждам как в само още два епизода СЦ ще разплетат сложната плетка, която заформиха Peace

# 739
  • Once there was a Hushpuppy...
Лиа привет  wavey
Жалко че не гледаш. Дизито е рядко благодатно за хабене на клавиатури Grinning
Лично аз, много си го харесвам  Grinning
С изключение на работата на другаря режисьор, ама и на него спрях да му се дразня отдавна.

А, и аз така Peace
Мислих по въпроса за сценаристките и тъпотиите, които понякога ни предлагат и достигнах до извода, че това си е необходимост Rolling Eyes Дори е задължително да има локуми...
А, в интерес на истината те си правят един много добър сериал без да се напъват много и без да ни задръстват само с локуми.
И понеже често има пенявене в една тема по повод СЦ много би ми било интересно дали някоя от всички нас би могла да напише 50 серии, разнообразни, динамични, всяка по 2 часа и отгоре и да надмине СЦ екип?! Thinking Laughing
И съответно отговора на риторичният ми въпрос, въпреки уважението ми към високата интелигентност, усет и възвишени схващания на част от потребителките - НЬЕ! Mr. Green
Режисьорчето нещо и на мен не ми допада по отношение на някои от пероснажите си оставя ръчичките, или пък толкова са им актьорските възможности....Не знам! Но, някакси в него остава топката за горчивия привкус от някои преиграни моменти от второстепенни герои.
Към главните съм без забележки, то се знае Wink Heart Eyes

Бягам за сега!
А, Нервакова, деврем добре дошла Hug Да разказваше нещо... Praynig

# 740
Кити,аз пък си признавам без бой,че съм от тези патки,дето искат трети сезон Peace и то целогодишен.Ами приятно ми е да си гледам Енгин и Туба заедно,доставят ми удоволствие с играта и присъствието си-вече не обръщам внимание ни на СЦ,ни на режисьор,ни на фризьор-то не че май този последният не е уволнен отдавна по мое мнение.Имам само едно малко желание-ако може трети сезон да бъде сбъдване мечтите на Йомер-двамата да обикалят Америка,Европа,Изтока-нещо като Кораба на мечтите.Много ли искам? Joy Joy

# 741
Кити,аз пък си признавам без бой,че съм от тези патки,дето искат трети сезон Peace и то целогодишен.Ами приятно ми е да си гледам Енгин и Туба заедно,доставят ми удоволствие с играта и присъствието си-вече не обръщам внимание ни на СЦ,ни на режисьор,ни на фризьор-то не че май този последният не е уволнен отдавна по мое мнение.Имам само едно малко желание-ако може трети сезон да бъде сбъдване мечтите на Йомер-двамата да обикалят Америка,Европа,Изтока-нещо като Кораба на мечтите.Много ли искам? Joy Joy

Вели Hug, ама ти да не си мислиш, че някоя от нас иска нещо по-различно tooth Само дето го играем на срамливи, та да си признаем Mr. Green Mr. Green

# 742
  • В Града на липите
...ако може трети сезон да бъде сбъдване мечтите на Йомер-двамата да обикалят Америка,Европа,Изтока-нещо като Кораба на мечтите.Много ли искам? Joy Joy

smile3521 И да си разследват разни престъпления на кораба  Grinning

# 743
...ако може трети сезон да бъде сбъдване мечтите на Йомер-двамата да обикалят Америка,Европа,Изтока-нещо като Кораба на мечтите.Много ли искам? Joy Joy

smile3521 И да си разследват разни престъпления на кораба  Grinning

Представям се какво зорно разследване ще пада... в тез тесни каюти Mr. Green Mr. Green

# 744
smile3521 И да си разследват разни престъпления на кораба  Grinning
Представям се какво зорно разследване ще пада... в тез тесни каюти Mr. Green Mr. Green

А чичи и Мето ще фланкират корабчето по вода, като едни малки делфинчета Laughing.... да помагат, не за друго hahaha, че в нов сезон могат да станат и ангелчета, колко му е Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 18:04 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт