"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  С повторения са ги докарали 68 целувки. Laughing

# 721
  • В Града на липите

https://youtu.be/RQdMXqThw0M

Направо сме за Гинес  Joy  Joy - турско дизи с най-много целувки.
Бихме ли всички рекорди всъщност  newsm78 или някой ни води.
Макар че има време до края  Grinning

# 722
Сега за фризурата Енгова, респективно Йомерова  Wink много се старае коафьора.  Sunglasses То са чупки, завои...  Flutter Намерил е човекът коса и си работи.  Wink Специално лимбата отпред я подпира с доста стилизанти сякаш?  newsm78 Брадата е добре, но може малко да вземе долу от врата.  Thinking Понякога гледан в анфас изглежда като да е с по-голяма брада отколкото е.  Confused Отделно грима не винаги е уцелен. Май мина времето на розовите бузки и малиновите устни, но пък на бузите понякога са прекалява с фон дьо тена.  Grinning

Изложих се по темата!  bowuu

# 723

https://youtu.be/RQdMXqThw0M

Направо сме за Гинес  Joy  Joy - турско дизи с най-много целувки.
Бихме ли всички рекорди всъщност  newsm78 или някой ни води.
Макар че има време до края  Grinning

От моя опит този води за години напред. Поне докато Ердоган е на власт.
Но за целувка в първи епизод между ГГ силно вярвам, че е на първо място.

# 724
Да се изходя по въпроса за окосмението Йомерово/Енгиново  Peace
Скрит текст:
Недейте така с голямата ножица, де Peace Нали при комшиите по обилността на козината се вадят заключения за мъжественостто. Тъй че колкото повече материал за плетене има, толкова булката ще е по-доволна Mr. Green Wink Peace

# 725

О, Нервакова, добре си се завърнала! Hug Аз първо да питам - купи ли къщата? Пък и на репортаж ще се зарадвам. Hug

# 726
  • В Града на липите
...Май мина времето на розовите бузки и малиновите устни, но пък на бузите понякога са прекалява с фон дьо тена.  Grinning

Понякога гримьора/ката като хване едно цикламено червил0, и ги рисува наред от Леля, та Лево, и Йо... май само Ел е късметлийка  Joy на Чичи бузките пък са като селска мома на мегдана.

п.п. Сега ще се обърна към Варна  Hug , срам не срам  Blush Обаче предишния път толкова ми хареса превода й на разказа на Енгин, че ще я помоля, ако намери време, да преведе и втория. Та дори и след месец да е.  Blush

# 727
Да се изходя по въпроса за окосмението Йомерово/Енгиново  Peace
Скрит текст:
Недейте така с голямата ножица, де Peace Нали при комшиите по обилността на козината се вадят заключения за мъжественостто. Тъй че колкото повече материал за плетене има, толкова булката ще е по-доволна Mr. Green Wink Peace

Аз да питам:
Скрит текст:
Къде трябва да е обилността на козината и какво ще плете булката? Thinking

А за гърдите? newsm78

Ох, пак да си излея болката. Как не го изкъпаха поне веднъж. ooooh!

# 728
Аз да питам:
Скрит текст:
А за гърдите? newsm78

Сабина
Скрит текст:
НавсЕкъде - най-паче става дума за "мъжкото" по гърдите tooth tooth, може и по краките и ръките Mr. Green... На друго място не се препоръчва, даже Ич Naughty Сега да ти напомням ли за ибрика hahaha А как какво ще плете булката... чорапи за ПБН на буляка tooth tooth

# 729
Момичета, привет  Hug и честит празник, стояхте ли мирно като завиха сирените? Аз да, че останаха малко нещата, които почитаме въобще newsm78

Аз не гледам сериала Wink, но понякога ви чета и ми е много забавно с някои постове newsm10 Днес изчетох сума ти страници да видя кога ще свърши дизито Joy Joy Joy И попаднах на подсказките на Бисена newsm78 Та се замислих кого ще отсвирят, за когото всички ще скърбят newsm78 И реших, ей така, интуитивно, че ще е или Пело или Арда, но по-скоро Пело Laughing
Такааа, пуснах си тото-фиша hahaha

Скрит текст:
Скрит текст:
За триенето на постове песен мога да пея в темата на "Черна роза", двама души се отказахме тотално да пишем /въпреки че аз пуснах темата Party/ и настана мир и спокойствие Joy Joy Joy Някой много обича да осъществява контрол, но е достатъчно бъзлив да каже какво го дразни, а предпочита да доносничи на модераторите за някакви нарушени правила #Crazy...както и да е, явно и това е форма на релакс hahaha  в свободното време  newsm53

Кападокия, Турция

# 730
Аз да питам:
Скрит текст:
А за гърдите? newsm78

Сабина
Скрит текст:
НавсЕкъде - най-паче става дума за "мъжкото" по гърдите tooth tooth, може и по краките и ръките Mr. Green... На друго място не се препоръчва, даже Ич Naughty Сега да ти напомням ли за ибрика hahaha А как какво ще плете булката... чорапи за ПБН на буляка tooth tooth

Кити, разбрах. Hug

Скрит текст:
http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/lymbyrseksualniiat-m … ksualniia-6028218

Най-трудно избрах "дърварската" риза. Mr. Green За брадата естествено има единомислещо НЕ.

П.П. Какво е станало? Чистили са темата? Е, тамам да са поизчистили някоя моя глупост. Grinning

# 731
  Това да не е подсказка на феновете? Селфи, Нервакова! Rolling Eyes

Скрит текст:
Okan Işık @okanbugun  19 min
'KARA PARA AŞK'A  RABİA KAYA DAHİL OLDU! 'ELİF'İ HAPİSHANEDE KORUYAN VE İLERİDE YAKIN ARKADAŞI OLAN KİŞİ OLACAK

# 732
# 733
Как да го разбираме това?  newsm78

https://twitter.com/canpolatozkok/status/605693683523010561

Можете ли да го преведете? Моля!  Praynig
Шега на СЦ ли е, или значи нещо?  newsm78

# 734
  • В Града на липите
Лиа привет  wavey
Жалко че не гледаш. Дизито е рядко благодатно за хабене на клавиатури Grinning
Лично аз, много си го харесвам  Grinning
С изключение на работата на другаря режисьор, ама и на него спрях да му се дразня отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт