"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
 newsm50 newsm43 Енгин йок

# 676

spoko

Другия път, деврем!  Hug

Я сега речи на кого ще пържим халвата?  newsm78

# 677
Аз на Тайо за вас не знам

# 678
Тя ще си каже всичко, но след сватбата.  tooth tooth tooth

Сори, ама... пак ми дойде нещо на ума Mr. Green
Скрит текст:
Заженили се двама млади. Похвалили булката пред младоженеца, че е много икономична - почти нищо не яде, кара само на въздух. След ПБН - на сутринта - ще закусват. Докато младия съпруг се туткал, булката седнала да закусва и лапа като за последно. Съпругът и я попитал - абе, ти нали само... такова...  на въздух си. А тя - ами така беше, ама сега вече имам дупка и въздухът не може да се задържа tooth tooth

newsm43 newsm52

Ооо, Нервакич, добре дошла!  bouquet

# 679
Пельо с непорочността дето и я лепнаха направо я закопаха накрая.  Mr. Green Макар, че е супер тъпо сцената им с Арда и неговите реплики бяха тези дето ме накараха да се забавлявам искрено.  Party

# 680
Нервакова ,добре дошла. Hug
Специално за теб.

# 681
22 Потребители и 39 Гости преглежда(т) тази тема.

Кусура бакма, ама не бу калабалък?  newsm78 Альоооо, девремитИ!  Hug Болюм в чаршамба йок!  Confused

# 682
22 Потребители и 39 Гости преглежда(т) тази тема.

Кусура бакма, ама не бу калабалък?  newsm78 Альоооо, девремитИ!  Hug Болюм в чаршамба йок!  Confused

Joy Joy Joy Joy Joy Вади питието - да срещаме гости  Mr. Green

# 683
Вади питието - да срещаме гости  Mr. Green

Чекай да свърши Хулиганя, че и там вървят едни джумбуши  ooooh! и ще се подкараме.  Wink Drunk

# 684
Нервакова, добре завърнала се!
Очакваме подробен онагледен разказ за пътешествието.  Peace

# 685
Нервакова ,добре дошла. Hug
Специално за теб.

вай бе добре че не го видях , ей тъй да ми се покаже и ще лежа ирми ийл в зандана за изнасилване

# 686
  • Сливен
                             Привет, Девреми! Hug

Макар и в края на този ден , искам да поздравя с празника -1-ви юни всички малки, големи и още по-големи деца! Желая ви детето у вас да живее вечно! Hug  bouquet Peace

Лично аз понякога се чувствам като  на 10 години, такива лудории ми идват наум. Май, никога няма да порасна! Peace

# 687
вай бе добре че не го видях , ей тъй да ми се покаже и ще лежа ирми ийл в зандана за изнасилване

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Той щеше да ти идва на свиждане и да ти носи мед.  Joy Joy Joy

# 688
                            Привет, Девреми! Hug

Макар и в края на този ден , искам да поздравя с празника -1-ви юни всички малки, големи и още по-големи деца! Желая ви детето у вас да живее вечно! Hug  bouquet Peace

Лично аз понякога се чувствам като  на 10 години, такива лудории ми идват наум. Май, никога няма да порасна! Peace

Боби, Hug, не бой се Wink - от един момент нататък детската възраст започва отново да се приближава tooth tooth. Ама е гот, да ти кажа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 689

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нищо бе!  Wink Той щеше да ти идва на свиждане и да ти носи мед.  Joy Joy Joy
и моркови Simple Smile

Нерваче  Hug, добре дошла. Чакаме подробен отчет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт