Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 72 725
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, хормона Е2 трябва ли да се изследва на гладно и без кафе, и за колко време стават готови резултатите в лабораторията?

E2 се изследва на 2 - я или 3 - я ден на менструалния цикъл , нищо не пише за храна, вода и кафе. Мисля , че излиза за около един час. Успех.

# 361
  • Перник
Здравейте, хормона Е2 трябва ли да се изследва на гладно и без кафе, и за колко време стават готови резултатите в лабораторията?

E2 се изследва на 2 - я или 3 - я ден на менструалния цикъл , нищо не пише за храна, вода и кафе. Мисля , че излиза за около един час. Успех.

Здравей, благодаря за отговора, аз съм с блокаж, така че няма да е на 2-3 ден от цикъла  Hug

# 362

Здравей, благодаря за отговора, аз съм с блокаж, така че няма да е на 2-3 ден от цикъла  Hug

Съжалявам за пропуска,  на мен са ми го пускали и в 20:00 преди прегнил и след кафе , храна, и т.н.

# 363
  • София
Момичета, един малко тъп въпрос-довечера сме на консултация при генетиците, но забравих папката с изследванията, която е основно със СГ и малко хормони. Ще можем ли да минем и без нея или ще трябва да я взема?

И аз днес съм при генетиците Simple Smile

# 364
Значи ще се засечем там, евентуално. Ние сме от 18:30.

# 365
  • София
Значи ще се засечем там, евентуално. Ние сме от 18:30.

Аз съм в 17:30

# 366
  • В сърцето на любимия човек
Пънче, за пръв път чувам за това изследване. Колко години се приема за ранна менопауза?
При майка ми цикъла спря окончателно някъде около 45г, но няколко години преди това се започнаха горещи вълни и смущения в цикъла. Като чу това д-р Хаджидекова ми каза да се обадя и да попитам как е стоял въпросът при баба ми (там е било около 50 годишна възраст), явно 45г е рано.

# 367
Хмм, на майка е спрял около 42-43. Аз сега съм на 41   ooooh! При баба не знам каква е ситуацията, майка ми има брат който си е съвсем наред. Сестра ми има две момченца, които са здрави и прави  Heart Eyes

# 368
Нандин, явно няма да е този път.

# 369
Здравейте момичета,
искам да ви вдъхна малко надежда  Hug
Все съм си казвала - чудесата не са за мен, но дойде ред да ви разкажа за моето чудо.
След 3 лапароскопии за премахване на тръбите/ в момента съм с една/
след операция на щитовидната жлеза и лекуване на карцином на щитовидната
след 2 опита инвитро - като след втория опит д-р Стаменов ми каза, че качеството на яйцеклетките е много много лошо
та след всичко това и биха блокираща инжекция на 20 април
на 4 май трябваше да съм на преглед - е не ми дойде. Толкова се ядосвах - знаете какво значи да планираш инвитро.
Е не ми дойде, но на 5,05 видях втората чертичка за пръв път в живота си. Винаги съм мислила че това с втората чертичка е някаква лъжа.
Минах през страха да не би точката да е в тръбата, но не Simple Smile
В момента съм бременна в 11 седмица, но все още не мога да казвам бременна съм спокойно.
Хормоните ми играят, много лошо ми е по цял ден, но съм бременнаааааааааааа  Heart Eyes
Пожелавам на всеки от вас да види своето чудо, а на себе си всичко да е с добър финал
Страх ме е, но продължавам напред.
Знам, че каквото и да се случи, никой не може да ми вземе тази емоция която изживях  Crazy

# 370
 Heart Eyes дочаках да си признаеш.

# 371
 Hug Сигме трудно ми беше чесно казано, но знам че тази тема има нужда от такива новини. Въпреки че аз винаги преди, четейки историите, не съм си и помисляла че може да разкажа нещо подобно Simple Smile

забравих да напиша, че на поледната лапароскопия Стаменов ми откри и ендометриоза - някаква начална фаза  ooooh!

# 372
Няма неизпълнени желания, има зарязани мечти.

# 373
  • София
Честито, Befana_Iv !  Hug Пожелавам ти 9-те месеца да са изпълнени с щастие и да получиш най-чакания подарък едно здраво бебе !

# 374
Befana_Iv, пожелавам ти лека и спокойна бременност и по термин да се радваш на пухкаво, здраво бебче. Чудесата се случват когато най-малко ги очакваме.

Общи условия

Активация на акаунт