Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 71 801
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, мисля че това са актуалните цени за различните процедури.  Peace

Да, тези цени ми цитираха относно съхранението  Peace
Ако може снимката да се сложи на първа страница ще е добре.

# 661
keylla, вече звъннах. Казаха ми 300лв. за година, 500лв. за две.  newsm78 Да са паднали цените?

еми супер Laughing

# 662
Съхранение на ембриони
За 1 месец 50 лв
За 6 месеца 150 лв
За 1 г. 300 лв

# 663
А! Сега вече ме изненадахте. Ще проверя в нас какво точно съм плащала. Може и аз да бъркам,защото през последната година и половина доста неща платих. Хм.. А пък ако са ги намалили супер.

# 664
Извинявам се, че нахлувам така в темата, но, някой от Добрич или Варна да е на преглед в понеделник късно и да си пътува обратно вечерта, търся си транспорт. Имам час при д-р Стаменов в 16, но сигурно ще стане към 18-19, докато вляза.

# 665
  • София
аз днес минах на преглед 10 минути след записания час, много спокойно е.
може би заради отпуските са намалели процедурите.
та има шанс и в 16 да успееш да минеш  Rolling Eyes

# 666
  • гр. София
За днес не искаха да записват часове за Стаменов, минавали само такива в стимулация и спешни уж, защото в събота и неделя няма да го има и искал днес да приключи по рано. С тези доводи ме отложиха мен. Mr. Green

# 667
  • София
в събота ще изнася лекции за замразени яйцекелтки на млади години, пък в неделя не работи уж.

# 668
Ликоко, говори с информацията. Те ще ти обяснят. Първо имаш право на един 30 дни след трансфер или пункция. После един 10 или 20 дни изкуствено оплождане. И последен 30 дни заплаха то аборт. Стига да ни си суеверна заради диагнозата на последния. Ако им кажеш че ще си при тях на ЖК действат много бързо.
Аз да се отчета стигнах до края на първия триместър. Бебо е добре. Аз също. Изморявам се доста. Леко ми се гади.
Хайде пак прашец от мен. Успех на всички!!!!!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 669
Мерси, Бебе, във вторник съм на преглед и ще проверя Simple Smile)))

# 670
  • София
Бебе ,много се радвам че сте добре с бебчо! Карай по-спокойно и се наславдашай на момента! Събирам прашец с голямата метла Simple Smile
 newsm75 newsm75 newsm75
Licoco, каква е цената за проследяване на бременост в Надежда?

# 671
# 672
Аз още не се водя на ЖК. Още ме следи Перси, сега съм почти 8г.с. Даже не съм решила кой ще ме води.

# 673
Nandin успех ти желая Praynig
neji стискам палци всичко да е наред до хубав финал
gerda зареди се с търпение,нашата е тепърва.Вяра и кураж ,ще успеем  bouquet

# 674
  • Бургас
Нека се похваля и аз! След големи мъки и бавно вървящото ми ембрионче, днес ми се обадиха, че е бластоцист и ще го замразят. Толкова ми олекна, мислех че няма да се получат нещата. Сега ще пия една ракия ей така за здраве. И след отпуската продължаваме, дано да имам поне още едно ембрионче.

Общи условия

Активация на акаунт