Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 72 748
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
................

д-р Цветков е поел поне част от нейните пациенти

А има ли пациенти на д-р Шефкетова, които ходят при друг лекар, различен от д-р Цветков?
Аз си записах час при д-р Персенска.

# 151
  • София
Благодаря, Lilka N. аз също ще съм в събота при Персенска, понеже ми казаха, че през събота се редуват с Цветков и ще видя как е при нея.

Относно свалянето на FSH, аз го свалям с Трисеквенс /д-р Стаменов ми го беше предписвал/ иначе Шефкетова ми е казвала за Фемостон, но аз си пия Трисеквенса, като цяло и двата препарата са ХЗТ.

# 152
Благодаря мацки! Много сте мили. Хайде живот и здраве като видим сакче (сакчета) другата седмица, ще дойда да поръся с прашец  Praynig Hug Hug

# 153
  • София/Стара Загора
Sab-f, нищо не ти пречи да пуснеш едно ФСХ, още повече, че си на блокираща инжекция и тя както се казва е блокирала всички хормони, за да може по-лесно да ги контролират...аз след неуспеха септември, когато си подготвях документите за новия опит, питах д-р Персенска и тя ми каза, че сега е момента, за да използвам действието на блокажа, понеже също бях с блокираща по дълъг протокол

Дарлина, честито и безпроблемно да е всичко до края  Hug

# 154
Ок още утре. А трябва ли да съм гладна и жадна? Ако не е необходимо мога още днес! Твоето ФСХ колко излезе, когато беше на блокираща инжекция?
А от фонда гледат ли на кой ден от цикъла е взет ФСХ, имат ли такова условие?

# 155
  • София/Стара Загора
Ок още утре. А трябва ли да съм гладна и жадна? Ако не е необходимо мога още днес! Твоето ФСХ колко излезе, когато беше на блокираща инжекция?

не съм била гладна и жадна, пуснах го след един преглед вечерта в лабораторията на Надежда, но не помня колко беше, ниско беше, ама колко, не знам...никой не ме е питал за ден от цикъла...помня само, че докторката ми каза, че заради блокиращата ще е ниско...и так излезе, но аз не съм имала проблем преди това

# 156
Саб, няма изискване за ден за фонда, но какво ти пречи ако те питат да кажеш 3-ти, няма кой да те провери  Wink

# 157
Здравейте момичета, скоро не съм писала, само ви чета, защото все още не съм се решила на нов опит.
Притеснява ме обаче броя на пациентите в клиниката и броя на докторите и вече не съм сигурна, че имат време за всяка една от нас персонално  Sad
Вие имате ли подобни впечатления, особено след излизането на д-р Шефкетова в майчинство, положението май стана още по-натоварено.

# 158
При започване на опит по фонда, на 2-ри ден от МЦ ми изследваха FSH и LH, за моя сметка-явно не е изискване на фонда. След неуспеха в новите документи за фонда беше приложено въпросното изследване, там не пишеше на кой ден е изследван.
Някой жени пият добавки за този хормон, но трябват месеци, за да се повлиае евентуално. При мене без да пия кой знае какво е бил към 10 и след време 6. Смени лабораторията и успех   Hug

# 159
Здравейте момичета, скоро не съм писала, само ви чета, защото все още не съм се решила на нов опит.
Притеснява ме обаче броя на пациентите в клиниката и броя на докторите и вече не съм сигурна, че имат време за всяка една от нас персонално  Sad
Вие имате ли подобни впечатления, особено след излизането на д-р Шефкетова в майчинство, положението май стана още по-натоварено.

А тя кога ли ще се върне?

# 160
Някоя жена /все ми идва да напиша колежка  Joy Joy що ли ви чувствам така  newsm78/ беше написала след 6м., но нека, който следи темата от февруари-март да сподели дали си спомням добре.

# 161
Най-рано след година и няколко месеца според мен...

# 162
Наистина някой беше споделил, че ще се върне след 6 месеца, но много рано ми се струва.
Представям си влизам в кабинета й и до нея бебо си спи в кошчето  Heart Eyes  Laughing

# 163
Ако Шефкетова не се върне скоро и не увеличат броя на лекарите, положението ще е все така. Изморени лекари, часове висене пред кабинетите и по-малко успехи.
За съжаление...... така си е. В момента името на Стаменов и по-ниските цени ги правят предпочитани.

# 164
Май, аз съм тази, която е писала, че Шефкетова се връща след 6 месеца. Такава беше последната уговорка преди да излезе майчинство - така ми казаха от администрацията. Дали обаче така ще стане никой не знае. Тя все още не е родила, за да мислим за връщането й.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт