Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 72 744
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Моя трансфер беше в петък - обадиха ми  се в неделя по обяд...

# 241
Благодаря ви за отговорите момичета, днес така и не се обадиха, утре започвам да звъня на информация още от сутринта дано не попадна на същата лелка, която днес изключително много ме ядоса

# 242
  • Варна
Благодаря ви за отговорите момичета, днес така и не се обадиха, утре започвам да звъня на информация още от сутринта дано не попадна на същата лелка, която днес изключително много ме ядоса

Защо ще звъниш? Кога ти беше трансфера, че толкова се притесняваш?
Не мисля, че от информация могат да направят нещо, колкото и да им звъниш.

# 243
Момичета, последната ми стимулация беше през април, след като дойде цикъла корема ми спадна напълно за няколко дни, но от 10-и ден на цикъла започна пак да се надува, както по време на стимулация, нормално ли е  Thinking

Може би е нормално. Моята беше в края на март и от тогава съм с един корем като бременна. Спортувам като луда, но той си стои като топка. Никога не съм имала корем преди това.

# 244
Здравейте момичета,
искам да попитам резултата от цветната снимка и биопсията на матката на деня ли ще го разбера или не?
И също така трябва ли отделен час за да ми кажат резултата ?
Благодаря ви Simple Smile

# 245
  • СОФИЯ
За цветната снимка ще разбереш в същия ден за биопсията ще почакаш. Ще те информират по тел с обаждане или смс. На мен Д-р Стаменов ми написа смс.

# 246
Има ли момичета следили проблемен кръвоток при плода  на доплер в Надежда?
Може ли да споделят повече инфо?

# 247
Момичета, последната ми стимулация беше през април, след като дойде цикъла корема ми спадна напълно за няколко дни, но от 10-и ден на цикъла започна пак да се надува, както по време на стимулация, нормално ли е  Thinking

Може би е нормално. Моята беше в края на март и от тогава съм с един корем като бременна. Спортувам като луда, но той си стои като топка. Никога не съм имала корем преди това.
Благодаря, Церемония, бях започнала да се притеснявам  Hug

# 248
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ, имам 3 ембриончета от които две са размразявани и след това пак замразявани, дори единия го замразиха отново на 6 ден. Искам да попитам, има ли мами успели с такива ембриони или всичко е загубено. В темата за ЗЕТ никой не ми отговори, и се надявам тук да открия някой минал по този път.

# 249
  • София
Момичета, дали някоя от вас има телефона на д-р Генадиева от Надежда, ако може на лични.  bouquet

# 250
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ, имам 3 ембриончета от които две са размразявани и след това пак замразявани, дори единия го замразиха отново на 6 ден. Искам да попитам, има ли мами успели с такива ембриони или всичко е загубено. В темата за ЗЕТ никой не ми отговори, и се надявам тук да открия някой минал по този път.
Не се тревожи. Винаги има надежда, щом са ги замразили, значи имат потенциал. Аз сега съм бременна, вече 23 г.с. след ЗЕТ на 6 дневни ембриони.
Желая ти успех и стискам палци Simple Smile

# 251
  • София
смесен трансфер на замразен и незамразен ембрион 800лв ли беше?

# 252
Триста и нещо платих аз и отделно 250 лв размразяване.

# 253
  • Пловдив
смесен трансфер на замразен и незамразен ембрион 800лв ли беше?
Имам една брошурка с цените която си взех онзи ден от информация и там пише:Комбиниран ЕТ+FET от 800 лв. до 1750лв. в зависимост от използвания метод

# 254
  • София
Има ли момичета следили проблемен кръвоток при плода  на доплер в Надежда?
Може ли да споделят повече инфо?
има да, какво те интересува точно?

Общи условия

Активация на акаунт