Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 71 761
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
  • Burgas, Bulgaria
Това 30 лв е за двойна стая или на 1 човек? Аз и съпругът ми ,ако останем 1 вечер колко ще платим?

# 691
Това 30 лв е за двойна стая или на 1 човек? Аз и съпругът ми ,ако останем 1 вечер колко ще платим?
Честно да си кажа не знам дали единична и двойна са на една цена. Звъннете на тел 0888316509 и питайте. Ако сте с кола това е възможно най-удобният хотел. Лошото е, че няма ресторант, но има от къде да си поръчаш храна. Х-л Симона е близо, но няма къде да спреш колата, а и е по-скъпо.

# 692
  • София
И аз да питам нещо...  Rolling Eyes
Знам, че си е Божа работа и често е обсъждано, но как ви се струва 3-дневен ембрион, разделен на 4?
Днес ми се обадиха ембриолозите, че сутринта било разделено на 4, по принцип би трябвало на 6 или 8, но някои ембриончета почвали по-късно да се делят...
В събота като ми звъняха, новините не бяха никак добри, бях почти сигурна, че трансфер няма да има, но днес леко ме изненадаха...  Blush

# 693
  • СОФИЯ
И аз да питам нещо...  Rolling Eyes
Знам, че си е Божа работа и често е обсъждано, но как ви се струва 3-дневен ембрион, разделен на 4?

Извинявай, но не много добре !!
на 3 ден трябва поне на 8 трябва да се е разделило ако не се лъжа но предполагам, че има шанс да дръпне  Praynig

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 12:53 от mierin

# 694
Няма невъзможни неща и има и деца родени от 4клетъчни ембриони на 3 ден, но са единици.

Д-р Шефкетова е родила момченце. Да и е живо и здраво, а тя скоро да радва още кандидат мами.

# 695
  • София
mierin, няма какво да се извиняваш, това са фактите...

sigma, права си... просто исках да се уверя, че съм реалист и не би трябвало да залагам много на това... още повече, че бях отписала и трансфера...  Thinking

благодаря ви!

Честита рожба на д-р Шефкетова!

# 696
  • В сърцето на любимия човек
Честит син на д-р Шефкетова   bouquet
Да расте много здрав и послушен, а на нея бързо възстановяване!

# 697
  • СОФИЯ
Честито на д-р Шефкетова   bouquet
Малкия принц да е жив, здрав и много щастлив  Heart Eyes Blush

# 698
Честито на д-р Шефкетова!

Ние другия понеделник ще пускаме генетичните+тромбофилии да мен. След месец ли ще са готови или?

# 699
Момичета,може ли да ми кажете,кога най късно от цикъла може да се сложи блокиращата инжекция.Винаги ли е точно на 20-ти дин от цикъл.Може ли на 24-ти,25-ти ден...примерно?

# 700
  • Burgas, Bulgaria
Момичета,може ли да ми кажете,кога най късно от цикъла може да се сложи блокиращата инжекция.Винаги ли е точно на 20-ти дин от цикъл.Може ли на 24-ти,25-ти ден...примерно?
Може, на мен ми я сложиха на 28-ми ден, а цикълът ми е дълъг - 32-35 дни. Бяха ми казали да си запиша час 5-6 дни преди новия цикъл. Сложиха ми я на 3.06. ,а ми дойде на 10.06.
    Честита рожбичка на д-р Шефкетова. Много щастие и късмет да и носи!

# 701
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за хотелите! Щеше ми се този път след трансфера да не се дондуркаме до Пловдив по все още недооправената магистрала, но от приятелки, пациентки на клиниката разбрах, че по-добре в деня на трансфера да пътуваш, отколкото на другия ден. Така че ще питам д-р Персенска и каквото ми каже тя, това ще направя. Ако каже да не пътуваме същия ден - ще се възползвам!

Иначе аз не знам дали да се радвам. Днес бях на преглед - естрадиолът за два дни от 512 е станал 1093. Прогестерон 0.35, лигавицата е 9 мм., фоликулите - 10 бр. 5, на които се надявам /1 бр. 15 мм и 4 бр. 14 мм./ , другите 5 бр. са по-малки.  Тъпото е, че няма да имам бластоцисти май...Няма да има време до отпуската...Днес и утре менопур 150, в сряда пак преглед и евентуално в петък или събота според д-р Персенска пункция. То се е видяло, че ще се прави трансфер на 3-ти ден май...дано поне пункцията е в петък, че да съм си при нея, а не при д-р Цветков...че каквато съм паника...искам си при нея...

Знам, че така е по-добре, отколкото да ми направят по-рано пункцията на недоузрели фоликули и да няма много голям шанс... Аз съм имала само два ембриона на ЕЦ, но с много добри показатели на 3-ти ден, единия беше дори 10 клетки, но все пак...Малко ми е криво, защото знам, че на 5-ти ден успеваемостта е най-добра...

То дано поне на пункцията са с добро качество и се оплодят, а вече моето гостоприемство....е под въпрос...

Както и да е - Да ви попитам има ли някои, на които им изписват и достинекс? Днес д-р Персенска ме изненада с изписването му. Още от събота пия и капки ка-вит по нейна препоръка, от днес и достинекс по половин хапче вечер. То преди 2-3 месеца като си пусках всички хормони пролактина ми беше почти до горна граница, но тя само го погледна и не му обърна внимание. Даже и листа с изследването не го взе при нея, че не й трябвал, така че едва ли помни тази гранична стойност. Сигурно има нещо друго предвид...Вие знаете ли за какво се изписва, освен да намалява пролактина?

# 702
  • Варна
...но от приятелки, пациентки на клиниката разбрах, че по-добре в деня на трансфера да пътуваш, отколкото на другия ден. Това не е вярно...  Naughty

...дано поне пункцията е в петък, че да съм си при нея, а не при д-р Цветков...че каквато съм паника...искам си при нея... Не знам какво толкова се дърпате от Цветков...  newsm78 До сега на по-внимателен лекар не съм попадала.

Малко ми е криво, защото знам, че на 5-ти ден успеваемостта е най-добра... И това не е вярно.
Както и да е - Да ви попитам има ли някои, на които им изписват и достинекс? На много хора го изписват преди пункция и няма нищо общо с пролактина. Нещо свързано с узряването на яйцеклетките е...

Ама ти наистина прекаляваш с притесненията... Спри се, момиче. Разбери, че  си вредиш и то много. Слушай лекаря си и спри да мислиш за всеки детайл...

# 703
Д-р Цветков има супер лека ръка и пациентките му са доволни от него.  На мен той ми слага РВМС-то, защото Перси я нямаше. Не го усетих изобщо.

Това за пътуването на другия ден също не е вярно, аз поне не съм го чувала. Д-р Персенска сто процента ще ти каже да си пътуваш след трансфера, според нея нормалния начин на живот след ЕТ е препоръчителен, освен ако няма някакви противопоказания. Два трансфера има при нея и двата пъти ми казва да си тръгвам смело. Друг е въпроса, че аз не я слушам  Mr. Green и все оставаме в Таити.

# 704
Достинекс взимах и аз, ама изобщоо не съм я питала защо. Ама че ти помогнах. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт