СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 178
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Мами, информация можете да очаквате 2-3 часа по-рано от официално обявения час. Миналата година бях "от чакащите" и резултатите бяха качени около 15,00ч.
http://mon7.mon.bg/

Можем да ги видим и тук, ама не сме учители....
Хрумна ми идея! Ще взема да помоля или най-добре да заплаша някой от учителите, та да взема заветната парола.  ooooh!

Изтрещавам вече, еййй... Crossing Arms

# 1 051
Леле, сега анонсираха новините на Нова в 12h, масово 2-ки на матурата по математика. Ще започна да се моля за 3-ка.

# 1 052
вярно е, миналата година излезе паралелен сайт с фалшиви оценки, нека не бързаме

# 1 053
Мами, информация можете да очаквате 2-3 часа по-рано от официално обявения час. Миналата година бях "от чакащите" и резултатите бяха качени около 15,00ч.

Мами, малко остана............. миналата година излязоха малко след 12ч.
Успех! Hug

# 1 054
  • Пловдив
вярно е, миналата година излезе паралелен сайт с фалшиви оценки, нека не бързаме

Паралелният сайт беше за ДЗИ.
 В 7 клас дадоха достъп до резултатите, без да са актуализирали цялата информация.  Peace

# 1 055
  • София
Боже колко много работа сте свършили от сутринта яхнали прахосмукачките  Wink Дано днес резултатите ни зарадват! Не мога да свърша нищо от сутринта, а и докато изчета голямо писане, а какво ли ще е до края на деня!

# 1 056
Сайтът на МОН е активен http://7klas.mon.bg/

# 1 057
  • Варна
Проверявайте

# 1 058

доколкото си спомням грешката беше за матурите от 12клас.
Бъдете спокойни, проверявайте, но преди всичко се въоръжете с търпение.

# 1 059
  • София
Освен в интернет не изнасят ли резултатите и в училищата, на хартия? Rolling Eyes

# 1 060
Здравейте, майчета,
Влизам само да пожелая успех на дечицата.
Аз нямам седмокласник тази година, но миналата с дъщеря ми се пекох на същия огън като вас.
И точно на официалния сайт стана гафът с грешните оценки. При нас беше верен входящият номер, имената, ЕГН - и първоначално излязоха оценки малко над 3 и нещо и 4 и нещо. И аз като му ревнах, не можах да намеря сили да се обадя на детето. След това сайтът блокира. По-късно, когато имаше достъп, влязох отново, и този път ревах от щастие - оценките бяха 5.42 и 5.32.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

# 1 061
  • Раковски
 Момичета видях оценките

# 1 062
Излезли са оценките.

# 1 063
А проверих има резултат, но не знам дали е верен....Иначе сме много доволни

# 1 064
  • Ланкър, планините Овнерог
излезнаха

Общи условия