СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 116 988
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Някой ако е успял да отвори общата статистика сумарно по 2-та предмета за София нека да я качи някъде. На мен от сайта на РИО София-град ми дава грешка.

# 1 336
Аз я бях отворила, ма акъл...затворила съм я
Беше доста странна обаче, може би са си видяли грешка и я коригират

# 1 337
Мили дами, при загубен входящ номер как може да се разберат резултатите?

# 1 338
  • София
Аз писах, че я отворих, но се оказа, че е дублирана тази по БЕЛ. Вероятно затова са я свалили.

# 1 339
честито за приключване на чакането и за добрите резултати на децата! Simple Smile така като погледнах днешните статистики и миналогодишните, съм убедена, че баловете за София ще паднат, и то не с малко

за сравнение - миналата година синът ми беше с 5,663 БЕЛ и 5,963 МАТ, съответно това бяха интервалите до 136 позиция БЕЛ (сегашна 32 позиция), и по МАТ - 32 позиция (сегашна 3 позиция), общо в класирането беше към 50 позиция, по тазгодишната статистика би бил още по-напред - така че тази година и резултати от типа 5,60 ще означават повече, отколкото миналата година, дано това успокои някои от родителите Simple Smile

# 1 340
  • Варна

В училището ще ви кажат номера.

За Варна - в Руското училище са изнесени резултатите за цялата област. По училища и по имена по азбучен ред!

# 1 341
  • София
Има я, но е PDF формат.

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2015_docs/s … ka_matematika.PDF

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2015_docs/s … zoom=auto,-12,529

Моля, ако може някой разбиращ да я преправи в ексел?!?

Така нищо не разбирам, само скролвам нагоре-надолу....

# 1 342
Нищо не разбирам от статистиката
gras, в краен случай подай искане за достъп до обществена информация - с писмена молба

Аз от статистика разбирам нещичко , стига да я имам пред очите си...Но LOST, май това ще е крайния вариант- ще подадем искане за достъп...Не мога да им се начудя , за какво си я стискат тази статистика. Естествено е , човек да стане мнителен

# 1 343
  • Раковски

Утре ще ви ги сложат на табла в училищата!
 Може да пробваш варианти със номера  на някой съученик и да гравитираш около тях!
Все е дно код на сейф да отваряш! Успех ! Е и в училище ги знаят!

# 1 344
Какво  направихте, когато от инспектората отказват статистическа информация? Казват , че нямали такава практика.. Вече звъняхме да питаме от всички налични телефони, но резултат няма. По принцип Рио-тата длъжни ли са да предоставят тази информация или  това за виси от доброто им желание??

Звъннах рано-рано след като първоначално бяха пуснали едно сухо уведомление...Отговорът бе, че подробната статистика си е за тяхно ползване и нямат практика да я оповестяват. Ударих го на наранена бургаска гордост - Варненското РИО как може, а в Бургас не Simple Smile Е, можело...
Тъй че, дерзайте !

# 1 345
  • София
По БЕЛ са 122 момчета с такъв или по-добър резултат.
По МАТ - 695 Sad

# 1 346
  • София
Нищо не разбирам от статистиката
gras, в краен случай подай искане за достъп до обществена информация - с писмена молба

Аз от статистика разбирам нещичко , стига да я имам пред очите си...Но LOST, май това ще е крайния вариант- ще подадем искане за достъп...Не мога да им се начудя , за какво си я стискат тази статистика. Естествено е , човек да стане мнителен
Само че срокът за отговор на заявлението по ЗДОИ е 14-дневен  Confused Ще стигне ли времето?

# 1 347
  • София
Обадих се в РИО София - видели са проблема с общата статистика. Оправили са файла и сега отново го качват, но ставало бавно (файла бил с голям размер).

# 1 348
  • София
По МАТ - 695 Sad
Не ти върши особена работа тази информация. Не знаеш тези, които са преди теб по единия предмет, колко имат по другия. Може да се окаже, че сумарно ги изпреварвате.

# 1 349
  • София
По МАТ - 695 Sad
Не ти върши особена работа тази информация. Не знаеш тези, които са преди теб по единия предмет, колко имат по другия. Може да се окаже, че сумарно ги изпреварвате.

Така е, за ЕГ най-показателна е общата статистика с двата предмета в едно.

Общи условия

Активация на акаунт