СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 116 920
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Някой може ли да ми преведе пустата му статистика.
Това което мисля че разбрах е че 87 са момичета със същата оценка и общо с момчетата за 156 .
Това с натрупването нещо не ми е ясно общо пише 3170 и 1758
Това значи ли че тя е на 3170 място?
3170 -Това е общият брой деца с такъв и по-висок резултат
1758-А това е общият брой момичета с такъв и по-висок резултат Peace

# 1 366
  • Варна
Имам 130 непрочетени отговора и нямам време да погледна дали вече сте постнали, но си позволявам да дам моите изчисления за прогнозните минимални балове в езиковите гимназии във Варна. Изчисленията са на база относителните позиции на последното прието дете от миналата кампания.

Минималният и максималният прогнозен бал са изчислени като са взети долната и горната граница на успеваемостта в групата, където попада последното прието дете от 2014. Вероятният минимален бал е балът, който съответства точно на позицията на последното прието дете през миналата година.

Връщам се да чета в темата.

# 1 367
Моля,ви кажете ми къде мога да проверя оценките от НВО по природните науки

# 1 368
Момичета,

статистиките за Пловдив са качени  Grinning  
http://www.riobg.com/news/read/id/1189

# 1 369
ако някой се интересува от 91 НЕГ, според позицията в статистиката като гледам тази година ще се влиза с две оценки по 5,50  за момчета, или сумарно 11 от двата изпита, вероятно даже още на първо класиране
в този ред има 179 момчета, приемат 98, но общо-взето такава е бройката от първите 200 момчета, които избират СМГ, Американския или някое друго училище, базирано на сравнение с миналата година

прогнозирах, хау! Simple Smile
(

И аз мисля, че две оценки над 5.50 са достатъчни, както дори и едната малко под 5.50, за прием в НЕГ на момчета.
Приемът не е ли 91 момчета и 91 момичета, преди две години го намалиха, миналата да не са го вдигнали?

Пишете си всички желания така, както са ви на сърце, ще има приятни изненади!  Grinning

# 1 370
  • София
Гледах статистиките от миналата година и сега.  В общата е на 507 позиция, а миналата година за същият сбор мястото е било 744. Това означава, че баловете ще паднат нали.. newsm78

това означава, да

отделно наборът в София е с 615 човека по-малък от миналата година

Със сигурност ще падат. Преди две години дъщеря ми с резултат 11,065 беше около 500 позиция. Със същия резултат сега щеше да е на около 335 позиция.

# 1 371
За София дали може да бъде пусната по-подробна статистика като тази за Пловдив.

# 1 372
  • София
Сега ако искам да се ориентирам с този файл на РИО София, общия по двата предмета, във файла 7 klas klasirane 2014 i 2013 i mesta, кое число да гледам? Общо, на девойки само или ?

Да, освен ако не се целите в СМГ или др. училище без квоти.

# 1 373
Ехееее , блазе има на Пловдив статистиката си е както трябва.

# 1 374
  • София
Всичките ни надежди умряха.
5,012 по МАТ
5,506 по БЕЛ

Но учителката по математика в училище отказва да му пише 6 и така се прощаваме с надеждите си.

Докато ме нямаше сте изписали повече от 30 страници. Не мога да ги прочета, но се надявам, че няма други разочаровани.

Все още имате шанс по математика. Да й подосажда малко, ако трябва ти се обади, чрез друг учител...

Какво стана сега, в София пуснаха ли статистиките или още се правят на ударени?

# 1 375
Може ли някоя мама да ми даде тел. на РИО - София да се обадя за по-подробна статистика. Сигурно може щом Пловдив са пуснали такава.

# 1 376
  • София
Може ли някоя мама да ми даде тел. на РИО - София да се обадя за по-подробна статистика. Сигурно може щом Пловдив са пуснали такава.
И във Варна е подробна, като в Пловдив.

# 1 377
  • София
443 място според обобщената статискика.
като добавим и 5 по МАТ в училище, за нас мисленето приключи. Sad

Стига бе, човек! Това изобщо не е лоша позиция. Напълно достатъчна за ЕГ. Отивай да натискаш математичката. Peace

# 1 378
935 60 60-Евгения Иванова Вълкова     Началник на РИО - София-град
9.    Моника Костадинова Златкова    Старши експерт    511    935 60 61    m.zlatkova@edusofia.bg
20.    Кристина Ангелова Габровска    Старши експерт    512    935 60 66    k.gabrovska@edusofia.bg

ако ти вдигнат  Praynig

# 1 379
Хора, успокойте се, моля ви! Часът е 17.20 ч. Това са чиновници. Повечето от тях са си измили ръчичките и се нижат по стълбите надолу или се трупат пред асансьора. Никой не работи по това време.

Общи условия

Активация на акаунт