СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 116 923
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Варна
. Колко са точките може да се сметне като знаем формулата за преобразуване на точките в оценка.
аз я разгадах формулата.
И каква е? Откъде знаете точките?
ами всички оценки с точки ги имаше изнесени на хартиен носител по училищата гнезда във Варна.

# 1 441
  • Варна
Браво!

Наздраве!  Grinning

# 1 442
  • Пловдив
По тази формула излиза, че детето ми трябва да има 0 точки на тезата / а беше писала, при това по 3 от 5 насоки, които бяха дадени/ и неизвестно още от къде  - още една точка.  newsm78

Никога не трябва да се изключва грешно пренесен отговор на талона. Случват се такива неща.
А при по-голямо съмнение, отидете да видите как е оценена работата.

# 1 443
  • На черешата
 Ще ходим да гледаме МАТ, че там разликата в нейните очаквания и резултата е с цяла еденица. Сама изяви желание да я види, убедена е, че има някаква грешка.  Confused  Rolling Eyes Не ми се вярва много, но за нейно успокоение, ще отидем.

# 1 444
По тази формула излиза, че детето ми трябва да има 0 точки на тезата / а беше писала, при това по 3 от 5 насоки, които бяха дадени/ и неизвестно още от къде  - още една точка.  newsm78

А и аз имам притеснения за тезата как е оценена. Мисля , че ни е орязана точно тезата. Ще ходя да видя и какво ако нещо не ми хареса , какви са стъпките.

# 1 445
  • София
най-добре си вижте работите и така поне ще знаете за какво евентуално са ви отнели точки.

На хората с космическите оценки, вие си решете кое ви е първо желание, но не подценявайте и второто и третото. Твърде вероятно де да влезете по първо, но трябва да сте готови и за последващо. Теоритически всички отличници могат да се юрнат точно към вашето желание, макар за София да се разпределят равномерно между първите 5 гимназии. Единствено за СМГ с немски е чуденката, защото там не утроява математиката и играта е на хилядни.

# 1 446
       Браво на форумските деца!
       Не се стресирайте, преди да видите класиране - статистиката служи най-вече за стресиране /мнение на гърмян два пъти заек/.
       И дано имате късмет с добри учители в тъй наречените елитни гимназии. Защото не всички са такива...
       И едно успокоение за СМГ - тази година вече са две паралелките с немски, а от догодина се очаква да има и с други езици /първи и втори/
       Кураж и - редете желанията според желанията на детето!  Peace

# 1 447
Браво на форумските 7класници и от мене!
Ще напиша и аз нашият резултат БЕЛ 5,617/ 5,598   ,  МАТ 5,745 / 5,213
доволна съм, НО сега се притеснявам дали ще направи правилният избор, за нашият град тези оценки са достатъчни за да влезе по първо желание, ...а неговото е АЕ в езиковата, НЕ - дори не желае да го пише,  а пък  основният наплив ще  е за НЕ и сякаш от там излизат по подготвени ...

# 1 448
най-добре си вижте работите и така поне ще знаете за какво евентуално са ви отнели точки.

Единствено за СМГ с немски е чуденката, защото там не утроява математиката и играта е на хилядни.

Как така не се утроява математиката? Това сигурно ли е и ако ДА от кога?

# 1 449
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой има ли инфо що за училища са 127-мо и 7-мо?

# 1 450
    Герка, печатна грешка е - вместо СЕ авторката е написала НЕ, но няма НЕ СЕ, така че - споко.

# 1 451
  • София

Единствено за СМГ с немски е чуденката, защото там не утроява математиката и играта е на хилядни.

Как така не се утроява математиката? Това сигурно ли е и ако ДА от кога?

Винаги в СМГ се е утроявала математиката, а оценката по БЕЛ се взима само веднъж. Просто печатна грешка е допуснала Андариел.

# 1 452
  • На черешата

А и аз имам притеснения за тезата как е оценена. Мисля , че ни е орязана точно тезата. Ще ходя да видя и какво ако нещо не ми хареса , какви са стъпките.

И мен това ме интересува.  Tired

# 1 453
Цитат
редете желанията според желанията на детето!  Peace

Прощавайте, ама понеже този призив започва да ми звучи като мантра, пък мантрите имат друго предназначение и са от друга област - та да сме наясно: това не важи и не действа във всички случаи, даже в повечето! Пример: ако момиче е с бал 31, дори 32 и много желае НЕГ, 73 СОУ, Испанската, Първа АЕГ, Втора АЕГ - еми, няма никакъв шанс, дори да падне бала с 2 единици. Така че в подобна ситуация преценете шанса на детето, а не желанията му - издънването на родителите е точно когато слушат желанията, а не гледат възможностите! Успех на всички!

# 1 454
  • София
Печатна грешка - математиката СЕ утроява.  Simple Smile

Това, че няма шанс не означава да не ги пише! Не подвеждай хората! Не за пръв път се изказваш абсолютно неподготвена и ми писна вече! Нека да пишат първо най-желаните паралелки и училища, пък закъдето им стигне! Ако искат, могат целия списък от паралелки да сложат. Първо се подреждат по желанието на детето, независимо, че шансовете за НЕГ или СМГ са малки, а второто условие е да се пишат щедро паралелки, за да е сигурно, че все някъде ще се закачат. Не се стискайте, не ви вземат по левче на писано желание!

Общи условия

Активация на акаунт