СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 040
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 135
Честито! Да са ни живи и здрави децата, друго ще го наредим!

# 136
  • София
Честит празник! newsm59
Много успех, радост и усмивки за детенце.

# 137
На всички кандидати в НПМГ пожелавам да дадат най-доброто от себе си! А ние, останалите, продължаваме да тръпнем в очакване. Cry Колкото повече наближава, толкова по-неспокойна съм, а синът ми - все по-спокоен. Казва ми: За какво да се тревожим като нещата не са вече в ръцете ни, мамче:))) Аз сега се притеснявам да не объркам нещо с избора и да го прецакам с тия подредби. Тази статистика как ще я разчета с моята нематематическа мисъл #Crazy

# 138
Не се стряскайте от големия брой кандидати за НПМГ. Много от тях /и ние в т.ч/ ще участват без специална подготовка. Да опитат, пък каквото стане.
Всъщност има и голям брой деца с признати високи оценки, които са подали заявление просто за всеки случай.

# 139
Кристал, за е здрава и да не спира да мечтае! УСПЕХ на госпожицата!

Оставам с впечатление,че в повечето училища оценките на децата вече са ясни, а при нас предстои класно по матем. на 03.06.

Двойно треперене!

# 140
  • София
Тази статистика как ще я разчета с моята нематематическа мисъл #Crazy

Ще помагаме при разкодирането й, няма нищо сложно. Peace

# 141
  • Sofia, Bulgaria
Честит празник Kristal !!! newsm51
Да ви е жива, здрава, щастлива и мнооого успехи занапред !!!
Весел празник Simple Smile

bdbaloni

# 142
Честит рожден ден, Кристал. Да ти е жива и здрава  bouquet.
вх.№ 483.

# 143
Тази статистика как ще я разчета с моята нематематическа мисъл #Crazy

Ще помагаме при разкодирането й, няма нищо сложно. Peace
Ще съм безкрайно благодарна!!!   bouquet

# 144
Kristal - да ти е здраво детето, успех и късмет на нея, на теб много щастие да носи!  newsm59

Успех на децата, които ще кандидатстват в НПМГ! Ние се отказахме, защото ни е много далеч...

Незнам как ще издържа до 3ти, като че ли напрежението се покачва при мен, детето е супер спокойно.

Скрит текст:
В нашето училище са казали, че масово проверените работи по БЕЛ нивото било ниско на 2 модул, имало само две оценки 34т на преразказ, ще полудея...

# 145
  • София
Благодаря на всички за поздравленията!

Успех на всички деца, които ще се явяват на изпити!

# 146
Кристал, честит празник! Много усмивки и подаръци! smile3510

# 147
  • Пловдив
Здравейте!
Като майка на завършваща четвъртокласничка, започвам да хвърлям око на тези теми.

Желая успех на всички деца- и На първо класиране - първо желание. Дано!!!  Peace

# 148
  • Пловдив
MandarinCookie, защо ще полудяваш. Когато човек се явява на изпит не е важна неговата оценка.
Нека да няма 35 т. Ако твоето дете има 30 т., а всички останали са с под 28 т., какво значение има.  newsm78 Важното е другите да имат по-малко от теб.  Simple Smile

# 149
  • нейде там, където ....
Кристал, чести празник и на двете! Да сте живи и здрави, за да може още дълго да се радвате на щастливите си моменти заедно!

Kristal, да ти е жива и здрава!

Не се стряскайте от големия брой кандидати за НПМГ. Много от тях /и ние в т.ч/ ще участват без специална подготовка. Да опитат, пък каквото стане.
Това ли е кафето на ул.Якубица?
https://www.google.com/maps/@42.671272,23.328755,3a,75y,90h,90t/ … sea4g!2e0!6m1!1e1

В това съм ходила аз, но сега до него има строеж, а детската площадка е обновена.

Общи условия

Активация на акаунт