СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 226
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде в търсене ............
[quote author=Спунк link=topic=848939.msg30919476#msg30919476 date=1432884977
Не е това кафе. Има големи чадъри,  отварят в 8
Аз ще съм там.  За утре сутрин ще съм с кожено рокерско яке и някакво подобие на червена коса.
Пише Мандарин

Не се стряскайте от големия брой кандидати за НПМГ. Много от тях /и ние в т.ч/ ще участват без специална подготовка. Да опитат, пък каквото стане.
Това ли е кафето на ул.Якубица?
https://www.google.com/maps/@42.671272,23.328755,3a,75y,90h,90t/ … sea4g!2e0!6m1!1e1

[/quote]

# 331
днес намерих едно друго комай кафене на ул"Якубица", име не си спомням. Embarassed Като се отива натам, с метрото зад гърба, е отдясно, на ъгъла има плод зеленчук. Едни други жени коментираха, че и в лява посока на улица "якубица" имало друго заведение. Не ходих до там. Сутрин е доста студено, днес ми протече носа, та вижте и преценете за  повечко дрехи на гърба
По биология 355 кандидати.

# 332
.....

Не съм много сигурна, че скоро не съм ходила, но показаното май беше тип ресторант, а масичките  са директно на улицата(тротоара). Аз ви предлагам Коко кафе - Лозенец, ул. Бигла 58. Само дето не за днес, а за утре май ще съм там - най - близко и удобно е до НПМГ, има градина, която не е на улицата, а е отзад. Няма страшно дори и да вали, защото е покрито. Остава да видим все пак разпределението по стаи, че може и да не е в сградата на НПМГ.

Не са на улицата, закрито е, има масичките навън при хубаво време. По-скоро е тип бистро. Най-често сме били на кафе с приятелки, но има и пици, торти .. Намира се почти на самия ъгъл на "Бигла" и "Якубица", от другата страна на НПМГ. А там, къде казваш, че е Коко кафе, последния път, като минах, беше "Ла пастария", което отваряше след 10 часа.  newsm78 Така се вижда и на Street view.

Нямам претенции за мястото, може и пред НПМГ да заформим агитката, а после все ще намерим къде да пием по кафе. Ще съм там и утре, и в понеделник. Не през цялото време на изпита, но до към 9:30 - 10 ...
Ла пастария е италиански ресторант в последният вход на блока, а кафето в ляво от него - в средният вход http://zavedenia.mobi/sofia/2611.Coco_Cafe.html. От градината му се вижда в дясно част от НПМГ.

# 333
Огледах с градския изглед ул."Якубица" и двете посоки. Намерих и едното, и другото заведение. Това, дето бяхме, сутрин на определени маси има слънце.

# 334
  • София
Възможно е. 1) N лежи на продължението на AD  след D.
2) Трябва да се съобрази, че СМ и DM са ъглополовящи на ъглите С и D=> <DMC=90
Получават се два правоъгълни триъгълника DNC и DMC с обща хипотенуза. Трябва да се построят медианите и задачата се свежда до ОЗ, която съм я коментирала през годините и я има в пощата.
А дано Simple Smile, ама надали..

Иначе понеже писах по-горе трапец - това имах предвид:
ММ1 е успоредна на АD. Получава се равнобедрен трапец АММ1N

# 335
  • нейде там, където ....
...
Аз ще съм там.  За утре сутрин ще съм с кожено рокерско яке и някакво подобие на червена коса.
....

Може ли явката да е в 8:00 на входа на НПМГ? Ние не сме там, но до тогава ще дойда. После дружно отиваме на кафе. Аз ще съм с дънково яке, дълга кафява коса и черна диадема. Ако не намеря никой, после ще обиколя и трите заведения.

# 336
Ние сме в Химикотехнологичния. Днес ходих до зеленото кафе. Запознах се с три готини мами на седмокласници, които като мен по-рядко пишат тук. Бързо ни мина времето до 10 в сладки приказки.
Ще се радвам и утре да пием по кафенце, докато чакаме.

# 337
  • София
Получават се два правоъгълни триъгълника DNC и DMC с обща хипотенуза. Трябва да се построят медианите и задачата се свежда до ОЗ, която съм я коментирала през годините и я има в пощата.

Ок, имате ли решение?

# 338
Ок, тогава остава 8 пред входа и ще му мислим след това къде ще пием по кафе  Hug

# 339
Успях да изпрося от сина ми условието на 21зад. на изпита в ТУЕС днес.

21 зад.
В геймърски клуб, първия ден работещите компютри са 4 пъти повече от неработещите. Вторият ден неработещите компютри се увеличили с два, а работещите станали 72% от всички. Да се намери броят на всички компютри в този клуб.

# 340
Успях да изпрося от сина ми условието на 21зад. на изпита в ТУЕС днес.

21 зад.
В геймърски клуб, първия ден работещите компютри са 4 пъти повече от неработещите. Вторият ден неработещите компютри се увеличили с два, а работещите станали 72% от всички. Да се намери броят на всички компютри в този клуб.
25

# 341
  • София

Ок, имате ли решение?
Не точно Simple Smile
общо взето
ANM1M-  равнобедрен трапец, от AMM1D - успоредник и AM = NM1(медиана)
от там нататък ъглите се пресмятат, но не е малко писане и няма как да стане тук

# 342
В крайна сметка 34 градуса ли го сметнахте този ъгъл?

# 343
Късмет на децата днес!

# 344
  • Sofia, Bulgaria
Успех и късмет деца на днешния изпит !!!

Общи условия

Активация на акаунт