СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 571
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 945
В интернет къде може да гледаме пресконференцията! И ако някоя мама има под ръка въпросното интервю от сутринта, да сложи линк! Благодаря!
Преди 2 години Офнюз я излъчваха, но за миналата не си спомням.

# 946
  • София
Току що ми се обади детето от английския с въпрос "Ще се живее ли? " И аз Shocked А той питал за резултатите, милия Heart Eyes

# 947

О, аз станах в 5 и пуснах прахосмукачка, измих пода в хола, изпрах пътечки, луда работа...

Ауууу, добре, че не си ми съседка Crossing Arms...

Ям череши...пия кафе...ям череши...пия кафе...имам работа, ама няма да я свърша - летописната книга на училището ще почака детето ми да напише летописа си Whistling...
Хаха, Мари_ета, в момента съм на село, в къща, нямам съседи...

# 948
  • Sofia
Снощи във фейсбука някой им пуснал мухата, че пробил системата и си видял резултатите  #Crazy

# 949
Снощи във фейсбука някой им пуснал мухата, че пробил системата и си видял резултатите  #Crazy

Хи хи то целите матури изтекоха, та един резултат ли ...  Joy

# 950
  • Пловдив

Е, това го има всяка година.  Joy

Кой пробил системата, кой имал вътрешен човек. Нищо де, съвсем скоро и ние ще знаем резултатите.

# 951
  • sf
И у нас е за чистене  Whistling
Ама аз си седя от 8часа на компа и си чета спортните новини  Joy
Все пак ако някоя мама-фурия не я свърта съвсем, да мине през нас с метлата  Mr. Green

# 952
  • София
....

Ям череши...пия кафе...ям череши...пия кафе...имам работа, ама няма да я свърша - летописната книга на училището ще почака детето ми да напише летописа си Whistling...

Оххх, mari_eta, ще ме прощаваш, ама до сега се смях с твойто: "Ям череши...пия кафе...ям череши...пия кафе"..... Да не вземеш да пропуснеш резултатите с тия череши и това кафе  Joy

Аз още мъча сутрешното кафе, то стана на лед..

Току що ми се обади детето от английския с въпрос "Ще се живее ли? " И аз Shocked А той питал за резултатите, милия Heart Eyes

Ми то и децата се побъркаха вече..

Моята сутринта ме пита, дали да не си вземела малко багаж за днес и да ходела в баба си... За всеки случай..  Joy 
През цялата година не се притесняваше много-много, но последната седмица само за това говорим. До къде ни докараха, Божеее, да лудваме за едното класиране

# 953
По коя програма са давали интервюто с г-жа Кастрева?

# 954
  • София
хммм, този сайт излезе от строя...

http://mon7.mon.bg/7klas/

дано да е добър знак, явно нещо правят..

LUСY , "Тази сутрин" по Бтв  Wink

# 955
  • Раковски

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 10:12 от Darya Peeva

# 956
с две думи - резултатите са аналогични на тези от предишните години. Това е заключението на мъдрото министерство.

# 957
  • На черешата
 Ааааа, сутринта и аз пуснах прахосмукачка. Снощи си лекувах нервите и я пропуснах тази дейност.  Mr. Green

# 958
  • ГОре на черешата...
Рейнбоу, нищо, имам нужда...ама то и здрав стомах имам, не ме е страх hahaha...

# 959
Дами, а това какво е?  http://mon7.mon.bg/

Общи условия

Активация на акаунт