СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 594
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 930
  • София
а каза ли нещо за пълни шестици?

Не.

# 931
Явно нямат с какво да се похвалят...

# 932
  • София

Не Sad

# 933
  • Варна
122 потребители и 153 гости преглаждат темата. Какво ли ще е в ранния след обед? Simple Smile

# 934
Може би ще сме на страница 66 тъкмо за обявяването на оценките Laughing

# 935
  • София
Може би ще сме на страница 66 тъкмо за обявяването на оценките Laughing

Много след нея ще сме... 66-та ще стигнем само след 30-40 мин...

# 936
  • Раковски
В интернет къде може да гледаме пресконференцията! И ако някоя мама има под ръка въпросното интервю от сутринта, да сложи линк! Благодаря!
 Момичета независимо от резултатите ви пожелавам успешно класиране по първо желание!

# 937
  • Варна
Явно нямат с какво да се похвалят...

Е то целта беше да покажат,че не знаят. Ниски резултати => нужда от реформа=> пишем нови програми, учебници помагала=> вземаме едни пари=> след това по-лесни матури=> отчитаме колко сме добри и т.н при всеки нов министър Wink

# 938
  • Пловдив

Със сигурност ще има - в Ардино  Joy. (миналата година пак беше в онзи район, ако не се лъжа)

Оххх, налазила ме е истерията от 5.00 часа. Не зная как ще се издържи днес.

Успех колеги по съдба!!!

# 939
  • На черешата
 Не ме свърта на едно място.  ooooh!

# 940
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде, дами ... на късмет да ви е днешния ден  Hug И не се и съмнявам, че ще "завалят" след обяд постове с прекрасни резултати  Hug Да са здрави децата ви ... пък другото е "вятър и мъгла"  Wink

Не ме свърта на едно място.  ooooh!
Ами, ти си си Торнадо ... Разварти се  Hug Всичко ще е наред  Hug

# 941
Всяко ще постигне своята малка или по-голяма победа.

Русалке, благодаря за пожеланията и съпричастността!    bouquet

Гледах Кастрева и аз, преразказали сте я добре, не знам дали сте спазили дидактическата задача и глаголното време обаче. hahaha
Добави още,че най-добре са се справили в София и Варна. Това колко ни топли нас не знам.
И аз мисля,че по-ниския резултат ще дойде от повече двойки, при високите оценки не мисля че ще има съществена промяна.
Резултати ще чакаме със сигурност след пресконференцията, абсурд да ни ги поднесат по-рано. Whistling
Аз не се сдържам на едно място и отивам да подреждаме и изчистим детската с малката. Подозирам,че ще блесне до обяд. Mr. Green
О, аз станах в 5 и пуснах прахосмукачка, измих пода в хола, изпрах пътечки, луда работа...

# 942
  • София
Притеснението ми е двойно. Днес чакам и класиране за първи клас.

Стискам палци на всички! Успех на децата!

# 943
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Да взема и аз да се развъртя, че само със седене ще превъртя. Всякакви варианти ми минават през главата. За конкретно подреждане на желанията не мисля, че съвсем се оплитам.  Детето надявам се да е спокойно. Днес имат и класно по математика. Честито, както се казва.

# 944
  • ГОре на черешата...

О, аз станах в 5 и пуснах прахосмукачка, измих пода в хола, изпрах пътечки, луда работа...

Ауууу, добре, че не си ми съседка Crossing Arms...

Ям череши...пия кафе...ям череши...пия кафе...имам работа, ама няма да я свърша - летописната книга на училището ще почака детето ми да напише летописа си Whistling...

Общи условия

Активация на акаунт