СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 259
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
с две думи - резултатите са аналогични на тези от предишните години. Това е заключението на мъдрото министерство.

Не, напротив. Каза, че са по-ниски.  Peace

# 961
  • Някъде в търсене ............
Добро утро момичета  Hug
Бях се настроила за дълго и напоително чакане,  девойката се обади в 9 било много лесно.  Сега отивам да сменям една чанта и се прибирам да довърша чистенето от вчера.ще гледам резултати след 20 ч.  Дали ще устискам  newsm78 newsm78 newsm78.
Стихчето го прочетох на децата, много им хареса.

# 962
  • София
Какво сте се разлетели от сутринта на тези прахосмукачки. Я ги приземявайте и да треперим заедно.

Колегите ми предложиха да ми разредят малко кафето.  Wink

# 963
  • София

Според мен се използва само за служебни цели от училища и учители.
Нещо като обратна връзка.
Със сигурност не е нашия сайт... Confused

# 964
  • Ланкър, планините Овнерог
Толкова не съм рефрешвала сайт, откакто кандидатствах за градина за малката (първата година със с-мата през нета)

# 965
  • София
Ако пресконференцията е обявена за 12:30, то тогава не очаквайте по-рано да пуснат резултатите.

# 966
Толкова не съм рефрешвала сайт, откакто кандидатствах за градина за малката (първата година със с-мата през нета)
Тогава и аз се борих, беше кошмар.  Sick

# 967
  • София
Хей, отряд от мами, въоръжени  с прахосмукачки и парцали, можете ли да минете и през нас... hahaha Ще ви посрещна подобаващо с череши, кафета, алкохол, миналогодишни статистики, с опити за  разгадаване на формулата на база споделени от форумки резултати на децата и предполагеми точки, скрити зад тях...

# 968
Явно са започнали работа по този сайт:
http://mon7.mon.bg/7klas/
Уф, дано са по-експедитивни.

# 969
Ками, и аз днес като теб, чакам двойни резултати. Списъкът за първи клас излиза на място, на хартия, на входа на у-щето.
Хм, някакви прахосмукачки! Heart Eyesаз направо тапети лепя! И периодично идвам да изчета натрупаните страници.

# 970
Току-що ни обясниха по БТВ, че притеснителността била признак на интелигентност, лелеее, колко пропилян акъл в момента се върти в темата... Joy

# 971
  • На черешата
Хей, отряд от мами, въоръжени  с прахосмукачки и парцали, можете ли да минете и през нас... hahaha Ще ви посрещна подобаващо с череши, кафета, алкохол, миналогодишни статистики, с опити за  разгадаване на формулата на база споделени от форумки резултати на децата и предполагеми точки, скрити зад тях...

Joy Joy Идвам.

# 972
"Резултатите от задължителните изпити по български и математика за кандидат-гимназистите ще бъдат публикувани днес. Тази сутрин предстои преобразуването на точките в оценки, уточни Кастрева пред bTV."

# 973
  • София
Преобразуването става автоматично. Точките трябва да са въведени. Подозирам, че единственото, което може да ги бави днес е изготвяне на статистики, с които да се изчисли тазгодишната формула.

# 974
Ако приложим миналогодишната формула (к-20)/80*3 + 3 , 7 точки са 0,262, а 4 т. - 0,15, или общо - 0,412. Това, разбира се, са доста големи осреднявания.

По логично е, ако се усреднява да се се вземе средното понижаване, т.е  5,5 т - 0,206. Ама от тези изчисления не знам какви изводи могат да се направят.
Успех на децата ви.

Общи условия

Активация на акаунт