СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 220
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Хайде мами,огън не остана! До час-два ще скачате от радост с децата си ,сигурна съм!  Peace

А предложението на Русалка никак не е за подценяване.  Mr. Green Значи ако бях в Софето преди 2 години ,такъв купон щяхме да спретнем с нея и Ганис с лаптопите....  Heart Eyes

# 976

Според мен се използва само за служебни цели от училища и учители.
Нещо като обратна връзка.
Със сигурност не е нашия сайт... Confused

Оттук имат достъп на ниво училище за проверка на своите резултати .

# 977
  • София
Ра, успех на твоята Елена Simple Smile

Ан Мари и ти ще имаш първолак , нали?

Как се подредихме - малко са ни вълненията от седмокласниците...

# 978
# 979
  • София
Русалке, ако се заформи парти у вас, мога да мина да сготвя за мамите. С парцала обаче съм скарана.

# 980
Денят на истината....ох.... Praynig

# 981
  • София
На щерката били "казали", че в 10 ще излязат резултатите и се е туртосала пред лаптопа.
Не ми дава да кастрираме даскалката.

# 982
 Зам.-министърът на образованието Ваня Кастрева пред „Тази сутрин”
http://btvnovinite.bg/article/tazi-sutrin/razgovori-s-gosti/rezu … dnite-godini.html

# 983
  • София
Деска, не е късно, нали имаш и номер 2...  А на нас с Ганис вече не ни предстоят точно тези седмокласни вълнения, та ще споделим твоите... Hug Ти само ела у наше село, купонът нямя да избяга.

Змия, събуди интереса ми. Mr. Green Прочетох  нещо за готварски курс в постовете ти, та те чакам с по-звъртяно меню за мамите от предложеното от мен, съдържащо само кафе и череши..

Извън майтапа - не се притеснявайте от новините за по-слаби реултати.  Всичко щ е наред, просто баловете може би малко ще паднат. И какво от това? Целта е просто балът да стига на детето..

# 984
  • София
На щерката били "казали", че в 10 ще излязат резултатите и се е туртосала пред лаптопа.
Не ми дава да кастрираме даскалката.

Вероятно в 10ч. ще ги пуснат само за училищата, а ние ще се тресем от нерви до следобяд...  ooooh!

Уффф, защо ли съм на антибиотик, бих ударила едно пладнешко уиски /а принципно не пия/. Crazy
До какви размисли и страсти ме докарва това чакане само..
Поне да ми беше по-добре, та и аз да яхна прахосмукачката.

# 985
  • ГОре на черешата...
Няма ги и за училищата, споко, рефрешвам и там постоянно...

# 986
  • София
На училищата не ги пускат по  електронен път, учител ходи да ги вземе от определено за целта място ( за София май беше Ломоносов миналата година).

# 987
  • ГОре на черешата...
Поне при нас няма такова нещо - излизат на сайта.

# 988
При нас в ел.дневник са нанесени оценките от НВО по география и история, моята е с шестици. Добре започва денят, да видим как ще завърши.
Днес малкото ми дете има годишен концерт с хора, в който пее, чудя се дали да не оставя проверката на оценките на каката за след това, тъкмо вечерта сайтът ще е достъпен.

# 989
  • Варна
При нас в ел.дневник са нанесени оценките от НВО по география и история, моята е с шестици. Добре започва денят, да видим как ще завърши.

За ел. дневник в нашето училище говореха преди 5 години. Още го  чакаме, децата завършиха вече

Общи условия

Активация на акаунт