СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 024
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 230
# 1 231
  • На черешата
някой ще ми разяснили статистиката, какво значи с натрупване /натрупване на какво???/ и т.н

това са всички деца със  и  над вашия резултат.

Не пише предмет, средна оценка от дете ли трябва да смятам?

# 1 232
Ами звъннах в РИО София и ми казаха - не знам дали такова нещо се публикува" Моля , обаждайте се!

# 1 233
  • София
някой ще ми разяснили статистиката, какво значи с натрупване /натрупване на какво???/ и т.н

това са всички деца със  и  над вашия резултат.

Не пише предмет, средна оценка от дете ли трябва да смятам?

Събираш оценките и от двата изпита.

# 1 234
  • Варна
При нас резултатите са доста под очакваното. БЕЛ - 5,305 и МАТ - 5,030. Добре поне, че пуснаха статистиката, та видях, че в най-лошия случай е 459-ти, а последното прието дете в Първа с АЕ миналата година е било 605-то. Това му е първото желание и се надявам да стигне балът.

Flash*, поздравления за космическите резултати!

Стейси, нали ти казах!

# 1 235
  • Русе
Нашите оценки са почти същите като на последните пробни изпити, съвсем мъъъничко по-високи. Напълно съвпадат с очакванията ни. От друга страна обаче на родителските срещи, а и госпожите от курсовете ни казваха, че на пробните изпит дават по-сложни задачи, за да не се отпускат учениците. Излиза обаче, че трудността на пробните изпити е била като на НВО.

# 1 236
Ами звъннах в РИО София и ми казаха - не знам дали такова нещо се публикува" Моля , обаждайте се!

Преди две години и на мен ми отговориха по същия начин, те си я правели за тях, не знаели, че я ползваме.
Мислех, че сме ги научили тогава, доста народ им се обади.
В интерес на истината, реагираха на обажданията и пуснаха доста подробна.

# 1 237
Ами давайте всички да звъним! Praynig

# 1 238
Звънях на номер 02/935 6050, но дава непрекъснато заето.

# 1 239
http://www.rio-sofia-grad.com/

аз директно от тук- средно образование или шефовете

# 1 240
  • Варна
Кой да слуша!  Twisted Evil То аз хем се радвам, хем не мога да се отърся от стреса. Съкратиха ми животеца тези матури.  Rolling Eyes
Поплакахте ли?  Crazy

Марчела, тук съм!  Hug
Според статистиката, пред детето има около 104 деца. Едва ли всички ще поискат първото желание на детето, та според мен влиза на първо желание. Сборът от оценките ѝ е 11, 378

Прибра се, не я бих!  Mr. Green Обаче не се сдържах и ѝ се накарах малко.  Embarassed

# 1 241
  • Хасково
Да се похваля и аз. БЕЛ 5,62, МАТ 5,89. Повече от доволни сме...чакаме записването в желаната паралелка.

# 1 242
Някой има ли статистика за Стара Загора?  Simple Smile

# 1 243
  • Ланкър, планините Овнерог
Къде ги гледате тия статистики? Кой къде е. За Сф питам

Оф, видях, че само варненки имат инфото

# 1 244
  • ГОре на черешата...
Да питам - само родител може ли да види работите на детето - при нас е обявен само 5 юни от 9 до 17 часа, а в петък са на екскурзия и едва ли ще се върнат преди 17ч Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт