СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 042
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Мисля, че трябва да присъства детето Peace

# 1 246
  • София
Браво за постигнатите резултати на дечицата!

За съжаление не съм от мамите дето могат да се похвалят много. Изложили сме се, какво да се прави... Математиката ни е изиграла лоша шега, втория модул де. Уроците не са помогнали много..

Както и да е... Наревах се подобаващо, сега я чакам да се прибере девойката, та да й покажа какво е свършила. Ще си пишем предварително намислените желания пък каквото сабя покаже.

Влезнах само да ви кажа, че току-що писах на РИО-то, пък дано като се съберем повече да вземат и да реагират.

# 1 247
Да се отчета и аз:

БЕЛ - 5,457 / 5,616

МАТ - 5,745 / 5,634

И сега настава голямото чудене - бал 34,518 дали ще стигне за СМГ с НЕ или за 91НЕГ? Знаете ли къде мога да видя статистика за миналата година?
Момче или момиче-и това все пак е важно!
Балът за СМГ и НЕГ се образува по различен начин  Peace

Момиче  Laughing

Според мен статистиката би дала някакъв приближен отговор Twisted Evil Peace

Спрямо баловете в предходните две години - няма да стигне и за двете. Но нали според МОН, резултатите тази година са по-слаби, та може и да падне балът. Peace

Чудесно, значи отива в АК. Тя се колбаеше между тези 3 училища, но щом за СМГ и 1НЕГ няма да стигнат, въпросът е решен. Е, почти решен, ще изчакаме статистиката все пак...

# 1 248
  • Пловдив
Да питам - само родител може ли да види работите на детето - при нас е обявен само 5 юни от 9 до 17 часа, а в петък са на екскурзия и едва ли ще се върнат преди 17ч Rolling Eyes

да, само детето, придружено от родител  Peace

# 1 249
  • ГОре на черешата...
Е добре де, сега какво - да не отиде на екскурзия ли? Е как могат само 1 ден да дадат #Cussing out...

# 1 250
Работите съм ги гладала лично,но без детето Peace Не са вълнуваше.

# 1 251
Поздравления за успехите на дечицата.   newsm68.  Дано са приети, там където желаят.  newsm44

Може ли да ми помогнете с информация относно формирането на бала за кандидатстване в 91НЕГ / СМГ? Оценките от втория модул ли са важни за кандидатстване или по-добрата?

# 1 252
Поздравления за успехите на дечицата.   newsm68.  Дано са приети, там където желаят.  newsm44

Може ли да ми помогнете с информация относно формирането на бала за кандидатстване в 91НЕГ / СМГ? Оценките от втория модул ли са важни за кандидатстване или по-добрата?

Оценките за кандидатстване са вторите!

# 1 253
  • ГОре на черешата...
Работите съм ги гладала лично,но без детето Peace

Дали има някъде законово обосновано, защото в Заповедта на нашето РИО пише дословно :"...да запознаят желаещите ученици/в присъствието на родител/настойник/..."

# 1 254
  • София
Инвизибъл,  нали на този въпрос  ти дадоха отговор и в темата за 1 АЕГ, и в тази за НЕГ. Peace

Оненки от 2 модул няма, има такива за кандидатстване. Те са тези, които се удвояват  при образуването на бал за НЕГ. За СМГ пък се утроява математиката, а БЕЛ се взима веднъж.

# 1 255
  • София
Да се отчета и аз БЕЛ-5.777/5.396, математика - 6.000/ 5.945.

# 1 256
Да така пише,ако кандидатът желяе,понеже е непълнолетен -да е с придружител.Пък придружителят е възрастен-сам може да ги види нещата.

# 1 257
Мерси, пенсионирана русалка. Явно нещо не съм разбрала. Съжалявам и отново ти благодаря Simple Smile

# 1 258
БЕЛ - 5.835
МАТЕМАТИКА - 5.122

Доволни сме!  Grinning

# 1 259
  • Варна
Кой да слуша!  Twisted Evil То аз хем се радвам, хем не мога да се отърся от стреса. Съкратиха ми животеца тези матури.  Rolling Eyes
Поплакахте ли?  Crazy

Марчела, тук съм!  Hug
Според статистиката, пред детето има около 104 деца. Едва ли всички ще поискат първото желание на детето, та според мен влиза на първо желание. Сборът от оценките ѝ е 11, 378

Прибра се, не я бих!  Mr. Green Обаче не се сдържах и ѝ се накарах малко.  Embarassed

според статистиката - с бал 11,378 сте с 60-ти резултат - как така 104-ти
да не гледам нещо друго  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт