СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 250
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 605
Още един глупав въпрос:

Какво следва ако си приет на 1во класиране, но 2ро желание, но искаш да изчакаш 2ро класиране?
Какво правиш/не правиш? Какво губиш/печелиш?

# 1 606
  • Sofia
biborana,
какъв труд си положила само!   bouquet
Ще е полезно за предварителна нагласа!

Аз все повече се отчайвам... С тази издънка на математиката шансовете все повече намаляват.
Вчера гледахме, мислихме - ми то в по-свестните училища (за които изобщо съм чувала) едва събираме десет паралелки с английски БЕЗ втори немски. (изключили сме втора английска по ред причини).

И още нещо да питам - откъде ще се взимат служебните бележки с резултатите от НВО? записала съм си в графика 10-14.06.

# 1 607
  • Sofia
Още един глупав въпрос:

Какво следва ако си приет на 1во класиране, но 2ро желание, но искаш да изчакаш 2ро класиране?

Има много хубава схема - картинка на първа страница - виж там първо.

# 1 608
  • Варна
Още един глупав въпрос:

Подаваш заявление за участие във 2ро класиране в у-щето,в което е прието детето на 1во класиране. Печелиш шанса да минеш на 1во желание и АКО това стане губиш класирането по 2ро желание безвъзвратно!  Laughing Т.е. ако желанието е твърдо 1вото в заявлението само можеш да спечелиш!  Peace

# 1 609
Експресна прогноза за балове (2-ро класиране) за ЕГ, София - тук
http://dox.bg/files/dw?a=830fec02e3

Обърнете внимание - 2-ро, а не 1-во класиране.
Набързо напрашена, не е много прецизна. Но определено балвете много ще паднат.
УСПЕХ НА ДЕЦАТА.

В 2 часа посред нощ се правят грешки (вместо -, бях написала + и на места в бала има няколко стотни разлика). Но бързах да споделя, нали знам на какъв огън се печете.

Редактирам се. Файлът е променен Математическата грешка е изчистена. Освен това за по-лесна ориентация, направих отделни листа за мъже/жени.
Смятате бала на вашето дете (напр. 34,00), гледате колона Z (последна синя).  Всички, което е надолу е почти сигурно ваше. Желанията, които са малко над вашия бал, също са съвсем постижими. (ползвам доста лесен модел, затова и точността не е голяма, да кажем точност до +/-5 стотни).

biborana, благодаря ти! Много полезен файл.
biborana, сърдечни благодарности и евала за труда, който си вложила. Но при мен шрифта не се чете. Дали има вариант да е на по-популярен такъв? Мерси предварително.

# 1 610
  • София
Още един глупав въпрос:

Нищо не губиш, може да спечелиш. Или оставаш на 2, или отиваш на 1. Отиваш в у-то, в което си приет по 2 желание и пускаш молба, за 2 класиране.

# 1 611

biborana, сърдечни благодарности и евала за труда, който си вложила. Но при мен шрифта не се чете. Дали има вариант да е на по-популярен такъв? Мерси предварително.

Момичета, благодаря.

stely33,
Проблемен може да е само шрифта на помощния лист (лист 2015), защото копирах директно от  ПДФ-а на РИО (с някои -хитрини). Не мога да го сменя (става само с преписване). Ако не се чете - изберете шрифт SAFON. Мисля, че го има на всички компютри.
На останалите листа, където са прогнозите, шрифтът си е Times... и не трябва да има проблеми.

# 1 612
Момичето от Пловдив помагайте!С 32.560 БАЛ момиче имаме ли шанс за Езикова с Английски език?

Малък. Но нека това не ви демотивира да пишете желанието си на предна позиция.

Вждам, че линка който ви дадох отваря РИО Пловдив, а не конкретната новина. Затова ви давам подробности - натрискате архив и търсите 106 страница - там се намира статистиката от второ класиране в Пловдив за 2012

# 1 613
biborana, огромно благодаря!
На всички останали, които ми отразиха въпроса след мрънкането  Mr. Green също много благодаря
Колебаем се, искаме немски, а с този бал 73то отпада  Rolling Eyes като шанс, не и като желание де, та ще мъдрим кое искаме най-много
Страхотни сте  Hug

# 1 614
Благодаря на Ън и G..G..  bouquetДано имаме късмет!

# 1 615
Да израпортувам какво съм разбрала за статистиката : момче БЕЛ - 5.106 / 5.360    и  МАТ - 4.085 / 4.043,

5.360 + 4.043 = 9.403
От 9.400 до 9.499  в този интервал 81 деца, а 1181 повече, общо 1262 деца.  Така ли излиза? Малко неграмотно го написах, но тръгвам за работа. Вчера щях да закъснея, изглежда днес отново. Откачих, лягам и ставам с лаптопа #Crazy Поздрави и големи благодарности на всички. Ще ви дочитам довечера късно. Очите ми станаха ей такива вече Shocked

# 1 616
biborana, огромно благодаря!
На всички останали, които ми отразиха въпроса след мрънкането  Mr. Green също много благодаря
Колебаем се, искаме немски, а с този бал 73то отпада  Rolling Eyes като шанс, не и като желание де, та ще мъдрим кое искаме най-много
Страхотни сте  Hug

Lost,

нищо не отпада. Шансовете са реални.
Това е само прогноза - базира се на желания на децата от миналата година. Тази може да е различно.
Както още някой писа, втората паралелка с НЕ в СМГ ще промени интереса в топ 3 с НЕ (СМГ, 91-во и 73-то).

Освен това има 3-то класиране. Но за там няма публична информация за баловете. За да се прогнозира риска трябва по-сериозна подготовка с информация. Ако отделиш няколко часа и малка сума за такси, ще помогна (пиши на лични).
Излизам офф-лайн до събота. Успех!

# 1 617
  • Пловдив
Момичето от Пловдив помагайте!С 32.560 БАЛ момиче имаме ли шанс за Езикова с Английски език?

Малък. Но нека това не ви демотивира да пишете желанието си на предна позиция.

Вждам, че линка който ви дадох отваря РИО Пловдив, а не конкретната новина. Затова ви давам подробности - натрискате архив и търсите 106 страница - там се намира статистиката от второ класиране в Пловдив за 2012

При повторно отваряне на страницата излиза статистиката от 2012   bouquet

# 1 618
  • Варна
При нас бала стига за двете най-желани паралелки МГ - Варна - Математика с АЕ или Информатика с АЕ
... и сме в чуденка (по-скоро аз - защото неговото желание е твърдо за информатиката) кое да бъде  newsm78

моля, мами с някакви впечатления за тези две паралелки да споделят  Hug

# 1 619
Някой има ли информация за баловете за НГДЕК за миналите години?

Общи условия

Активация на акаунт