СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 216
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Варна
Хвърлих едно око на оценките на випуска в училището ни, 7СОУ Найден Геров. Не видях нито една двойка и като цяло доста добри резултати. Чакам с интерес статистиката и по класове, но с чисто сърце мога да продължа да препоръчвам училището за обучение до 7клас.

# 1 621
     Eдин въпрос от любопитство. В класа на сина ми има близначки, едната се е справила много добре на изпитите, но другата по мат. има слаба оценка./двойка/ дали и в този случай важи привилегията за прием , след като не е изкарала изпита едната девойка newsm78

# 1 622
  • София
    Eдин въпрос от любопитство. В класа на сина ми има близначки, едната се е справила много добре на изпитите, но другата по мат. има слаба оценка./двойка/ дали и в този случай важи привилегията за прием , след като не е изкарала изпита едната девойка newsm78

Не, условието е и по-слабо представилият се близнак да е изкарал успешно двата изпита.

# 1 623
  • София
biborana, огромно благодаря!
На всички останали, които ми отразиха въпроса след мрънкането  Mr. Green също много благодаря
Колебаем се, искаме немски, а с този бал 73то отпада  Rolling Eyes като шанс, не и като желание де, та ще мъдрим кое искаме най-много
Страхотни сте  Hug
Колко е балът ви, за ЕГ?

# 1 624
ganis, едва 32.964  Rolling Eyes
Ние желанията ще ги пишем, НЕГ и 73 на първо място, но... Rolling Eyes

# 1 625
biborana, огромно благодаря!
На всички останали, които ми отразиха въпроса след мрънкането  Mr. Green също много благодаря
Колебаем се, искаме немски, а с този бал 73то отпада  Rolling Eyes като шанс, не и като желание де, та ще мъдрим кое искаме най-много
Страхотни сте  Hug

За НТБГ мислели ли сте, там също има паралелки с немски, учат се и специални предмети на езика в горните класове?

# 1 626
  • София
Нова, билингвална е  май само френската паралелка "Търговия". На немски не знам да  има  обучение по специални предмети на езика. Във френската  паралелка е по споразумение с посолството и накрая децата получават сертификат за бизнес френски. Peace

# 1 627
За френската знам със сигурност, още в 9-ти клас започват и някой и друг предмет на френски, за немските ще питам довечера пак, може и да съм в грешка, бях останала с впечатление, че учат.
Сори, ако съм подвела някого.
Твоите спомени са по-пресни, от миналата година, вероятно е така, както казваш.

# 1 628
А чисто теоретично биха ли могли да станат "измами" с класиранията, т.е. да приемат някое дете с "връзки", надпланов прием или да речем със специфично заболяване и какво ли още не с предимство и да се измести дете, което би могло да влезе в това училище?
Теоретично би следвало да не е възможно, тъй като резултатите са публични, но предвид и изнесените отговори на матурите в нашата държава няма невъзможни неща.  newsm78

# 1 629
НТБГ мислим, да, всякакви отзиви ще са ми полезни, защото нямам никакъв поглед за нея, но детето не ще френски  Rolling Eyes а немски или в краен случай английски
35то добре ли е, в темата му много го плюят  Rolling Eyes

# 1 630
А чисто теоретично биха ли могли да станат "измами" с класиранията, т.е. да приемат някое дете с "връзки", надпланов прием или да речем със специфично заболяване и какво ли още не с предимство и да се измести дете, което би могло да влезе в това училище?
Теоретично би следвало да не е възможно, тъй като резултатите са публични, но предвид и изнесените отговори на матурите в нашата държава няма невъзможни неща.  newsm78
Могат.
Знам са случай в който, след започване на учебната година се разкрива допълнително място и се записва детето, но в конкретния случай не бяха ощетени други деца и класирането беше приключило.

# 1 631
Така поне не прецакват прието дете.

# 1 632
  • София
ganis, едва 32.964  Rolling Eyes
Ние желанията ще ги пишем, НЕГ и 73 на първо място, но... Rolling Eyes

Няма но...Пишете и каквото сабя покаже Heart

# 1 633
НТБГ мислим, да, всякакви отзиви ще са ми полезни, защото нямам никакъв поглед за нея, но детето не ще френски  Rolling Eyes а немски или в краен случай английски
35то добре ли е, в темата му много го плюят  Rolling Eyes

Пред 35-то бихме предпочели НТБГ, това е моето мнение.

Не изместват дете, поне не знам да се  еслучвало, а ги приемат надпланово, обявени уж по 26 в паралелка, но септември се оказват 30.

# 1 634
  • Варна
Moят син след като 2 години беше твърд в желанието си за 1ЕГ с английски, днес се върна от у-ще с ново желание - искал пак там ама с немски. Балът му ще стигне, ама не знам докато стане време за записване какво ново ще му дойде наум. Laughing А като го знам,че е и енергоспестяващ , не знам дали осъзнава какво учене го чака. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт