Търся електронна книга - тема 16

• 188 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен / София
Здравейте търся,, Бърз триумф,,на Джули Гарууд   plamennaivanova90@abv.bg
няма я още в електронен вариянт....аз я четох на хартия...

# 541
  • Разпиляна във въображението
Здравейте търся ел. вариант на книгата "ГРЕЙ" на Е.Л.Джеймс моля някой ако има представа от къде мога да я сваля на Български да сподели. Не ми е удобен хартиения вариант на книгата не ми е за парите... Ако знаете платен сайт също моля да споделите Simple Smile Благодаря предварително..... Simple Smile

Книгата я няма още в ел. вариант на бг.
в чети ме , няма ли я ?

Щом я няма в ел. вариант на бг не знам как ще я има там.

# 542
Здравейте, гледах, че обсъждате новата книга "Грей", ако някой вече я има ще помоля да ми я изпрати на iiiv@abv.bg

# 543
Търся книгата "Мъдростта на вековете" (1976г. изд. "Наука и изкуство") в електронен вариант или някоя подобна на нея, която да съдържа много цитати, фрази, афоризми, поговорки и народни мъдрости, макар че едва ли има по-добра...
sylvanas@abv.bg

# 544
При отваряне на този линк какво виждате? http://data-bg.net/browse.php?search=&incldead=0&cat=18 Аз виждам само две книги.

# 545
При отваряне на този линк какво виждате? http://data-bg.net/browse.php?search=&incldead=0&cat=18 Аз виждам само две книги.
При мен няма абсолютно нищо при торентите в категория "Книги/Комикси" и даже ми се наложи да си правя нова регистрация в сайта, защото старата е .... изтрита...  newsm12

# 546
И аз не можах да се регна. След новата регистрация появиха ли ти се книги?
Извинете за спама, но не знаех къде другаде да попитам. Rolling Eyes Пък може и на някой друг да е от полза и да не се чуди какво става. Най-гадното е, че преди седмица си платих за ВИП с СМС.

# 547
И с нова регистрация положението е същото - торентите са изчезнали.  Shocked

# 548
  • Euskal Herria
Има голям надпис - предупреждение да не се регистрира никой наново (за момента) от старите потребители. Явно имат проблем.

# 549
Не съм го видяла. Благодаря и на двете ви!  bouquet Hug

# 550
  • Плевен / София
Има голям надпис - предупреждение да не се регистрира никой наново (за момента) от старите потребители. Явно имат проблем.
аз надпис да не се регистрира никой не видях.....и поднових регистрацията -торенти при мен излизат.....

# 551
Предупреждението поне да го сложат най-отгоре, не в средата на страницата и щях да му обърна внимание, аз също не съм го видяла.

# 552
  • Euskal Herria
Скрит текст:
Когато се отвори линка, просто скролнете надолу - това е изписано:

До всички регистрирани потребители, не се регистрирайте повторно моля!!!

Моля, никой да не се регистрира.

http://data-bg.net/

# 553
в някоя от предишните теми(мисля, че беше миналата година) Лариса Ренар се обсъждаше и се търсеха книгите и. В нета има качена само една, чаках и накрая си купих останалите на хартия.
мерси за коментара. май и аз ще направя същото, дано си заслужава Simple Smile
Книгите наистина си заслужават.
Книгите определено си заслужават, най-малкото защото отварят светогледа  Peace

Аз четох 2 на хартия и една в ел. вариант, но на руски, която не е превеждана на бг.
Всъщност и трите ги има на руски, на когото не му е проблем...

# 554
Аз търся Дневникът на една камериерка на Октав Мирбо.
На хартия гледам, че я има на доста места, но вече отдавна предпочитам електронния вариант...

Общи условия

Активация на акаунт