Търся електронна книга - тема 16

• 188 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Търся "В света на Майстора и Маргарита" на Николай Звезданов.

# 571
Привет,

търся някакви книги на Лариса Ренар.
В нета намерих Еликсирът на Любовта, но други не намирам. Странното е,че дори в амазона не мога да ги намеря, дори да си ги поръчам от там.

# 572
маграт чеснова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря, благодаря благодаря за качената книга . Издирвам и другите две книги от авторката , но безуспешно . Хайде, зарадвай ме  Embarassed

# 573
ако някой има книги за бъдещи майки да ми прати .... трябват ми за отглеждане и грижи на детето ... пишете ми на лични
Благодаря предварително

# 574
Здравейте Simple Smile  Търся книгата "Заветите на Лориен" 3 Simple Smile  Мола ако я има някой да ми я прати на wintrquin@abv.bg  в pdf или epub формат:-)  Благодаря предварително   bouquet

# 575
Привет,

търся някакви книги на Лариса Ренар.
В нета намерих Еликсирът на Любовта, но други не намирам. Странното е,че дори в амазона не мога да ги намеря, дори да си ги поръчам от там.

https://www.helikon.bg/author/%D0%9B%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81%D0% … 0%B0%D1%80_59221/

Има седем книги на Л.Ренар в превод на български. Вижте линка отгоре, правят доставка и в чужбина от Хеликон. В е-формат няма да намерите повече от това, което сте открили, трета година чета тази авторка, кога на български(хартия), кога на руски(онлайн).

# 576
  • на брега на морето
Знаете ли, че са затворили "Читанка"?

# 577
  • Пловдив
Може да се влиза с някое от огледалата на Читанка. Списък с тях има в темата, в която препраща от главната страница.

# 578
Може да се влиза с някое от огледалата на Читанка. Списък с тях има в темата, в която препраща от главната страница.
пробвах , но не се отварят. Rolling Eyes

# 579
# 580
Поне при мен не дава да се тегли, излизат някакви йероглифи  Wink

# 581
Поне при мен не дава да се тегли, излизат някакви йероглифи  Wink
При мен се отваря върху въпросния сайт , някакъв прозорец който немога да затворя за да мога да ползвам сайта.

# 582
при мен работи, с мозила и ад-блок съм
epub само е с йероглифи, другите формати се свалят

# 583
Търся книги на Лариса Ренар. Най-вече : Изворът на женската сила

# 584
  • София-Младост
Търся "Хиляда дни в Тоскана", ако някой я има свалена...

Общи условия

Активация на акаунт