* Acil Aşk Aranıyor - Спешно се търси любов * / Тема 1

• 46 292
  • 650
  •   1
Отговори
# 435
Започваме!

# 436
Изтървах йозета  ooooh! 

# 437
Оххх пак се разревах  Cry Cry Сцената е просто ужасна.. А започваме със сватбата  hahaha hahaha Да видим сега какво да ни измислили  Thinking Thinking

# 438

Оххх ама си и ти... hahaha hahaha

# 439

Ами пусто телефонни разговори имах  Mr. Green

# 440
Оххх пак се разревах  Cry Cry Сцената е просто ужасна.. А започваме със сватбата  hahaha hahaha Да видим сега какво да ни измислили  Thinking Thinking

Къз, аз рекламлар гледам  Shocked

# 441
21:00 ще започне/продължи новия епизод... Аз съм на тела и ще пиша само на рекламите, така че чао за сега до 21:20 д/г  Joy Joy

# 442
Те съвсем малко преди рекламите дадоха, Нежи...Сега следва

# 443
Джанъм, и аз от край време на телефона гледам онлайн и пиша във форума  Mr. Green Hug

# 444
И аз съм така щот иначе забивам...

# 445
Шоколадова баклава  Crazy

Жани Hug усетих се, но късно  Peace

Събрахме се  Hug  Телефонни маниЯчки  Hug  Ийй сеирлир  Hug

# 446
Ох,забравих да си сипя кафе сигурно вече е късно. Mr. GreenЩе чакам до другите реклами,че не ми се иска нищо да изпусна Crazy
Имаме и публика...

# 447
  • близо до брега на морето
Приятно гледане и от мен на всички Hug Hug Hug

# 448
хахахах много сладък човек била Нисан,ма свекито май имала захарна болест

# 449
Ох, бе, всичко разбрах  Mr. Green

Синан каза "Маминка идва в събота, м. Юли" , Нисан се шашна  hahaha  Свеки е гадна  ooooh!  Говори по телефона с Айля ( още ме е яд, че Айля и Берзан ги няма  Crossing Arms ) . На младия доктор баща му му изхвърли багажа през прозореца, че само дето го изучил  Crazy
Свеки и Нисан много интересно запознанство имаха - в таксито, после на стълбите  hahaha  И накрая що свеки цъфна на сватбата и крещи "Неее"  hahaha  Ми жената не харесва снахата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт