Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 123 712
  • 930
  •   2
Отговори
# 690
  • ту тук, ту там
Кога беше тази целувка бе, хора?! В последната сцена ли? Имам само мобилен интернет в момента, не мога да изгледам серията пак, затова така настоятелно питам!

# 691
Да, в последната серия, на стълбите в съда.
Ще ми липсва и на мен сериалът, много е свежарски. Дано има продължение, ще го чакам с нетърпение.

# 692
Кога беше тази целувка бе, хора?! В последната сцена ли? Имам само мобилен интернет в момента, не мога да изгледам серията пак, затова така настоятелно питам!

Точно след като приключи делото,на стълбите пред съда  Wink.Тони я награби ама и тя май му отвърна,после се дръбна и каза нещо от сорта:"Ти добре ли си,или ти луд ли си?" Laughing

# 693
  • ту тук, ту там
О дааа, вярно, видях я тази! Ама помислих, че е имало финална по инициатива на Мика, когато отиде при Тони!
Благодаря, момичета!
Във ФБ са пуснали въпрос, какво очакваме да се случи занапред, ако искате, погледнете! Simple Smile

# 694
Еее какъв финал, малко не вярвам да е умрял наистина Александър, но всичко ми върви накъм събиране между Мика и Тони Simple Smile Ох дано скоро да има нов сезон.. Още наесен Simple Smile

# 695
  • Луната ни пази
Вчера и днес имаше маратон на сериала, изгледах на екс и двата сезона. Много ми хареса, особено втория.
Симпатизирам повече на Алекс като партньор на Мика. Искам трети сезон ☺

# 696
  • ту тук, ту там
От следващата неделя (19.06) започват да дават втори сезон по БТВ от 20 ч. Предполагам, че ще е пак по серия на седмица. 

# 697
И аз изгледах всички епизоди вчера и днес, но моите предпочитания са за първия сезон. Особено с бг песните в края на епизодите, засилват още повече въздействието. А финалът на втори сезон... все едно аматьори го бяха  мислили. Как чак сега Мика видя пистолета, как смело го взе, че пък го и изпусна, та и го уцели да падне като дърво? Аматьорско. Надявам се да има следващ сезон, дано да е по-скоро, защото с тази горяма пауза изгубиха част от зрителите. Сериалът е доста забавен и ми харесва, че не натоварва, а се гледа леко и забавно. А актьорите са просто забележителни. Лили Маравиля ми е любима от Love.net още, Мишо Билалов толкова далеч от ролята си в "Под прикритие" и толкова добре играе отново, на Яна Маринова според мен и развалиха малко образа втори сезон,  но и нея я харесвам като актриса. Единстнено Валери Йорданов и на мен не ми се вписа в ролята на Арександър, но пък е колоритен. Искам още един сезон... минимум!

# 698
Сега пък почват повторения на втори сезон по бтв.. Да правят третия по-бързо Simple Smile

# 699
  • Варна
Как съм изтървала маратона.... мога пак да го гледам  Mr. Green

# 700
Много забавно сериалче, нямам търпение за новия сезон Simple Smile чудя се онзи гръмнатия дали умря  Laughing

# 701
хоп и аз тук, с нетърпеливите за трети сезон Simple Smile Макар преди 2 седмици да открих, че дават втори, но по друго бтв - мислех, че повтарят. Та за три нощи, нещо невероятно - но всички строени,  изгледахме целия сезон с мерак  Laughing
Гръмнатия няма да умре сигурно, нали трябва да има интрига и в трети сезон.
А той- Валери Йорданов де, не ми се връзва с никакъв образ на гангстер.

# 702
  • Луната ни пази
Гледах сериала по Войо. Оказа се, ча маратонът по Фокс ни е показал съкратен вариант на сериите. Още повече се зарибих.😁

# 703
  • Манчестър
Някой знае ли на коя програма ще повтарят сериите от неделя по БТВ ( 19 Юни - епизод 1 и 2).

# 704
Някой знае ли на коя програма ще повтарят сериите от неделя по БТВ ( 19 Юни - епизод 1 и 2).
БТВ

Общи условия

Активация на акаунт