Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 121 989
  • 930
  •   1
Отговори
# 795
Благодаря, но не се справям с торенти аз, никога не съм теглила. Искаше ми се онлайн, както на Нова сериалите ги пускат в Нова плей.
На voyo.bg го има, но е платено. Евентуално, ако влиза в 7-дневния безплатен тестови период, може да го гледаш така.

# 796
Във Войото не намирам нито 11А, нито Връзки -втори сезон. Аз ли нещо не правя както трябва? Нали при българските сериали трябва да се търси?

# 797
Във Войото не намирам нито 11А, нито Връзки -втори сезон. Аз ли нещо не правя както трябва? Нали при българските сериали трябва да се търси?
http://voyo.bg/product/films/27036-xi-a

http://voyo.bg/bg-series/18122-vrazki

Връзките са само първи сезон, да се има предвид. Simple Smile

# 798
  • София
Видях реклама, че от 10 януари започват пак да дават "Връзки" по БТВ.

# 799
Сигурно ще повтарят старите серии. Tired

# 800
  • София
Сигурно ще повтарят старите серии. Tired

Е, да. Пак ще се гледат, не ми пречи. Laughing

# 801
  • София
Видях реклама, че от 10 януари започват пак да дават "Връзки" по БТВ.

Мисля, че от 7- ми ще ги дават (всеки уикенд от 15.00 ч) .  Peace

Веднъж като ходих да си купувам готова храна.  Blush едно момче обясняваше, че тъкмо отива да снима някаква сцена в "12 а", но май щяло да е с друга актриса, а не Яна Маринова, до колко обаче е вярна тази информация, не знам.  Grinning

# 802
Няма да е Яна Маринова, друга ще е

# 803
  • Варна
За 12а мисля че ще е Радина Кърджилова
Май newsm78

# 804
  • До морето
Аз не разбрах как свърши 11А. Гледах там като обясняваше, че и двете и мечти се сбъдват едновременно и се чудеше какво да прави, после детето ме пита нещо и докато се обърна течаха финалните надписи. Може ли някой да каже кое избра в крайна сметка?

# 805
Не стана ясно. Отворен финал.

# 806
отворен, да.

Аз не разбрах как свърши 11А. Гледах там като обясняваше, че и двете и мечти се сбъдват едновременно и се чудеше какво да прави, после детето ме пита нещо и докато се обърна течаха финалните надписи. Може ли някой да каже кое избра в крайна сметка?

гласовете бяха по един - малкия трябваше да реши коя двойка Simple Smile но не можа и хвърлиха ези/тура. И като се затъркаля монетата..... филма свърши.

# 807
  • До морето
Благодаря!

# 808
А "11А'' сериал ли е?

# 809
  • София

Не, филм.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт