Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 121 986
  • 930
  •   1
Отговори
# 780
  • София
А кой и по коя тв. ще  е новия български сериал?

По ьтв, не знам как ще се казва.

Май не се обявили. Казаха само, че ще е след Н.Г, поне аз това разбрах.

# 781
"Скъпи наследници" се казва.

# 782
  • До морето
От Нова се спукват да си рекламират бозата, няма предаване дето да няма репортажи, актьори. Милошев и Милошевица изскачат отвсякъде. Прайм тайм са му дали.
А ьтв-то що да се тормозят? Я, по-добре да купуват турски бози на килограм и да запълват с тях по 2 часа вечер. Хем бабите ги гледат, хем инвестицията минимална! Идиоти!!! Връзки е един от най-добрите бг сериали! Играта, сценария и най-вече диалозите са им страхотни! Толкова леко вървят. Ядосах се!

# 783
Не се ядосвай. Аз затова от една година не гледам БТВ. Ама нищо не им гледам, дори новините.

# 784
"Скъпи наследници" се казва.
Така беше, да, бях сигурна, че съм чувала заглавието, но не го помнех.

# 785
Съжалявам, че няма да има нов сезон. Много харесвам сериала.
Жалко, че изобщо не се постараха с рекламата и  малко хора знаят за него. Препоръчвам го на всеки, който иска да гледа нещо  свежо, приятно за окото и разтоварващо за душата. Досега няма недоволни  Simple Smile
 Сега изгледах за два дни  и "Секс, лъжи и телевизия - 8 дни в седмицата" - също много добър. Перфектен кастинг, страхотна актьорска игра, многопластови персонажи...И отново само един сезон...

# 786
  • ES
Не се ядосвай. Аз затова от една година не гледам БТВ. Ама нищо не им гледам, дори новините.
Peace

# 787
"Секс, лъжи и телевизия - 8 дни в седмицата" за съществуването на този изобщо незнаех,благодаря.

# 788
...
 Сега изгледах за два дни  и "Секс, лъжи и телевизия - 8 дни в седмицата" - също много добър. Перфектен кастинг, страхотна актьорска игра, многопластови персонажи...И отново само един сезон...

Много бързо се спука балончето на тв7, иначе може и да е имал шанс и на мен ми харесваше.
Впрочем, те там направиха нелоши сериали, не съм гледала много епизоди от "Дървото на живота", но на "картинка" изглеждаше доста добре, харесвах и "Шменти капели Легендата".

Скрит текст:
Липсват ми филми за миналото, не от миналото, а за миналото, с пресъздаване на епохи, костюми, реч и всичко. Една от големите ми кино-мечти е да се направи римейк на "Тютюн", ама с много пари и класически подход, без екстравагантностите, характерни за модерното бг кино.

# 789
"Секс, лъжи и телевизия - 8 дни в седмицата" ми е любимият БГ сериал. "Дървото на живота" също много го харесвам. Гледала съм всички български сериали. Не ми харесаха "Къде е Маги" и "Фамилията" по бтв. За "Откраднат живот" съм раздвоена - и ми харесва, и не ми. Много слаб ми се стори втория сезон. Всъщност и на "Връзки" първият сезон ми хареса повече. Определено това, че даваха по 3 епизода на седмица беше плюс. Аз гледам Фокс лайф и за мен ТВ не е проблем, а по-скоро големият диапазон между сериите. От понеделник до понеделник забравям какво е станало в предния епизод. Сами се забиха продуцентите на сериала с това излъчване, слаба реклама и не толкова масово гледана ТВ. Има потенциал сериалът и много съжалявам, че няма да има 3-ти сезон. Свеж, лек и най-вече, както споменахте - с много приятни и на място диалози. А Лили Маравиля и Михаил Билалов са ми любимци. Страхотна двойка и уникално талантливи актьори.

# 790
Включвам се, като фен на "Секс, лъжи и телевизия - 8 дни в седмицата"! След "Стъклен дом" и "Под прикритие" този ми е от най-любимите сериали. Смисъл, актьорска игра, нямаше недомислици като в лекарския...беше направен с вкус. Аз покрай него открих Димо Алексиев и му станах почитателка. Жалко, че не случи на телевизия, всичко друго му беше идеално и заслужаваше втори сезон!

# 791
Новия филм "11а" също много ми хареса и ме върна в ученическите години.

# 792
  • ту тук, ту там
Къде мога да изгледам "11А" в нета? Благодаря!

# 793
  • Sofia
Вчера си го изтеглихме от Замунда  Peace

# 794
  • ту тук, ту там
Благодаря, но не се справям с торенти аз, никога не съм теглила. Искаше ми се онлайн, както на Нова сериалите ги пускат в Нова плей.

Общи условия

Активация на акаунт