Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 121 967
  • 930
  •   1
Отговори
# 840
По фокслайф вървеше. Така решиха от бтв.

# 841
По фокслайф вървеше. Така решиха от бтв.

Което е изключително тъпо. Турските сериали ги дават дори на национални празници, а за българските няма ефир.

# 842
Ако намерим пари ще направим трети сезон, обещавам. Сценарият си стои.

# 843
  • София

Почвай да търсиш активно  Mr. Green Страхотен сериал е, изпипан до детайл. И да намерите друг разпространител - ето Нова нискобюджетната боза "Откраднат живот" колко време си я търкалят в най-гледаното време.

# 844

Почвай да търсиш активно  Mr. Green Страхотен сериал е, изпипан до детайл. И да намерите друг разпространител - ето Нова нискобюджетната боза "Откраднат живот" колко време си я търкалят в най-гледаното време.

Нова имат по-добър усет за бизнес, лансират си добре собствените продукции. При тях проблема е, че не усещат кога да спрат и прекаляват. Понякога не искат да разберат, че нещо се е изхабило.
БТВ са точно в др.крайност. Лансират се чужди продукции, за своите или дават малко пари или ги спират по средата или ги затриват в други канали. По този начин съсипаха иначе ПРЕКРАСНИЯ Връзки.

# 845
Как ще му излязат сметките на продуцента, явно е установено, че сериалът не се гледа, което не е вярно. 

ама защо съдите по вашия интерес и на 20 пишещи тук + още 20 четящи?   Кой го гледа, дори темата тук в този голям клюкарник е само една и едва 57 страници. Аз лично го гледах, защото  гледам всичко българско, защото се радвам на Лилия Маравиля и Михаил Биллалов, интересна ми беше Ирини Жамбонас след Маргарит и Маргарита и пак ми харесва, двете млади дами Анжела Недялкова и Лорина Камбурова, които тук дружно оплюваха, че играят дървено (но ето Анжела  учайства и Трейнспотинг 2), както и страхотната Анета Сотирова - за разлика от връстницата си Мария Каварджикова в другия сериал. "Дървени" са ми Валери Йорданов и Яна Маринова, ако можех, бих избегнала филм с тях.
Та в обркъжението ми и реалните ми познати, приятели и колеги - никой не го гледа. Пък и от виртуалните у ФБ не съм разбрала някой да е.

# 846
Именно, Пепчо, няма публика, а е страхотен сериал. И няма, точно защото от БТВ са големи дърводелци. Никаква гласност, никаква реклама нямаше на сериала. Аз го загледах от втори сезон и то случайно (по Фокс лайф). Даже в откъса, който дадоха, реших, че е чужд сериал и бях приятно изненадана, че е български. На един дъх съм го изгледала. Факт е, че аз от години не гледам БТВ, заради турските сериали. Нищо не гледам по тази телевизия, освен Смени жената сега, но и то не е много за гледане. Не могат да си рекламират продукцията, да привлекат зрители.

# 847
Качеството на актьорския състав, звука, облеклата, визията на местата за снимки, всичко беше на изключително високо ниво. Сравнено с хитовия "Откраднат живот", разликата е голяма. Аз гледам докторския, защото в момента е единствения почти, но това не пречи да виждам огромната разлика в качеството. Разбира се, имаше и минуси, но много по-малко. БТВ създадоха един качествен сериал и сами си го съсипаха. Рекламата беше почти никаква и това набутване по др.телевизия го довърши.
Актьорите на много високо ниво. Лилия и Билалов са класа, младите много талантливи. Въобще, съсипан потенциал.

# 848
Как ще му излязат сметките на продуцента, явно е установено, че сериалът не се гледа, което не е вярно.  

ама защо съдите по вашия интерес и на 20 пишещи тук + още 20 четящи?   Кой го гледа, дори темата тук в този голям клюкарник е само една и едва 57 страници. Аз лично го гледах, защото  гледам всичко българско, защото се радвам на Лилия Маравиля и Михаил Биллалов, интересна ми беше Ирини Жамбонас след Маргарит и Маргарита и пак ми харесва, двете млади дами Анжела Недялкова и Лорина Камбурова, които тук дружно оплюваха, че играят дървено (но ето Анжела  учайства и Трейнспотинг 2), както и страхотната Анета Сотирова - за разлика от връстницата си Мария Каварджикова в другия сериал. "Дървени" са ми Валери Йорданов и Яна Маринова, ако можех, бих избегнала филм с тях.
Та в обркъжението ми и реалните ми познати, приятели и колеги - никой не го гледа. Пък и от виртуалните у ФБ не съм разбрала някой да е.
Въпросът не е "кой  го гледа", а "къде да се гледа"? Щото нито реклама, нито адекватно време на излъчване, нито подходящ канал, нито онлайн достъп.....ми кой е разбрал, че има втори сезон, аз от тук научих. Супер неадекватен подход. Вие например откъде знаете, че сериалът не се харесва, от Вашите познати ли? Това също не е представително мнение. И да - с "Откраднат живот" ни проглушиха ушите, а там има направо на моменти страшно непрофесионално изпълнение и то от откровени непрофесионалисти, който фъфлят, преиграват и сумтят. Да не говорим за сценария - то всички в болницата са тайни или явни роднини  Mr. GreenОбаче - прайм тайм и всеки делник по Нова, както и на платформа качен. Еми затова има вече май трети сезон, сигурно и четвърти ще захване.

# 849
Вие например откъде знаете, че сериалът не се харесва, от Вашите познати ли? Това също не е представително мнение. 

не е представително, но статистиката това сочи "Попитали 100 човека...  Mr. Green като в едно друго предаване.  Та явно от тези 100, гледащите сме единици.  Попитайте 20 Ваши приятели да кажат колко от тях са го гледали.  А  иначе аз го гледах  по FOX life, а реклами вървяха на БТВ-то. Може и да не са били обилни, но имаше. И по БТВ комеди го рекламираха. а   сериите ги има във  Videoclip.bg  Та никаква вина нямам, че не е имал гледаемост, сърдете се на БТВ, имат и страница във ФБ.
Malko_Slance права си, особено за звука. Изобщо не може да се сравнява с ОЖ, където си губят нишката сценаристите, пробутаха куцо и сакато на главните герои да играят,  от добри герои рязко ги превръщат в меркантилни, злобни......Но пак го гледам/или слушам по-скоро, защото по това време приготвяме масата и сядаме да вечеряме. Ако изтърва дистанционното в ръката на мъжи ми ме очакват крокодили, змии и сие по Дискавърите да гледам на вечеря  Mr. Green

# 850
Да ви кажа, моите познати не гледат и "хитовия" Откраднат компот, даже ми се подиграват, че го гледам, тъй че всичко е една раздувка на Нова според мен, но е истина, че Връзки не го лансираха достатъчно, а си заслужаваше, много добър беше. По-добър е и от Ние, нашите и вашите, също продукция на Нова, която от серия на серия ми тъпее, а Връзки ми беше интересен до последната серия.

# 851
Почти всичките ми познати го гледаха, реклама тип "от ухо на ухо". Хареса им много.

# 852
И на мен приятелка ми каза за него, гледала съм го няколко пъти вече  Blush Много се надявам все пак да има и трети сезон. В първия сезон героите ми бяха по-скоро отрицателни, голяма част, във втория се привързах към тях..

# 853
Вторият сезон бе по-слаб. Кинтите бяха по-малко, това се отрази на качеството на сценария.

# 854
За мен пък вторият сезон беше много по-интересен и добре направен от първия. Явно не е само до парите Peace Много ми се иска да има трети сезон  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт