Доктор Ирена Хасара - ортодонт

• 4 379
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте   bouquet
Има тема за докторката, но е стара. За това търся актуални мнения за нея, но не от потребители с 0 публикации, гости или новорегистрирани. Четох, четох, но много лоши отзиви срещнах тук в старата тема.
Бих искала ако някой от форума има мнение за нея - да го сподели  Simple Smile
Става дума да момче на 12 години и знам не още към кого да се насоча. Вероятно ще се слагат брекети след носене на експандери от 15-16 месеца /този период е минал/
Много ви моля за атуални мнения, цените е ясно, че са космически.
Благодаря ви   bouquet

# 1
  • София
Нямам впечатления за нея, чувала съм, че графикът е препълнен и се чака много.
Мога да ти препоръчам ортодонтите, при които се лекува моят син. Преди по-малко от месец му свалиха брекетите.

Виж и последната тема за брекети. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=809992.0;topicrefid=19

# 2
Змия, чела съм темата  Hug Моля те на ЛС /ако може  Embarassed, за да не правиш реклама/ да ми напишеш твоят ортодонт, както и цени. Ще съм ти благодарна   bouquet

# 3
И мен ме интересува. Моля споделяйте тук, всички които ни интересува да виждаме.

# 4
Здравейте, изобщо не съм доволен от нейните услуги, не постигна желания резултат, измести с брекетите центъра на челюстта и стана крива усмивката , а с шините се развалиха зъбите ми и от дългото уж "лечение" станаха джобове на венците, където непрекъснато се събира храна. Изобщо претупва нещата и ни бих казал, че е добър специалист....така че не Ви я препоръчвам. Взима страшно скъпо, поне парите си дайте за някой, който заслужава.

# 5
Аз пък съм много доволна от д-р Ирена Хасара! Не само, че ми подреди зъбите - тип "холивудска усмивка", не само, че ми коригира центъра на челюстта, който беше почти непоправимо крив, не само, че не ми направи джобове между зъбите или кариеси, при условие, че носих естетични брекети 2 години, ами накрая и моделирането и избелването, което прави, кара много хора, като видят усмивката ми, да си мислят, че съм с фасети- и то правени при някой известен специалист... Аз определено съм щастлива, че живота ме срещна с нея. Реших да пиша в този форум, понеже останах потресена, когато една приятелка ми се обади, на нея сега и предстои поставяне на брекети при д-р Хасара, по моя препоръка и виждайки сама крайния резултат, и тя ми каза какви неща се пишат за докторката. Преди нея, друга моя приятелка е с брекети от д-р Хасара и и предстои сваляне скоро. Тя ми е изключително благодарна, затова, че я запознах с нея... Съжалявам, че не можете да видите крайния резултат на лицето ми, мога само да кажа, че определено няма да съжалявате, ако изберете да се лекувате при нея - тя освен, че е с международни познания в областта на ортодонтията, тя притежава и едно огромно сърце, в което има място за всичките и пациенти...!!!

Общи условия

Активация на акаунт