Въпрос относно кв. Дианабад

• 3 345
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,

Имам един въпрос към живеещите в кв. Дианабад.
Обмисляме закупуване на апартамент в този квартал, в близост до реката. Искам да попитам хората, живеещи в там, дали се усеща неприятна миризма от реката лятно време?

Също така всякакви коментари относно самия квартал като място за живеене са добре дошли.

Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 11:39 от kett__

# 1
Аз съм от Дианабад, но не живея близо до реката. Кварталът иначе е много хубав, зелен, спокоен, има градинки, не е пренаселено. Доста е приятен. Peace

# 2
  • София
На 100 м. от реката брои ли се? Там живяхме до преди 2 години. На 100 м. от реката не мирише. А и когато я пресичаш по мостче, също не мирише.

# 3
лично мнение - ако става дума за новите блокове между реката и ул. Пимен Зографски, аз не бих купил там.
Това е най ниското място за квартала.
Прекално много сгради успяха да ги сбутат там.
Улицата си е доста натоварена и като се напълнят всички блокове ще е проблем дори пресичането.

И все пак това е река, никой не знае какво може да стане. Например р. Моравица при Мездра никога не е преливала а онзи ден успя да затвори пътя до Враца.

Успех

# 4
Здравейте,знаете ли някъде в Дианабад да има часовникар?

# 5
  • София
Аз живея именно в един от новите блокове между реката и Пимен Зографски и съм много доволна. Тихо е, реката не мирише, а особено вечер е прекрасно - птичките пеят през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт