Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Нерви да има инфо къде е била сватбата, но нека да свърши епизода и ще ет информирам, че не помня името...

# 121
Единственото, което ми харесва в Кериман като каже за брат си ИДИОТ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 122
Само минавам да сложа таи снимка за Нерви и Гости  …. Peace

# 123

Видя ли третия фрагман на Съдбата  newsm78

# 124
Нерви добре си се завърнала  Hug Hug Hug Hug Hug
Сигурно си нетърпелива....къде е била сватбата...
Ето превода на инфото на руски - в спойлера

Скрит текст:
СВАДЬБА.

Отношения Бурака Сагъяшара и Хатидже Шендиль, которые начались 5 лет назад на съёмках сериала, 29 мая закончились свадьбой. На свадьбе, которая состоялась в "Four Seasons Hotel", присутствовали такие знаменитости, как Халит Эргенч, Кыванч Татлытуг, Озджан Дениз, Бергюзар Корель, Нур Феттахоглу, Пелин Карахан, Мерве Болугур и другие.
Невеста блистала в сногсшибательном платье от "Vera Wang".
Хатидже и Бурак заявили, что в связи с насыщенным графиком на данный момент они не смогут отправиться в медовый месяц.
Бурак и Хатиже: "На протяжении этих отношений вы всегда были рядом с нами. А теперь вы являетесь свидетелями нашей свадьбы и любви. Мы благодарим всех вас за то, что не оставили нас одних в такой день".

знаех си в деня на сватбата минах точно през него отвън на портите му направих една снимка

влизаха и излизаха коли ва персонала и имаше оживление та си помислих да не и е там сватбата и ето че не съм се излъгала

# 125
Кериман избяга с парите...Озкан закъсня.... Joy Joy Joy Joy

# 126

Не ! Къде ? Имам обаче готов колаж  Mr. Green

# 127
Изглежда Максут е довел Султан при Елиф....Така ми се стори, че зад Сулан стои Максут с черна риза.....

# 128
Изглежда Максут е довел Султан при Елиф....Така ми се стори, че зад Сулан стои Максут с черна риза.....

Ани,сега успях да видя фрагмана!Така е,Султан е в дома на Максут!

# 129
  • Керодиспансера
Ани  Hug Тио  Hug Нерви Hug Злати  Hug
Не съм видяла още фрагмана , но той вече съвсем ще ме откаже да гледам  ooooh!

# 130

Не ! Къде ? Имам обаче готов колаж  Mr. Green

На Стар тв - по време на рекламите на Парченцата....
Няма тън-мън - женят се официално. Дафа го държи под ръка. Когато Кахраман каза ELET Дафа направи 32 каратова усмивка....

Къде са оптимистите...нещо се скриха..... Thinking

Предполагам, че ще качат фрагмана някъде във фейса...Ако не тази вечер, утре Стар тв ще го пуснат.

# 131
Под ръка само така !    #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 132
Ани  Hug Тио  Hug Нерви Hug Злати  Hug
Не съм видяла още фрагмана , но той вече съвсем ще ме откаже да гледам  ooooh!
Трудно ще ми бъде но ще гледам. Все пак да видим и ние дъното....
Както и да е. Аз  не съм очаквала друго, макар, че непрекъснато бях нападана, че съм черногледа - но това няма значение - фактите говорят. И не са оптимистични.
Сега ще чакаме цяло лято да видим какво ще стане...ако разбира се има втори сезон, което малко ме съмнява.
След този фрагман, не виждам как ще се вдигне рейтинга...но знам ли....Може би сценаристите са на прав път - аз все пак съм черногледа....

# 133
Под ръка само така !    #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Тио точно така, само не си улучила ръстовете - Дафа е по-висока от Кахраман...

# 134
Ани Hug благодаря за преводите! Hug

Докато всички се стремяха как да задържат Джансу в семейството,оставиха Хазал на самотек!Гюлсерен работи по цял ден!Вечер Хазал се прибира късно,напусна и училище.Запозна се с момчето и сега избяга.Търси внимание! Peace

Нерви Hug добре завърнала се! Laughing

Тио HugЕли Hug

Общи условия

Активация на акаунт