Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Керодиспансера
Ках е толкова отчаян,  че как може да вземе сам решение за живота си  ooooh! носи се по течението, живее ден за ден, потопен в алкохол, така че която и да му сложат за жена, за него е без значение  Naughty той не вижда, не чувства, не живее,  Naughty

# 226
Сладури, моля ви, къде е линка за гледане на филма? На първа страница ли да отида ? Губя ценни секунди.

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Слънце, безкрайни благодарности.

# 227
Вейсел каза на Максут, че Назлъ е умряла...и да пусне Елиф, защото като разбере ще стане лошо....
Не е казал такова нещо! bowuu

# 228
И какво стана сега - Назлъ умря в имението и нищо - сценаристите са оставили да има време повече за Дафа...
Това Назлъ, Султан - те са незначителни....
Дафа развява опашката и обвинява Якуп за банкрута - е в едно нещо е права....

# 229
Ох, как искам да им вземат всичко на тези змии в конака, та да ги видим как ще си пръскат отровата... ooooh!

Ще стане  Peace Peace Peace Peace

Peace и аз !!!!!  #Cussing out

# 230
Вейсел каза на Максут, че Назлъ е умряла...и да пусне Елиф, защото като разбере ще стане лошо....
Не е казал такова нещо! bowuu
Скрит текст:
ЕСЛИ УЗНАЕТ О СМЕРТИ СЕСТРЫ УЖАС ЧТО БУДЕТ

ХВАТИТ УЖЕ БРАТ ОТПУСТИ ЕЕ

Не знам кой го е казал.....Добре - превеждай, за да не се налага да ме коригираш....

# 231
  • Плевен / София
Здравейте,
аз съм тук , но за първи път не ми се коментира......Кахраман е толкова убит......, че просто е загубил връзка със света.......той не е забравил Елиф....не живее в имението, но какво ще го накара да каже "да" .....ще видим....мен ме разочарова Зия бей....падна ми в очите....а Къймет заслужава да стигне до просешка тояга.....заслужава и си снахата в лицето на Дефне и Шукран.....змията търпи само себе подобните си.....Максут и Дефне са ми на един кантар ....ще минат през всичко и всички за да е на тяхното...

# 232
Направо съм в шок.  Ама как е възможно да има такива жени ????

Потресена съм. Направо Дафа уби  Назлъ.

Тия надминаха всички  книги и филми на Агата Кристи,  Баскервилското куче, Кметът на Кастърбрийдж, Бел фльор,  Клетниците и се знам кои.

# 233
Максут ..понеже отдавна е обещал и нееднократно, че ще доведе сестра й и майка й..при Елиф и ето вече е пратил Вейсел в Хатай ..да я намери..
Трудно я открили..
Явно, максут не знае, че Назлъ ..не е жива!
Намерих я на гробищата, братко..със седмици, само там ходела и стояла!
та, качвам я и идваме...
ВНе, не Вейсел ..още не е време..аз, ще ти кажа кога..Елиф е в някаква депресия и няма да приеме нещата..добре, навярно!
Колко да стоя тук, Максут...искам, час по-скоро да се върна в Истанбул..при моята Мюжгян..мед.сестра, не се ли казваше, така???
Влюбих се, братко..какво да правя....ти като не можеш да се приближиш..от толкова време не ти се получават нещата с Елиф..аз, какво да правя..
Ще оставя..тук двама..души и се прибирам...като стане време и ще я доведат!

# 234
Кахраман може да се върне във връзка с фалита! newsm78

# 235
Боже, Боже, на какво учат 10-13 годишните деца в Турция ????  И да се чудят защо в Турция има толкова много насилие !!!!

Да им имам  възпитанието и образованието.

За това изнасилванията са непрекъснати повсеместно, особено в Анадола.

# 236
  • Керодиспансера
Зия май каза Дафа и Ках да се оженят  newsm78 Кяймет се съмнява, че Ках няма да  се съгласи  newsm78

# 237
За глезлата Нехир няма кола с която да отиде на училище  Grinning Grinning Grinning

# 238
  • Керодиспансера
Максут ме изненадва- търпелив, грижовен, внимателен  Thinking дали е любов или мания,  Елиф да е негова  newsm78

# 239
  • Керодиспансера
Уууууу, каква любов лъха между двете змии ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хайде зарадваха я,че ще я омъжат за Ках  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт