ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Запис и от мене. Не остана моето номерче е 26 496

# 16
  • Благоевград
  bouquet

# 17
  • София
Благодаря TitkaBanditka, но най-важното дължим на теб!   bouquet

Тази тема е плод на усилията на много хора преди аз да започна да я правя, така че благодарностите са за всички Simple Smile

кака Снежанка, таблицата е водена на excel със заложена формула. Ако имате желание, коментирайте тук и поправете необходимите данни Simple Smile

# 18
  • Вдън горите тилилейски
Лично аз съм ти благодарна за тези таблички. За мен бяха много полезни да си следя и планирам кога ще получа заповед.   bouquet

Според мен, за да са верни изчисленията, просто всеки следващ месец трябва да започва с последния номер от предния.
Никого не ангажирам с това мнение. За мен така или иначе взаимоотношенията с Фонда и следенето на номерата приключиха.

# 19
И мен ме ориентират правилно, дано ми е вярна прогнозата Simple Smile))

# 20
  • Варна
965 номера до нашия Simple Smile Още 3 месеца...

# 21
Записвам се и аз чакаща с нетърпение нашата заповед.Успех на всички,стискам палци

# 22
  • София/Севлиево
Veni 4 нaшaтa клиникa е на доктор Влaдимиров,ти къде си,  инaче да може са се зaсечем на 18 Simple Smile

# 23
Veni 4 нaшaтa клиникa е на доктор Влaдимиров,ти къде си,  инaче да може са се зaсечем на 18 Simple Smile

Здравей Елислава,ние сме в Надежда.

# 24
2627.  Още мъничко остана,надявам се началото на юли да си получим заповедта.Пожелавам успех на всички.

# 25
момичета здравейте и аз се записвам да следя темичката за втори път подадох документи към фонда с номер 28 250 от март месец дали ще успея да се вредя за тази година .Успех на всички ви и нека догодина на този ден да имаме повод да празнуваме  newsm30 newsm30 newsm30  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 26
# 27
да се запиша и аз в новата темичка и късмет на всички

# 28
Запис, макар че вече не чакам заповед, а по-скоро тя чака мен, отложих я за опит за второ бебче. Мен темичката ми беше супер полезна, когато се чудех дали да правим самофинансиран опит, добре че почерпих акъл от тук. Успех на всички и бързо да минава чакането!!

# 29
Оххх нещо има застой, направо съм изнервена като пружинка... 57 номера до нас... изв. за спама исках да споделя... Само вие ме разбирате, чакам поредното момиче да подели номер за да ме зарадва...   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт