ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Надявам се да не е вярно, защото е ужасно  Sad. До нас остават 100-тина номера и излиза, че няма да влезем в ноември. Те до този номер почти са ги раздали вече  Rolling Eyes.

# 616
  • София
Момичена, според мен се обявява последния номер който ще получи заповед до края на ноември. Обажданията са друго нещо. През ноември ще се обаждат на следващите номера, които ще вземат заповед декември.

# 617
Точно така е, това е номера до който получават заповед, а иначе може да се обадят в ноември на много, но те ще получат в декември. За съжаление на мен ми се изясни, когато ми се обадиха септември и в последствие изписаха в сайта, че октомври ще бъдат раздадени до 27900, а аз бях 27856 и я взех на 21 ви октомври

# 618
  • София
Така е, но последната заповед, за която някой се е похвалил е 28112, ако не греша - за 12.11. Излиза, че до края на ноември ще раздадат под 40 заповеди, ако го спазят  Confused.

# 619
Така е, но последната заповед, за която някой се е похвалил е 28112, ако не греша - за 12.11. Излиза, че до края на ноември ще раздадат под 40 заповеди, ако го спазят  Confused.
Може и да ги превишат, както ставаше преди няколко месеца

# 620
  • София
Имайте предвид, че тези които са навършили 42г минават по-напред във взимането на заповед, така че може да са с по-голям номер, и да вземат заповед от тези с по-малък.

# 621
Здравейте аз съм 28234 от това което виждам предполагам че нашият ред ще дойде декември...За първи път ни е момичета..моля разяснете ми какво следва и в какви срокове след като звъннат от фонда.Благодаря предварително !!!

# 622
  • София
Здравейте аз съм 28234 от това което виждам предполагам че нашият ред ще дойде декември...За първи път ни е момичета..моля разяснете ми какво следва и в какви срокове след като звъннат от фонда.Благодаря предварително !!!

Обаждат се и казват за коя дата е предвидено да си я вземето - обикновено около 2 седмици след обаждането. Ако не можете се уточнявате, в кой ден ви е удобно и т.н. Когато се вземе заповедта разполагате с една година да осъществите опита. Обикновено повечете жени като им наближи номера се обаждат в клиниката и се уговарят предварително за първичните прегледи, защото ако има някое заболяване да има време да се оправи. Ако в рамките на годината не успеете да направите опита по здравословни причини се получава удължение. Това е накратко.

# 623
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук...но искам да попитам тези, които са кандидатствали с мъжки фактор- необходима ли е цветна снимка на тръби в крайна сметка или не ? Защото аз намирам за излишно да я правя при положение че така или иначе сме за ин витро, а доктора естествено ми каза да направя.Мисля си, че така ми каза заради парите  Rolling Eyes, все пак 400 лв. не са малко.

# 624
  • Пловдив
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук...но искам да попитам тези, които са кандидатствали с мъжки фактор- необходима ли е цветна снимка на тръби в крайна сметка или не ? Защото аз намирам за излишно да я правя при положение че така или иначе сме за ин витро, а доктора естествено ми каза да направя.Мисля си, че така ми каза заради парите  Rolling Eyes, все пак 400 лв. не са малко.
Преди ин-витро задължително трябва да се направи цветна снимка, независимо с какъв фактор сте, може да има проблем с тръбите, който да попречи на успеха от ин-витрото. Едва ли има доктор, който ще направи инвитро без цветна снимка.

# 625
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук...но искам да попитам тези, които са кандидатствали с мъжки фактор- необходима ли е цветна снимка на тръби в крайна сметка или не ? Защото аз намирам за излишно да я правя при положение че така или иначе сме за ин витро, а доктора естествено ми каза да направя.Мисля си, че така ми каза заради парите  Rolling Eyes, все пак 400 лв. не са малко.
Преди ин-витро задължително трябва да се направи цветна снимка, независимо с какъв фактор сте, може да има проблем с тръбите, който да попречи на успеха от ин-витрото. Едва ли има доктор, който ще направи инвитро без цветна снимка.

Моят лекар не счита за нужно да правя цветна снимка. Проходимостта на тръбите ми е проверена с хидротубация и те са проходими. А хидросалпингса е ехографска характеристика.

# 626
Ние също сме с мъжки фактор и моята докторка никога не ме е карала да правя снимка, незнам защо ти искат на теб. Да не би да пробвате с инсеминация първо?

# 627
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук...но искам да попитам тези, които са кандидатствали с мъжки фактор- необходима ли е цветна снимка на тръби в крайна сметка или не ? Защото аз намирам за излишно да я правя при положение че така или иначе сме за ин витро, а доктора естествено ми каза да направя.Мисля си, че така ми каза заради парите  Rolling Eyes, все пак 400 лв. не са малко.
За кандидастването по фонда не е необходима, но иначе за мен преди ин витро е задължителна, защото ако тръбите са запушени, това може да се дължи на хидросалпингс  и  тогава течността в тръбите е токсична за ембрионите! Аз не бих правила опит без ЦС, а и всеки уважаващ себе си лекар! Peace

# 628
И аз те съветвам да си направиш ЦС,но каква е тази цена от 400 лв????Много по-евтина е мисля,аз я правих-вярно преди 1г и 6м за 180лв в частна клиника. newsm78

# 629
И аз те съветвам да си направиш ЦС,но каква е тази цена от 400 лв????Много по-евтина е мисля,аз я правих-вярно преди 1г и 6м за 180лв в частна клиника. newsm78
И на мен ми се вижда доста скъпичко!

Общи условия

Активация на акаунт