ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 748
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Gerda1,как си?Как вървят нещата при теб?

# 676
Момичета, има ли обаждания? Някой следи ли във фейсбук?

# 677
  • Пловдив
Момичета, има ли обаждания? Някой следи ли във фейсбук?
Не няма обаждани, никой никъде не се е похвалил,но и те достигнаха номерата които бяха обявили за ноември предполагам че сега като подновът обажданията ще са за декември вече...

# 678
Девойки, незнам дали е писано до сега в някоя от темите, но фонда не покрива и упойката за пункцията. Това днес го разбрах, като минах на консултация с анестезиолог. Трябва да си я купя и да я нося в деня на пункцията. Единственото хубаво е, че не е много скъпа -5-7 лева е в аптеката на клиниката.

# 679
  • София
Девойки, незнам дали е писано до сега в някоя от темите, но фонда не покрива и упойката за пункцията. Това днес го разбрах, като минах на консултация с анестезиолог. Трябва да си я купя и да я нося в деня на пункцията. Единственото хубаво е, че не е много скъпа -5-7 лева е в аптеката на клиниката.

Няма начин!!! Не съм платила нито лев повече за каквото и да е било от деня, в който започна процедурата до деня на трансфера. Включително ми се наложиха допълнителни кръвни изследвания, защото се разболях. Разписах се срещу от около 4800, когато приключи всичко.
Не че 5 лв са много, но въпроса е принципен. А може и да си е политика на клиниката newsm78

# 680
И аз не съм плащала за упойка. В коя клиника е това?

# 681
Днес питах поне 3 пъти и дори в аптеката и ми казаха, че дори и да съм по фонда си я купувам. Утре ще си питам вече моя доктор дали е така. Аз съм в Щерев.

# 682
  • София
И аз не съм плащала упойка при д-р Владимиров.

# 683
  • София
Днес питах поне 3 пъти и дори в аптеката и ми казаха, че дори и да съм по фонда си я купувам. Утре ще си питам вече моя доктор дали е така. Аз съм в Щерев.

Много странна работа. Попитай и в темата на пациентките на тази клиника.

# 684
И аз като бях по фонда платих около 7 лв за лекарства, но те не са упойка.  По принцип се слагат по време на анестезията,  но не е самата упойка. И аз съм в Щерев, явно е практика.
Сега втория път бях самофинансиран опит и не са ми искали.

# 685
Момичета и аз Август си платих упойката и лексотана.10лв за двете неща иначе се подписах на сумата от 4000лв без малко.

# 686
А каква е тая новост да се въвежда и входящ номер и ЕГН. Аз не си помня номера и сега не мога да направя справка само с ЕГН

# 687
  • Пловдив
Фонда поема упойката, това че ви карат да я плащате, не е редно!!!

# 688
А каква е тая новост да се въвежда и входящ номер и ЕГН. Аз не си помня номера и сега не мога да направя справка само с ЕГН

И аз не знам. От вчера е така. Нямаш ли картонче с номера?
На мен ми дадоха, като подавах документите.

# 689
Нямам. От клиниката ми подадоха документите. Ще се обадя просто да проверя във фонда. Явно е за допълнителна сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт