ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Нямам. От клиниката ми подадоха документите. Ще се обадя просто да проверя във фонда. Явно е за допълнителна сигурност.

Сигурно.
Доколкото аз забелязвам в петък обновяват информацията. Дано утре има одобряване вече!

# 691
Някой с одобрение след днешната актуализация на страницата на ЦАР?

# 692
Здравейте момичета. Имам номерче от фонда 29 ***, но ми се обадиха, че трябва да представя още документи. Статусът ми е за допълване на мед. документация. На 28.09.2015 изпратих необходимите документи, но до днес няма промяна в статуса. Минало е вече месец и половина и много се тревожа. Обадих се във фонда, за да попитам, но от там ми отговориха да не се притеснявам. Даже не ме попитаха за името, просто казаха да чакам. Искам да попитам на някоя от вас случвало ли се е подобно нещо? Мислех, че щом съм за допълване, още като си изпратя документите, ще ги разгледат.

# 693
Тоника и ти ли чака толкова много време? Виждам, че си от Стара Загора. Да не си при Стефанов?

# 694
  • Варна
Здравейте всички минаха не минаха 3месеца и пак съм тук с дълготооооо чакане SadТази новост с входящия номер.не я разбрах.От фонда ли трябва да го взема?

# 695
Момичета, знае ли някой този месец кога се събира комисията?

# 696
Някой знае ли изтеглените номера през м.Декември, кога ще получат заповед? Дали през м.Януари или през м.Февруари?

# 697
Някой знае ли изтеглените номера през м.Декември, кога ще получат заповед? Дали през м.Януари или през м.Февруари?
Няма такова нещо като да теглят номера. Обаждат се предварително на определени от тях номера, някъде 2-3 седмици по рано.
Януари фонда не раздава заповеди т.к сключва договори с клиниките.

# 698
Здравейте всички минаха не минаха 3месеца и пак съм тук с дълготооооо чакане SadТази новост с входящия номер.не я разбрах.От фонда ли трябва да го взема?

Трябваше да ти дадат входящ номер като подаваш документите.Освен ако не си ги пратила по куриер.Обади се и попитай ще ти го дадат,няма проблем

# 699

Входящия номер е номера на заповедта.

# 700

Входящия номер е номера на заповедта.
Аз пък, това не можах да разбера. Т.е. входящия ми номер, който имам за подадени документи, след 8-10 месеца ще ми е номера на заповедта?

Happy2015, ако не са ди дали входящ номер при подаването на документите, звънни във фонда да ти го кажат ( както каза и veni_4).

За тези, които изпращат документите си по куриер, изпратете ги с обратна разписка и молба за връщане на документи, за ваша сметка, като куриера може да запише в товарителницата "с молба за входящ номер". Аз си получих талончето с номера по този начин.

# 701
Здравейте,

Предварително се извинявам ако този въпрос вече е обсъждан в стари теми, но не можах да открия нищо с търсачката: при ниски стойности на анти-мюлеровия хормон (под долна граница), но ФСХ в норма, може ли да се кандидатства по Фонда? В Правилника за организацията на работа и дейността на Център "Фонд за асистирана репродукция", чл. 27, пише, че не се извършва финансиране при липсващ или ограничен яйчников резерв със стойности на ФСХ повече от 12,5 mIU/ml, но за АМХ нищо не пише. Ако някой има подобен опит, ще се радвам да сподели!

Предварително благодаря!

# 702
Ако ФСХ ти е в норма, мисля че можеш да кандидатстваш  Peace . Успех!

# 703
Ще кандидатствам за втори път.
При мен е целия пакет с документи към който трябва да си приложа изследването на ФСХ, а да приложа ли ксерокопия на личните карти?
Може ли да ги насоча по куриер към Фонда?

# 704
Ако ФСХ ти е в норма, мисля че можеш да кандидатстваш  Peace . Успех!

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт