Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Къде го пише това? И какво значи много са гадни и твърди? Пробвала съм и двата варианта и нямам впечатления за гадни и твърди и какво правиш с тях, че са ти гадни и твърди? Wink

# 721
  • София
Къде го пише това? И какво значи много са гадни и твърди? Пробвала съм и двата варианта и нямам впечатления за гадни и твърди и какво правиш с тях, че са ти гадни и твърди? Wink

Твърдите са за ... по-меки хора  Wink

# 722
  • Под Сините камъни
Момичета откъде можеше да се проверява във Виповете по марки (че ми се затриха  отметките ) ?

# 723
Момичета откъде можеше да се проверява във Виповете по марки (че ми се затриха  отметките ) ?

За немския - http://www.modefly.com/lonsdale

# 724
  • Под Сините камъни
моарейн    bouquet   точно това ми трябваше  Hug

# 725
  • Пловдив
Незнам дали точно тук трябва да попитам,но се сдобих с ваучер  за amazon.fr за малка сума и  реших да се възползвам.Дълго оглеждах за стоки,които директно да се доставят в България и да са с безплатна доставка,нагодих си парите и реших да си поръчам нещата но нещо не се получава.Уж дава опция да си платя стоките ,но после стига до последната стъпка и не мога да продължа напред.Ако някой е купувал с ваучер от този сайт моля да сподели.

# 726
  • Sofia
Безплатна доставка до България няма от амазон (без значение кой)

# 727
  • Пловдив
Ами нали на някои пише че са без доставка,ня други че са с еди колко си доставка а на други че са безплатни за пазаруване над 25 евро.

# 728
  • ВАРНА
Ами нали на някои пише че са без доставка,ня други че са с еди колко си доставка а на други че са безплатни за пазаруване над 25 евро.

Има разлика между Free delivery и Free International / Worldwide delivery  Peace

# 729
  • София
Т.е. - безплатната доставка важи в рамките на дадената държава - в случая - Франция. За по-евтина доставка - поръчваш до местен адрес на превозвач (това ти е безплатно над 25Е за фр) и от там вече плащаш доставка според условията на превозвача. От франция този новия превозвач, май пишеше, че взима 2 лв на кг.и евентуално после вътрешни разходи за страната, ако не е превозвача в твоя град и не може да си вземеш лично пратката. Но пак - смяташ дали наистина накрая ще ти излезе по-евтино и си преценяваш заслужава ли си или ти е по-изгодно с  директна доставка.

# 730
  • София
Здравейте, не съм следила темата от известно време, така че дано да не поднасям стара информация  Embarassed
Пуснах си заявка за връщане на продукт в немския амазон и ми даде възможност за замяна. Освен това като избрах да го замени със същия продукт, но друг размер и не ми поиска доплащане, въпреки че другият размер е с 10 евро по-скъп от този, който получих  Shocked
Също така преди време си пуснах заявка за връщане на едни обувки, отпечатах етикетите и после съм забутала обувките в къщи и бях забравила за тях.... Открих ги 3 месеца по-късно и реших все пак да се пробвам и да ги върна. Нямаше проблем, потвърдиха ми, че са ги получили и че ми връщат парите. Явно е важно само да успееш да си отпечаташ етикетите, после никой не гледа кога ги изпращаш.
Е, обожавам Амазон  Hug

# 731
Снощи писах в темата че не са ми отразени в системата на фр превозвач два пакета - наистина се бях притеснила. Сега получих мейл от тях че ще пътуват с курса днес .

# 732
Здравейте, не съм следила темата от известно време, така че дано да не поднасям стара информация  Embarassed
Пуснах си заявка за връщане на продукт в немския амазон и ми даде възможност за замяна. Освен това като избрах да го замени със същия продукт, но друг размер и не ми поиска доплащане, въпреки че другият размер е с 10 евро по-скъп от този, който получих  Shocked
Също така преди време си пуснах заявка за връщане на едни обувки, отпечатах етикетите и после съм забутала обувките в къщи и бях забравила за тях.... Открих ги 3 месеца по-късно и реших все пак да се пробвам и да ги върна. Нямаше проблем, потвърдиха ми, че са ги получили и че ми връщат парите. Явно е важно само да успееш да си отпечаташ етикетите, после никой не гледа кога ги изпращаш.
Е, обожавам Амазон  Hug

И етикетите може да се разпечатат по-късно. Аз си ги пращам на имейла и там ми стоят. Преди да пратя артикула ги разпечатвам.

# 733
моите етикети за връщане имаха срок около 2 месеца след като направих рекламацията
пишеше точна дата до кога са валидни най-отгоре

# 734
  • на терасата
Извинете за наивния въпрос, но на кое казвате етикети?
Не съм много опитна в пазаруването от Амазон. Досега не ми се е налагало да връщам нещо и затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт