Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Преди няколко страници коментирахте ученически раници и затова давам линк към нашата. Детето я ползва една година и мисля, че ще изкара и следващата.
http://www.amazon.de/gp/product/B003Z37ZFW?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

# 211
  • София
То май зависи дали Амазон е продавач, с тях в повечето случаи много лесно се уреждат тия въпроси.
Но пък ако външният продавач нещо се цигани, не са ли филипс с международна гаранция?

Външен е продавача. Какво имаш предвид "с международна гаранция" - да я занеса тук в сервиз ли? или да пиша на филипс?
Писах на продавача и чакам отговор

# 212
  • Пловдив
Можеш да пишеш или да се обадиш на Филипс България.Разпечатваш си фактурата от сайта ,защото ще я искат.Филипс не поправят малки уреди-направо подменят

# 213
  • София
Да, да я занесеш в гаранционен сервиз на филипс. Можеш и с тях да се свържеш, да питаш какви са им изискванията.

# 214
Здравейте,
 безплатна ли е доставката до английски адрес.Мисля да пробвам чрез посредник до адрес.Никога не съм поръчвала и тази ниска цена ме притеснява . Имам ли повод за притеснение?
http://www.amazon.co.uk/Ted-Baker-Deynaa-Sling-Jelly/dp/B00IMAVX … baker+shoes+women

# 215
Здравейте,
 безплатна ли е доставката до английски адрес.Мисля да пробвам чрез посредник до адрес.Никога не съм поръчвала и тази ниска цена ме притеснява . Имам ли повод за притеснение?
http://www.amazon.co.uk/Ted-Baker-Deynaa-Sling-Jelly/dp/B00IMAVX … baker+shoes+women

Какво да ви притеснява в цената? Като гледам, никак не е ниска. И по-ниски сме виждали.
Безплатна е над определена сума, ако продавач е Амазон. Като гледам, има 3.50 лири доставка.
Ако се притеснявате, че е менте - много трудно ще и купите от Англия менте. Там трудно се намират. Simple Smile С две думи - купувайте смело. Simple Smile

# 216
  • София
Обърках темите  Embarassed
Преместих поста при стоножките  Peace
Момичета, някой беше успял да върне безплатно пратка до Германия. Имаше ли някакви особености освен, че в определени офиси на пощата се извършва такава услуга?

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 08:56 от magina

# 217
Какво стана с тенджерите, изтеглиха ли пари на някого,аз така и не заредих картата,да знам дали да се ядосвам много?

# 218
  • София
На мен не, надявам се да е, защото има още време до датата на изпращане.

# 219
И на мен не са изтеглили парите още.

# 220
И аз нямам блокирани пари Confused

# 221
По отношение поръчките за тенджерите - на базата на последния ми опит си мисля, че твърде е възможно да имате известни проблеми с доставянето им, но поне не са ви блокирали парите.
Опитах да поръчам два велосипеда до Б-я (безплатна доставка), поръчвам - блокират парите и после щом наближи датата за шипване получавам мейл, че имат проблем с плащането и ще канселират поръчката. Обаждам се в банката, от там ме уверяват, а и аз виждам в банкирането, парите от кого са блокирани, пиша на амазонци и в крайна сметка ми казват, че наличността била изчерпана и затова не могат да ги доставят. Да, обаче аз след около два часа ги виждам в сайта отново пуснати в продажба и пак ги поръчвам - и пак  се повтаря същия сценарий: проблем с плащането, изчерпана наличност, накрая измислиха, че имало бъг в системата.  Confused
И такааа... ядосаха ме, пиша пак и питам,  дали ако поръчвам до немски адрес пак ще ми откажат, ъм?  Вероятно - не, нали?  Thinking  .. И то точно така стана - нямах сериозно намерение да се занимавам повече, даже бях склонна да повярвам, че наистина имат бъг, обаче като се появиха налични за трети път,  взех та ги поръчах пак до превозвач -   плащането мина веднага, шипнаха ги, малко бях на тръни докато ги доставят, защото ги забавиха много, но сега пътуват насам. Та направих си извода, че за тежки, по-обемни и скъпи неща вероятно имат някакви инструкции да отказват доставката за по-далечни дестинации, щото доста им се оскъпява продукта. Та имайте си едно на ум - за разни парцалаци,  обувки и джунджурийки от 1-2-3 кг няма проблем да ни ги продават, а ако е нещо по-голямо - йок - няма наличност.   Close
Скрит текст:
пп. На мен ми излезе сметката, защото междувременно цената им падна с по 20 евро, имах и компенсация за двата отказа, така че се прежалих да платя и доставка, иначе със сигурност щях да се  откажа.

# 222
Аз съм си ги пратила до немски адрес Simple Smile Ама от италианския вип... не се знае, знае ли се. Ще видим, ще ги почакам до началото на юли какво ще измислят.  Grinning

# 223
  • София
Аз днес писах на амазонците от .де, да видим дали ще ме резнат за пощенските....
Междувременно получих оттам сандалки Еко, намалени - страхотни! Паснаха ми точно, удобни са, а и ги хванах по-намалени от обичайната им цена, много съм доволна.
Да питам пак, каква е далаверата с тези BuyVip? Някакви дефектни стоки ли са, каква им е историята?

# 224

Та направих си извода, че за тежки, по-обемни и скъпи неща вероятно имат някакви инструкции да отказват доставката за по-далечни дестинации, щото доста им се оскъпява продукта. Та имайте си едно на ум - за разни парцалаци,  обувки и джунджурийки от 1-2-3 кг няма проблем да ни ги продават, а ако е нещо по-голямо - йок - няма наличност.   Close

Аз пък преди няколко седмици получих седемкилограмов куфар с UPS (заедно с огромните опаковки е толкова) от немския Бай Вип. Веднага ми го пратиха. Доволна съм.
Но за по-тежки неща съм забелязала, че конкретно от виповете въобще не може да се поръча до България.
(точно за колело гледах)
Инак и аз си чакам тенджерите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт