"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 658
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
bubeto89b - ако искаш виж моята графика как се движи Т във втората фаза след О.
Днес ми е 8-ми ден след О.

# 511
  • София
Brayda и моята е така...този месец. А миналия например няма нищо общо със сегашната графика... Rolling Eyes

# 512
Ок обаче от кадене да я видя щото сам през телефона и не ми е много ясно

# 513
  • София
През телефона не излизат май подписите на потребителите, ето ти линк:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=brayda

# 514
Ок а имам и едно питане.направих си графика в зачатие.обаче като отида на моите графики ми отваря календар а не е като вашите графики.

# 515
Braida ти за първи път стига до 37.объркани са ми тези графики и честно не ги разбирам много.знам че ако ти падне под най високото значи ще ти до иде.

# 516
Намерих го.😊ох момичета стискай те палци скоро всички тук да се преместим в ново тема😊

# 517
  • София
Има отделна тема във форума за БТ, там Денис ще отговори на въпросите за графиката ти, можеш да й я покажеш.
Тук се обсъжда ранната несигурна бременност, а и за да допълниш постовете, има бутон - редактирай и с него можеш да добавиш още текст, не е нужно да пишеш отделни постове за всяка твоя мисъл!
Късмет!

# 518
Момичета нали базалната температура по принцип сутрин трябва да е на и висока.нещо ми е особено не добре и я премери и сега е точно 37.

# 519
  • София
Имаш тотално грешна представа за БТ, определено трябва да прочетеш правилата за измерване, кога се мери и коя като цяло Т е базална и коя телесна и т.н.т.
И за въпроси за БТ, хубаво е да не разводняваме темата за "Бременна ли съм", за това пишем в специалната тема за БТ.

# 520
Да да разбрах.писала съм в другата тема.сори

# 521
Да се включа и аз с моята надеждичка.
Вчера правих кръвен ЧХГ и излезе 1,2 , като досега винаги е било под 0,100.
ако е рано и не съм изчислила вярно овулацията, шансът е огромен нали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Може и да намеря под вола теле!!!!!

# 522
  • София
Ами дай ни малко повече инфо - кога ти дойде последно, кога ти е била О, как си я засекла, колко дни след О прави теста и средно колко дни ти е месечния цикъл.

Ако си правила теста преди 8-мия ден след О, може и да е било рано.
Ако си го правила 9-10-11-12 и нататък, той е напълно отрицателен.

И резултатите зависят много от някакви лабораторни раоти - мерни единици, реактиви и т.н.т.

# 523
Последен цикъл 17.06.
Когато съм засичала О с тестове, винаги след ДВА положителни теста, на другия ден са ме заболявали гърдите. Този месец не правих тестове, но се водих по същата логика. Надявам се чхг-то да е от 8-ми ден

# 524
  • София
Е ако е по тази логика, кога усети болките в гърдите?
принципно се случва следното:
след О, яйцеклетката като се оплоди, минават 7-9дни до инплантирането и чак тогава почва да се покачва ЧХГ.
В крайна сметка този резултат е наистина отрицателен, но ти ако си мислиш, че може да си го направила твърде рано, отиди 48ч след първото да пуснеш ново, в същата лаборатория.
За съжаление ако ще пускаш кръвни и ще следиш всичко изкъсо е хубаво да си следиш О, защото ето сега как стоиш в напрежение, а ако знаеше кога пускаш, щеше да знаеш категоричен ли е резултата.

Късмет

Общи условия

Активация на акаунт