"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Е ако е по тази логика, кога усети болките в гърдите?
принципно се случва следното:
след О, яйцеклетката като се оплоди, минават 7-9дни до инплантирането и чак тогава почва да се покачва ЧХГ.
В крайна сметка този резултат е наистина отрицателен, но ти ако си мислиш, че може да си го направила твърде рано, отиди 48ч след първото да пуснеш ново, в същата лаборатория.
За съжаление ако ще пускаш кръвни и ще следиш всичко изкъсо е хубаво да си следиш О, защото ето сега как стоиш в напрежение, а ако знаеше кога пускаш, щеше да знаеш категоричен ли е резултата.

Късмет

Болката в гърдите я усетих на 3 юли.
Права си!  Благодаря ти!   bouquet

# 526
  • София
ако си сигурна, че тази болка отговаря на деня на О, то теста наистина трябва да отчете, а и вече и уринарни тестове ще отчитат сигурно, не влагай много надежди, за да не се разочароваш втърде много  Hug

# 527
Здравейте момичета. Хайде и аз да обясня моята дилема. От една година съм с нередовен цикъл, т. е почти го няма никакъв. Правиха ми какви ли не изследвания и твърдят, че всичко си е в нормите ( хормони и т.н) , не могат да открият причината, но това е друга тема.  Миналият месец, т. е Юни цикълът ми се появи на 13/06 и беше нормален 5 дена както е бил преди, засякох овулация с тестове на 29 и 30/06 .Правихме опити за бебенце разбира се. Този месец на 11/07 ми дойде нещо като цикъл за няколко часа и спря, беше слабо и кафеникаво.. Не беше няколко капки, не беше и много. На следващият ден си направих тест за бременност и беше отрицателен. Днес на 15/06 пак направих тест на който след 30 мин се появи много бледа черта, която след това изчезна. Та сега се чудя какво е това.. 99% съм сигурна, че няма бременност и въпреки всичко се надявам! Взирах се в теста като луда, хвърлях го, вадих го от боклука.. Знам, че знаете какво е. В страната в която живея кръвен тест в клиника излиза скъпичко, за това  още не съм направила, а и все си мисля, че ако имаше нещо щеше да покаже. Ох, не знам.. Това си е мъчение! Кажете си мнението 😔😕😕

# 528
Вземи си още един тест за бременност и го направи след 48h.Стискам силно палци този път да ти закъснее 9 месеца!

# 529
Вземи си още един тест за бременност и го направи след 48h.Стискам силно палци този път да ти закъснее 9 месеца!
Благодаря, силно се надявам 😌

# 530
Тестът става невалиден след десетата минута. Успех следващия месец.

# 531
Здравейте момичета искам да Ви споделя моята история и , че всичко е индивидуално при всеки . След отрицателен пиклив тест , отрицателен кръвен тест , 3 вагинални ехографа , в който нищо невидя лекарката , цикъл неидваше , изписа ми утригестан и ми каза , че след като свърша хапчетата до 7 дни ще ми дойде изчаках 10 дни , но цикъл неидваше и вече супер притиснена отидох на четвърти вагинален ехограф и изненада бременост със сърдечен пулс във 6-та г.с седмица ,оттогава мина време вече съм ж 6-тият месец и очаквам една принцеса октомври живот и здраве да се появи на бял свят . Моят съвет е просто се успокойте ,оставете меренето на бт и се отдайте на бебеправене организма на всяка жена е различен аз съм с 28 дневен точен като часовник цикъл и съм забременяла в последните дни с късна овулация , успокойте се и се отдайте на хубави емоции и бебчо ще стане ,пожелавам ВИ много  EFP и не се отчайвайте колкото и безнадежно да изглежда всичко .

# 532
Да това е така.колкото повече го мислим толкова повече се затормозява ме. А организма трябва да е спокоен за да се получи.не случайно много жени забременяла след инвитро след това си имат бебе по естествен път.обаче не всички мажем да не го мислим.гледаме и се втурачваме в симптомите с надежда и накрая се отчайва ме. Други като мен ги е страх нещо да не се обърка и треперят дали всичко ще е наред.при първата ми бременност не знаех че има овулационни тестове и без следене на овулацията а опити през ден имам син на 5 годинки.при втората не знаех какво е базалната температура и отново стана от 2 месец за съжаление го изгубих.сега има вътрешно притеснение и си следя нещата но доколко е добре не зная. Този месец съм почнала да се следя ако не стане от другият без да засичам нищо действаме и каквото дойде.успех на всички и се извинявам за отклонението по темата и за дългият пост.

# 533
Тази сутрин си направих тест отново, отрицателен е. Ясно е, че не съм бременна 😕 . Сега отново започва ходене по лекари и изследвания. Аз имам едно дете вече и се опасявам, че няма да ми се случи отново. Не знам как стана така, преди 4г забременях от раз, а сега от година започнаха проблемите. Като майка на едно дете знам , че това е най-прекрасното нещо на света и не може да се сравни с нищо..за това съм толкова обсебена да го изпитам пак 😔.

# 534
Не го мисли много много всичко с времето си ще стане.не се от казвайте. Успех и дано скоро да се похвалиш с +тест. Щом имаш детенце предполагам от сащият мъж от който е първото то тогава не би трябвало да имате проблеми.повече спокойствие и късмет

# 535
Не го мисли много много всичко с времето си ще стане.не се от казвайте. Успех и дано скоро да се похвалиш с +тест. Щом имаш детенце предполагам от сащият мъж от който е първото то тогава не би трябвало да имате проблеми.повече спокойствие и късмет
Да, от съпруга ми Simple Smile
Късмет на всички!
Ще пиша ако има новини.

# 536
8ден от овулацията и отрицателен тест.знаех си знаех си.гадно е ама аз съм си виновна щото бързам

# 537
Аз щях да се учудя, ако беше положителен.

# 538
И на мен ми е 8 ден след О и тест ще правя чак в края на другата седмица, ако до тогава не ми е дошло.

# 539
Ужасно много ме боли кръста.и от време на време яйчниците.някой от вас да има такъв проблем.това вече не е внушение.тая болка цял ден не възможно.възможно е и нещо да съм се сецналага ама и ясните чак.

Общи условия

Активация на акаунт