"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 621
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Бременна си честито!  bouquet

# 661
Благодаря ви! И доктора потвърди резултата! Rolling Eyes  bouquet

# 662
  • Габрово
Честито и лека бременност   bouquet

# 663
Здравейте, 5-6 дни след датата на О получих зацапване, а днес вече ми закъснява 10ти ден и реших  да си направя тест използвах новия  Surecheck Streamer беше отрицателен обаче след час се показа и втора черта знам че след като минат 30 мин става невалиден резултата за всеки случай реших да си взема втори тест пак от същия вид беше  показа втора черта на 5-10та минута и след още 15мин изчезна и стана отрицателен  Thinkingсега като го загледам  ми се превижада като отенък на чертичка на някоя от вас случвало ли и се такова нещо много ме обарка а нямам пари точно сега да купувам друг тест  понеже в аптеките не мога да намеря на друга фирма, а този ми идва малко скъпичък

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 18:20 от monikamz

# 664
Здравейте, 5-6 дни след датата на О получих зацапване, а днес вече ми закъснява 10ти ден и реших  да си направя тест използвах новия  Surecheck Streamer беше отрицателен обаче след час се показа и втора черта знам че след като минат 30 мин става невалиден резултата за всеки случай реших да си взема втори тест пак от същия вид беше  показа втора черта на 5-10та минута и след още 15мин изчезна и стана отрицателен  Thinkingсега като го загледам  ми се превижада като отенък на чертичка показах го и на приятеля ми той нищо не видя (може и на мен да ми се привижда  Shocked) на някоя от вас случвало ли и се такова нещо много ме обарка а нямам пари точно сега да купувам друг тест  понеже в аптеките не мога да намеря на друга фирма, а този ми идва малко скъпичък
Случвало се е и още как.. За съжаление. Миналият месец се тествах сто пъти от пусти мерак и на 30-тата минута винаги излизаше изпарителна черта. За това трябва се водим по указаното време, до 5 мин след което теста е невалиден. Дано има бременност, пожелавам ти от сърце. Изчакай два дена и се тествай пак. Успех!

# 665
Зравейте момичета,
Имам едно въпросче:
Колко % може да е верен теста за бременност на 13 ден от овулацията?
Благодаря!  Hug

# 666
Моника, след десетата минута тестът става невалиден. Точно писалката на шуърчек ми е давало фалшиво положителен резултат, затова аз не му вярвам. Пробвай с касетата, даже е два пъти по-евтина.
Даниела, ако овулацията е доказана, то тестът би имал сигурно 80-90% точност.

# 667
kle0patra,овулацията е доказана и днес е 13 ден, но до МЦ имам още 3 дни, т.е. на 29.07 по график се пада. Та за това исках да попитам дали 3 дни преди МЦ може да отчете правилно.
Благодатя ти  Hug

# 668
Моника, след десетата минута тестът става невалиден. Точно писалката на шуърчек ми е давало фалшиво положителен резултат, затова аз не му вярвам. Пробвай с касетата, даже е два пъти по-евтина.
Даниела, ако овулацията е доказана, то тестът би имал сигурно 80-90% точност.
резултата на писалката не  е ли валиден до 30та минута? Иначе не мога да намеря друг тест  ходих в 3-4 аптеки и само този ми предлагат 

# 669
kle0patra,овулацията е доказана и днес е 13 ден, но до МЦ имам още 3 дни, т.е. на 29.07 по график се пада. Та за това исках да попитам дали 3 дни преди МЦ може да отчете правилно.
Благодатя ти  Hug
Определено може да отчете правилно. Има ли две черти, макар и едната много бледа, то бременност има. А дано!  bouquet

# 670
Моника, потърси утре Престо. На мен писалката на Шуър чека ми даде отрицателен резултат (след като бях видяла два положителни на Престото)... а резултатът спи в другата стая в момента.

# 671
След 7 дневно закъснение днес ми дойде...таа не съм бременна.Започвам да меря БТ и да следя ову.

# 672
Здравейте искам да попитам може ли когато си в овулация и мъжът се изпусне съвсем леко в теб да забременееш и кога най- рано да си направиш тест ако половия акт е станал на 22 предварително благодаря

# 673
Здравейте, днес е 10ти ден от моето закъснение на ц. Тази сутрин си направих тест, но е отрицателен. Незнам дали да изчакам още малко и да повторя теста или направо да отида на лекар?!?!?! Някой може ли да ми препоръча нещо   newsm78

# 674
Мими, възможно е. Тествай се, когато ти закъснее менструацията.
Сиси, отивай директно на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт