Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 290
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за новата тема и в очакване на началото на новия сериал ...за домакинята....

# 16
Хай, дружки!  Hug
Ваня  Heart Eyes  thumbsup никак не бих искала да се лиша от теб, именно заради това и написах горното. Защото вече сме се парили, а парен каша духа . И е съвършено ясно, че няма за какво да се извиняваш, че изразяваш личното си мнение. Аз много обичам да чета твоето мнение по всички въпроси, които обсъждаме в нашата си любима темичка. По-скоро ти ме извини, ако смяташ, че съм прекалила, говорейки от името и на други дружки, не само от мое. Peace
Айрич  Heart Eyes благодаря за хубавите фотки, много ми харесва Киво на тях. А тази снимка на Мервето дали изобщо е от вечерта на сватбата  newsm78 Тя беше с друга прическа. Пък и въобще не съм убедена, че това е Киво  hahaha Но и той да е, що да не радва Мервето, не всеки ден и се отваря парашута да прегръща принца на Турция, не е ли така ?  Joy Joy Joy

чакам с нетърпение утрешната вечер ...
Гости  Heart Eyes Hug wavey

# 17
Ми нека се радва Мервето, колеги са, какво лошо има. Но мисля, че снимката е от преди  newsm78

Гости!!  Hug Heart Eyes

# 18
  • Плевен / София
Роминка,Фенче Hug
Нали знаете как е след отпуска, но се надявам утре да съм на линия......ще коментираме само излъченото по БТВ нали.... newsm78

# 19
Ми нека се радва Мервето, колеги са, какво лошо има. Но мисля, че снимката е от преди  newsm78

Именно! И аз това казвам, какво лошо има ... мога само да и завиждам благородно  Joy Joy Joy Joy ако е той, де  Mr. Green

Гости, да! Няма да коментирам напред, обещавам!  Peace

# 20
Гости, мераба Hug
Роминка Hug, естествено, 4е няма нищо лошо да прегръщаш колега..... принца на Турция Wink
Фен4е Heart Eyes, да не е от сватбата, не знам от кога е тая форка, днес се появи
Обаче, признавам , че твоите усещания за сапфира бяха по верни Wink
почти не е променен Peace
и очите му са същите Laughing Flutter

# 21
То аз и няма как да коментирам напред  Laughing Едва ги добутах криво-ляво до 7 епизод, но сега може да ми дойде друг поглед  Crazy

# 22
Айричка  Heart Eyes Laughing благодаря, трогната съм от това признание. Помниш какъв спор му ударихме  Joy Joy Joy
Роминче  Heart Eyes искрено се надявам този път да ти хареса. Peace

# 23
  • София
Милинки  Hug Hug Hug
Така и така, става дума за Мервето как е награбила да целИва Кивчо Mr. Green...
та, да продължим с целувките Laughing Laughing Laughing

Фенче, Айре  Hug и всички които са го гледали предстоящият сериал Peace
никъкви коментари напред в сериите, ако обичате!  smile3505
Аз лично, ще имам търпението да го изгледам по БТВ-то и не искам да знам какво ще се случва.

# 24
(Днес не успях да се въздържа и затова отново се извинявам.
Повече по тази тема няма да се изказвам.)

За мен, след като всички са  гледали сериала, не е много ефективно да се обсъжда епизод по епизод. Изпускат се много връзки. Но щом такова е желанието ни, ще пазим тайна.

Също искам да кажа, че приемам историческата достоверност като отделен аспект на историята в сериала. Този аспект е интересен, за който има интерес към него. За мен сериалът би имал смисъл, дори ако Сеит и Шура биха били само филмови герои - без реални прототипи и литературни първообрази. И историческата епоха  ме интересува в най-общ план и до необходимото за разбирането на историята.

# 25
Ками  Hug благодаря за гифчетата! Ааа, ама ти не ме четеш  Crossing Arms нали точно преди няма и час казах, че ще коментираме единствено по сериите от БТВ и няма да разкриваме какво ще се случи  hahaha

Ванче  Heart Eyes и аз за последно ти казвам, че няма за какво да се извиняваш  love001
Не, излиза, че не са го гледали всички, затова няма да разваляме удоволствието на тези, които ще гледат за пръв път. Peace Лично мен, историческата епоха винаги ме е интересувала, много обичам да чета  и гледам исторически книги и филми.

# 26
Фенче Heart Eyes, когато  другите са прави винаги си признавам Wink
Камелке Hug, имаш късмет, че не ми се правят гифове, иначе ще ти отвърна подобаващо с Куджета Mr. Green
Ваня Hug, аз лично държа да се обсъжда сериала серия по серия, защото при онлайн гледането се включих по-късно Peace
даже на мен лично не ми се правят някакви дълбоки анализи, може би ще се включвам повече със снимки Peace
и наистина няма за какво да се извиняваш Hug

сладури Grinning

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 21:50 от Airra

# 27

Фифке  Heart Eyes нерде си ? Я колко цаки за теб днес, а ти липсваш ...
Айрич  Heart Eyes thumbsup

# 28
Роминка, тенкю за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Гледам пак станала манджа с грозде докато ме нямаше  smile3506

# 29
Роминка, тенкю за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Гледам пак станала манджа с грозде докато ме нямаше  smile3506

Фиф  Heart Eyes за нас нема ли здрасте  newsm78 Crossing Arms  hahaha Не е станала никаква манджа с грозде, все още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт